Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهندس مسعود رزاقی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال با برداشت مرحله اول برنج در شالیزار های پره سر و رضوانشهر، ۲ هزار هکتار از این اراضی مجدداً، به کشت راتون اختصاص یافت و پیش بینی می شود حدود یک هزار و هفتصد تن شلتوک از گونه محلی هاشمی در این اراضی برداشت شود.

 وی با اشاره به ارزش غذایی بالای این مصول کشاورزی گفت: راتون رویش دوباره برنج از ساقه های درو شده شالی است که پس از فصل برداشت، مجددا خوشه می زنند که این برنج به دلیل استفاده نکردن از کود، برنجی ارگانیک و طبیعی محسوب می شود و از لحاظ استفاده نکردن از نیروی کار در عملیات کشت و نداشتن وجین و آبیاری، بسیار با صرفه تر از محصول اولیه است و قیمت این نوع برنج (راتون) نیز در بازارهای گیلان بالاتر از رقم برنج های معمولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زراقی با اشاره به توزیع بذر شلتوک در بین کشاورزان نیز گفت: طی سال زراعی جاری ۶۷ تن بذر شلتوک گواهی شده در بین کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر همچنین بیان کرد: بیش از ۹ هزار هکتار از شالیزار های مناطق مختلف در رضوانشهر و پره سر، تحت نظارت و مکانیزاسیون بود و در زمینه برداشت محصول استراتژیک برنج نیز هفت  هزار و ۵۷۰ هکتار از شالیزار های این مناطق بصورت مکانیزه برداشت شد.

 شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان می باشد و بیش از ۱۰ هزار هکتار زمین های شالیزاری دارد.

برچسب‌ها رضوانشهر کشاورزی برنج گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضوانشهر کشاورزی برنج گیلان رضوانشهر کشاورزی برنج گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم

چند روزی است که عطر خوش گل‌های محمدی در بیشتر نقاط استان خراسان جنوبی به مشام می‌رسد؛ عطر گل‌های خوش بویی که  از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اردیبهشت ماه که فرا می‌رسد در برخی از استان‌های کویری چون خراسان‌جنوبی عطر و بوی گل محمدی بسیاری از روستاها و باغات را فرا می‌گیرد و زنان و مردان روستایی در سحرگان وارد مزارع خود شده و صبحشان را با برداشت این گل خوشبو آغاز می‌کنند.

شاید در ذهن بسیاری از ما برداشت گل محمدی برابر با تولید گلاب آن هم به روش سنتی باشد ولی امروزه می‌توان با تولید عطر، فروش به صورت غنچه و ... از تولید گل محمدی به درآمدزایی رسید که البته نیاز به آموزش دارد.

نیاز آبی کم، قابلیت کشت نیمه دیم، سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی از فواید کشت گل محمدی در خراسان جنوبی است. 

.

مهدی جعفری در این باره گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از 439 هکتار از اراضی استان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود 786 تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با 215 هکتار، قاین 53 هکتارو زیرکوه 50 هکتار است. 

وی افزود: 50 درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

جعفری گفت: 352 بهره‌بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت کار برداشت محصول را آغاز کرده و این کار تا نیمه خرداد ادامه دارد. 

انتهای پیام/ 254

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • نشاکاری ۲۵ درصدی شالیزار‌های محمودآباد
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر