Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روز مانده تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گمانه زنی ها درباره وضعیت پسا انتخاباتی در این کشور در جریان است.

خبرگزاری میزان - همزمان با موعد انتخابات آمریکا هر روز که می‌گذرد نشانه‌هایی از وخامت اوضاع در این کشور مشاهده شده تا جایی که حتی احتمال «جنگ داخلی» نیز پیش بینی می‌شود.

آیا انتخابات باعث خواهد شد آمریکا به نقطه جوش برسد؟!

دونالد ترامپ، باعث شده تا شرایط داخلی آمریکا از عادی به غیر عادی تغییر وضعیت بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر روز که می‌گذرد نشانه‌هایی از وخامت اوضاع در این کشور دیده می‌شود تا جایی که حتی احتمال «جنگ داخلی» نیز پیش بینی می‌شود.

البته به این نکته باید توجه داشت که اگر اخبار و گزارش‌هایی که از اوضاع داخلی آمریکا منتشر می‌شود، واقعی باشد باید در انتظار یک اتفاق مهم و البته همراه با خطر بزرگ در آمریکا برای مردم این کشور بود.

گزارش‌هایی از افزایش خرید سلاح از سوی مردم در رسانه‌های آمریکایی منتشر می‌شود که زنگ خطر را برای امنیت داخلی این کشور به صدا در آورده است.

احتمال زیاد می‌رود که سوم نوامبر، یک «بمب خبری» در آمریکا منفجر شود که صدای آن به گوش همه جهان خواهد رسید.

این «بمب خبری»، دو چاشنی دارد؛ چاشنی اصلی آن ترامپ است، در هر دو حالت پیروزی یا شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بمب خبری در آمریکا منفجر خواهد شد و خبرسازترین واقعه را در این کشور رقم خواهد زد.

حتی همپیمانان آمریکا نیز تمایل ندارند ترامپ را بار دیگر در کاخ سفید ببینند و بسیاری از مردم آمریکا که شاید اکثریت را تشکیل دهند از اعلام پیروزی وی در انتخابات شوکه خواهند شد؛ مردم آمریکا با خود فکر می‌کنند که آیا باید دونالد ترامپ را برای چهار سال دیگر تحمل کنند؟!

پیروزی یا شکست دونالد ترامپ، در رقابت انتخاباتی برای آمریکا تبعات همراه با هزینه خواهد داشت.

خرید سلاح از سوی هر دو طرف همچنان ادامه دارد، هم هواداران ترامپ خود را مسلح کرده‌اند و هم هواداران بایدن؛ اما نکته‌ای که در این میان وجود دارد، خشونت افراطی است که در میان هواداران دونالد ترامپ، دیده می‌شود.

آنها منتظرند تا نتایج انتخابات اعلام شود و اگر شکست ترامپ رقم بخورد، سلاح‌های خریداری شده از غلاف‌ها بیرون خواهد آمد و جنگی شهری آمریکا را فرا خواهد گرفت.

هواداران افراطی ترامپ منتظر اشاره وی هستند، اشاره‌ای که می‌تواند یادآور جنگ‌های داخلی معروف به جنگ‌های شمال و جنوب باشد.

مردم ایالت‌های گوناگون آمریکا با تصور اینکه اوضاع بسیار وخیم خواهد شد، علاوه بر خرید سلاح و مهمات، به خرید جنون آمیز مواد غذایی رو آورده‌اند، چرا که گمان می‌کنند امنیت در کشور به هم خواهد ریخت و چه بسا اعتصابات گسترده از سوی کارگران و کارمندان دولتی شکل گیرد که باعث اختلال در تولید و توزیع مواد غذایی شود.

هر گونه احتمالی را برای آینده آمریکا با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی در این کشور می‌توان متصور بود.

هواداران ترامپ که خود را وفادار به وی می‌دانند آماده جنگ شده‌اند و گروه‌های مسلح را تشکیل داده‌اند و نام خود را «قسم خوردگان» گذاشته‌اند؛این گروه با تشکیل دسته‌های مسلح در انتظار اعلام نتایج انتخابات در سوم نوامبر نشسته‌اند و انگشت روی ماشه هدف را نشانه رفته‌اند.

اما در سوی دیگر رقابت انتخاباتی آمریکا جو بایدن قرار دارد، وی نیز یکی از چاشنی‌های بمبی است که منفجر خواهد شد.

جو بایدن، نامزد حزب دموکرات به نظر نمی‌رسد ظرفیت ترامپ را داشته باشد؛ هواداران وی در صورت بروز جنگ داخلی به مانند وفاداران ترامپ نخواهند بود؛ شاید از نظر عده بیشتر از هواداران ترامپ باشند، اما ظرفیت آنها محدود است چرا که دولت در دست ترامپ است.

آیا ارتش و نیرو‌های امنیتی آمریکا نیز در بحرانی که به خاطر انتخابات آمریکا اتفاق خواهد افتاد، هوادار ترامپ خواهند بود؟ ارتش می‌تواند در بحران درون آمریکا نقش آفرین و سرنوشت ساز باشد.

مهمترین تهدیدی که ترامپ انجام داده، تشکیک در نتایج انتخابات است، در واقع وی همه سیستم انتخاباتی در آمریکا را بر اساس تقلب تلقی کرده در حالی که چهار سال پیش با همین سیستم وارد کاخ سفید شد.

ترامپ را نباید عامل اصلی اتفاقات و بحران‌هایی دانست که اکنون بروز کرده است، شرایط حاکم در آمریکا ریشه دار است و ریشه آنها به نظام حاکم در این کشور باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: روز شمار انتخابات آمریکا؛ موافقان و مخالفان ترامپ و بایدن در جهان چه کسانی هستند؟ ۲ روز مانده به انتخابات آمریکا؛ آخرین خبر‌ها و نظرسنجی‌ها

به نظر می‌رسد ترامپ تنها باعث شده تا «دمل‌های چرکین» جامعه آمریکا سر باز کند و بیرون بزند.

تبعیض نژادی و کشتار سیاه پوستان و سرخپوستان، سال‌های طولانی است که در آمریکا وجود دارد.

نبود عدالت و فساد ساختاری در آمریکا به واسطه نظام لیبرال سرمایه داری حاکم بر این کشور، سرانجام ماهیت خود را آشکار کرد و مردم نیز چهره بدون آرایش آن را دیدند.

مشکل شخص و شخصیت ترامپ نیست، مشکل ریشه‌ای است و ریشه آن نیز به نظام سیاسی موجود در آمریکا باز می‌گردد، حتی اگر جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود و ترامپ نیز مسالمت آمیز و با ژست متمدنانه کاخ سفید را تحویل وی بدهد، نمی‌توان تصور کرد که بایدن فرشته نجات است.

مردم آمریکا هم نباید به فرد دیگری دل خوش باشند؛ آنها اگر خواهان یک آمریکای با شرایط کشوری منطقی، معقول و عادی هستند باید دست به تغییر ساختار نظام سیاسی در این کشور بزنند.

اما شاید اتفاقات پیش رو برای مردم آمریکا باعث شکل گیری اتفاقاتی شود که برای آن‌ها مفیدتر باشد؛ شاید بهتر است، ایالت‌ها استقلال پیدا کنند.

میخاییل گورباچف آخرین رییس اتحاد جماهیر شوروی سابق، نتوانست با «گلاسنوست» و «پروستریکا»ی خود، شوروی را نجات دهد.

مردم آمریکا پروستریکای خود را از نظام سرمایه داری به چه نظامی می‌خواهند تغییر دهند؟

انتخابات آمریکا نزدیک است؛ روزی که اتفاقات مهمی می‌تواند درون آمریکا بیفتد.


انتهای پیام/

برچسب ها: انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات آمریکا انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات آمریکا دونالد ترامپ مردم آمریکا جنگ داخلی جو بایدن خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟