Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا درباره امکان تاخیر در اعلام نتایج انتخابات پستی و همچنین بروز شرایط آشفته بعد از انتخابات هشدار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از دویچه وله، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه اول نوامبر (11 آبان) در حین کارزار انتخاباتی در پنسیلوانیا خطاب به هواداران خود گفت که امکان دارد اعلام نتیجه انتخابات این کشور هفته‌ها طول بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین درباره امکان بروز شرایط آشفته بعد از انتخابات نیز هشدار داد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

دونالد ترامپ دو روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: «تمام جهان و کشور ما صبر می‌کنند و منتظر می‌مانند و منتظر می‌مانند تا بفهمند چه کسی برنده شده است. شما هفته‌ها صبر خواهید کرد. سوم نوامبر می‌آید و می‌رود و ما نمی‌دانیم چه کسی برنده شده است و شما در کشور با وضعیت آشفته‌ای مواجه خواهید شد.»

جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های آمریکا از ماه‌ها پیش بر سر رای‌گیری پستی، که به دلیل شیوع شدید کرونا در این کشور در دستور کار قرار گرفته است اختلاف نظر شدیدی دارند.

جمهوری‌خواهان تلاش کردند از طریق قضایی از این کار ممانعت کنند اما موفق نشدند. حال گفته می‌شود اگر آمریکایی‌ها پیش از مهلت انتخابات رای پستی خود را به موقع بدهند آرای آنها شمرده خواهد شد حتی با وجود اینکه آرای پستی آنها سه روز پس از انتخابات سوم نوامبر به مراکز شمارش برسد.

به دلیل وضعیت همه‌گیری ویروس کرونا، شمار بیشتر شهروندان آمریکایی از امکان تحویل آرای پیش از موعد خود، چه از طریق پست و چه تحویل شخصی، استفاده کرده‌اند. شمار این افراد دو روز مانده به انتخابات به 90 میلیون نفر رسیده است.

دونالد ترامپ و تیم انتخاباتی او تا کنون بارها از «بالا بودن خطر جعل و تخلفات انتخاباتی» رای گیری پستی سخن گفته‌اند.

ترامپ اصرار دارد که باید در شب انتخابات مشخص شود چه کسی برنده شده است. در بیشتر انتخابات قبلی نامزد پیروز در شب انتخابات مشخص شده است. با این حال در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری مسئولان در چندین ایالت انتظار دارند که به دلیل شیوع کرونا رای‌دهندگان بیشتری آرای خود را به صندوق پست بیاندازند و ممکن است تاخیری در امر شمارش به وجود آید.

گفتنی است نزدیک به یک چهارم آرا در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا از طریق پستی ارسال شده بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی