Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا گفت: ۸۸ درصد از مرگ و میر بیماران کووید۱۹ مربوط به سالمندان و افراد آسیب پذیر است و اگر بتوانیم این ۸۸ درصد که حدود ۱۱ میلیون از جمعیت هستند را حمایت کنیم، کمک زیادی به کاهش بار بیماری و مرگ و میر کرده‌ایم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علیرضا رییسی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین که با حضور دکتر نمکی و سردار سلیمانی در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه حمایت، مراقبت و نظارت مشخص کرده‌ایم که بر اساس استراتژی‌های وزارت بهداشت چه کمبود‌هایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: کل بضاعت وزارت بهداشت در حوزه نظارت در بخش بهداشت محیط، ۷ هزار نفر است و فقط سه میلیون و ۲۰۰ هزار شغل در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده‌اند و با این ۷ هزار نفر در کل کشور نمی‌توانیم نظارت دقیقی داشته باشیم و گزارش‌هایی هم که در حوزه نظارت می‌دهیم، بر اساس نمونه گیری تصادفی است.  

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا بیان کرد: اگر در کنار هر نیروی بهداشت محیط وزارت بهداشت ۶ نفر قرار گیرند، حجم نیرو‌های ناظر از ۷ به ۳۵ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند که خیلی می‌تواند به ما در کنترل و ارزیابی رعایت پروتکل‌ها کمک کند.  

رییسی یادآور شد: نظارت بر اجرای دستورالعمل‌ها و پروتکل‌ها جزو مهمترین نکات برای کنترل اپیدمی‌ها و البته از نقاط ضعف ما است و با کمک سازمان بسیج، این نقطه ضعف می‌تواند پوشیده شود.  

وی افزود: در حوزه مراقبت یکی از مشکلات اساسی ما این است که فردی که با هزینه بالا و سختی زیاد با آزمایش مثبت کووید ۱۹ شناسایی می‌کنیم را اطمینان نداریم که در منزل در شرایط ایزوله می‌ماند و قرنطینه را ترک نمی‌کند که نیاز به مکانیسم ردیابی بیماران داریم.  

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: کشور ما همانند فرانسه و آلمان نیست که به مردم بگوییم در خانه بمانید و ماهانه ۱۰۰۰ پوند یا دلار به آن‌ها پرداخت می‌کنیم. ممکن است بیماری در یک فروشگاه مواد غذایی فعالیت داشته باشد و به او بگوییم که باید ۱۴ روز کار خود را تعطیل کنی و در منزل بمانی. این فرد ممکن است در تامین هزینه‌های روزمره خود هم ناتوان باشد که باید از او مراقبت کنیم.  

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: ۸۸ درصد از مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ مربوط به سالمندان و افراد آسیب پذیر است و اگر بتوانیم این ۸۸ درصد که حدود ۱۱ میلیون از جمعیت هستند را حمایت کنیم، کمک زیادی به کاهش بار بیماری و مرگ و میر کرده‌ایم.  

وی گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۵۵۰ هزار سالمند وجود دارند که تنها زندگی می‌کنند و هیچ کسی را ندارند که نباید از منزل خارج شوند بنابراین باید ساز و کار انجام خرید‌های روزانه برای آن‌ها در نظر گرفته و از آن‌ها مراقبت و یا دارو‌های مورد نیاز آن‌ها تهیه شود.  

وی افزود: تا کنون چندین جلسه برای تقویت همکاری با سازمان بسیج داشتیم و درک و شناخت درستی از توانمندی‌های نظام شبکه بهداشتی و درمانی وجود دارد و خوشبختانه تفاهم نامه‌ای که امروز امضا می‌شود منطبق بر ۷ استراتژی است که در وزارت بهداشت برای مدیریت کرونا طراحی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرگ کرونا سالم وزارت بهداشت مرگ و میر ۸۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه