Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پیشین ایران در اردن، گفت: شاید دولت فرانسه و رئیس جمهور آن از آنجا که اسلام در جوامع اروپایی در سال‌های اخیر در لایه‌های مختلفی گسترش پیدا کرده‌اند، به دنبال اسلام ستیزی و ایجاد محدودیت‌هایی برای مسلمانان در آینده هستند. نصرت‌الله تاجیک در گفت‌وگو با میزان، درباره اظهارات اخیر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان مبنی بر اینکه مقامات غربی حامی تروریست بوده و هستند و ریشه ناامنی‌های امروز در اروپا را باید در این نکته پیدا کرد، اظهارداشت: اقدام ناپخته آقای ماکرون در قبال توهینی که یک رسانه فرانسوی به پیامبر اسلام(ص) داشت و متعاقب آن شاهد اعتراضات گسترده و تحریم کالا‌های فرانسوی بودیم، نشان داد که رئیس جمهور فرانسه به دنبال برخی اهداف و منافع خاصی از این موضوع بوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سفیر پیشین ایران در اردن تصریح کرد: هر چند از منظر ما برخی اقدامات صورت گرفته در فرانسه از جمله قتل یک معلم و تعرض به کلسیا پس از اهانت به پیامبر اسلام(ص)، مذموم و ناشایست بود، اما باید توجه داشتیم باشیم که آنچه که آن‌ها گفتند از آزادی بیان، منطقی نیست و به هرحال آزادی هم یک حد و حدود‌هایی دارد.

معنای واقعی آزادی بیان تاجیک افزود: آزادی اطلاق کردن اهانت به ساحت پیامبر دین اسلام(ص) حتی در کشور لاییکی، چون فرانسه، هم قابل قبول نیست. در واقع آزادی تا جایی معنا پیدا می‌کند که فردی با آزادی عمل خود باعث محدود شدن فرد دیگری نشود.

وی تصریح کرد: اینکه شما بخواهید در جوامع کنونی که مردم با یکدیگر ارتباطات وسیعی دارند و جوامع بازی به حساب می‌آیند، توهین به مقدسات عده زیادی از مردم مسلمان جهان را آزادی بیان تلقی کنید به عقیده بنده این موضع چندان اقدام پخته‌ای از سوی مکرون نبود. بیشتر بخوانید: واکنش ظریف به تکرار اهانت دولت فرانسه به جایگاه پیامبر اسلام(ص)

این دیپلمات پیشین ایران با بیان اینکه آقای ماکرون از این موضع‌گیری به دنبال برخی اهداف در سیاست داخلی و خارجی بود، گفت: شاید دولت فرانسه و رئیس جمهور آن از آنجا که اسلام در جوامع اروپایی در سال‌های اخیر در لایه‌های مختلفی گسترش پیدا کرده‌اند، به دنبال اسلام ستیزی و ایجاد محدودیت‌هایی برای مسلمانان درآینده هستند.

  بازگشت داعش به سوی حامیان غربی‌اش پیوستن برخی مسلمانان از کشور‌های مختلف به گروه تروریستی داعش بدون کمک برخی سرویس‌های اطلاعاتی غربی میسر نمی‌شد تاجیک بیان کرد: البته ما چنین پدیده‌ای را در آغاز دوران داعش هم تجربه کردیم، یعنی پیوستن برخی مسلمانان از کشور‌های مختلف به گروه تروریستی داعش بدون کمک برخی سرویس‌های اطلاعاتی غربی میسر نمی‌شد.

وی اظهارداشت: در واقع غربی‌ها مسیر عضویت افراد و اعضای مسلمان گروه‌های تروریستی افراط گرایی که در منطقه ما حضور داشتند را تسهیل می‌کردند.

سفیر پیشین ایران در اردن افزود: در واقع از طرفی آن‌ها می‌خواستند جوامع اروپایی را تا حدی از پتانسیل نهفته مسلمانان تخلیه کنند و هم اینکه آغازی باشد جهت مبارزه با اسلام در سطح بین‌المللی که این کار را هم انجام دادند.

تاجیک عنوان کرد: این نکته را هم در نظر بگیریم که استفاده ابزاری از ترویج خشونت برای اهداف سیاسی و جریان‌سازی علیه یک دین و اندیشه هم وجاهت قانونی ندارد و هم یک کارد دو لبه است. ما شاهد بودیم که پس از بازگشت نیرو‌های آموزش دیده داعش به کشور‌های غربی، در اروپا دردسر ساز شدند و به تعبیری ضرر داعش به حامیان غربی اش بازگشت.

عقب‌نشینی تاکتیکی ماکرون وی افزود: اما امروز می‌بینیم که باتوجه به عکس‌العمل مسلمان نسبت به ماجرای توهین به پیامبر اسلام(ص)، آقای ماکرون عقب نشینی تاکتیکی انجام داده تا کمی بار منفی که متعاقب آن متوجه فرانسه شده را از بین ببرد.

این دیپلمات پیشین ایران افزود: یکی دیگر از اهداف مکرون در شروع این روند علاوه بر کنترل جو داخلی فرانسه، تقویت موضع خود در برابر راستگرایان فرانسه است که خواهان محدودیت مهاجرتی و سخت کردن شرایط زندگی مسلمانان در فرانسه هستند تا از این طریق در انتخابات آتی فرانسه دست بالا را داشته باشد. البته این وقایع دست او را برای تداوم پروژه اسلام هراسی هم باز می‌گذارد.

اقدامات دیپلماتیک تا امروز کافی نبوده تاجیک در پاسخ به این سوال که آیا دستگاه دیپلماسی ایران توانسته آنطور که باید از مجامع و تریبون‌های بین‌المللی در خصوص روشن کردن ماهیت واقعی حامیان تروریسم، استفاده کند یا خیر، تصریح کرد: واقعیت مطلب این است که خیر، چرا که این قبیل کار‌ها ملزوماتی را نیاز دارد. برنامه ریزی، تخصیص منابع، ارتباطات گسترده بین‌المللی در سطوح مختلف رسمی و غیر رسمی و کمک رسانه‌ها را نیاز دارد.

وی افزود: استفاده از تریبون‌های بین‌المللی نیازمند یک سلسله ابزار‌های مادی و معنوی است و همانطور که ما استفاده ابزاری اروپایی‌ها از تروریسم را علیه مسلمانان محکوم می‌کنیم، خود ما هم نباید استفاده ابزاری از آن‌ها داشته باشیم.

این دیپلمات پیشین ایران گفت: ما باید جهت کار بلند مدت با سازمان‌های بین‌المللی برنامه داشته باشیم تا زمانی که چنین مواردی پیش می‌آید، بتوانیم از ظرفیت و پتانسیل آن‌ها در جهت تامین منافع ملی خود بهره برداری لازم را داشته باشیم.

تاجیک در پایان خاطرنشان کرد: اگر این رویه مستمر و بلند مدت ما باشد، در این صورت است که حرف ایران بهتر شنیده می‌شود و زمانی که ما می‌گوییم غرب از تروریست‌های افراط گرا حمایت کرده و می‌کند، می‌توانیم اقدامات بهتر و موثرتری را با استفاده از تریبون‌های بین‌المللی علیه آن‌ها انجام دهیم.   بیشتر بخوانید: آغاز جنبش تحریم کالا‌های فرانسوی در دنیای اسلام| تلاش ماکرون برای رهایی از ناکارآمدی‌ها   انتهای پیام/ برچسب ها: ماکرون اهانت به پیامبر اکرم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماکرون اهانت به پیامبر اکرم پیامبر اسلام ص بین المللی پیشین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا

ساده انگاری مداخله‌گرایی غرب و در راس آن آمریکا در نظام بین الملل، یکی از دستورالعمل‌هایی است که از سوی جریان‌های رسمی و پنهان قدرت در واشنگتن و اتحادیه اروپا دنبال می‌شود. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- خبرگزاری فرانسه در تازه‌ترین گزارش خود، سفر آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا به ریاض را به مثابه سفری در راستای ایجاد قدرت بازدارندگی منطقه‌ای و جلوگیری از وقوع تهدیدات مستمر در غرب آسیا دانسته است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اخیراً خواستار  استقرار دفاع «یکپارچه» از کشورهای عربی خلیج فارس در برابر جمهوری اسلامی ایران شده  و آن را معطوف به واکنش قاطعانه و غیرتمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قبال تجاوز صهیونیستها به حریم دیپلماتیک ایران در دمشق صورت داده است.

نکته دیگر اینکه بلینکن از کشورهای عربی منطقه خواسته است تا دراین خصوص، هم افزایی با رژیم اشغالگر قدس را نیز در دستورکار قرار داده و به روند رسمیت بخشی به رژیم قاتل و کودک کش صهیونیستی سرعت ببخشند.

بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران توان بازدارندگی خود را به رخ همه بازیگرانی کشیده که در پازل دشمنان امنیت منطقه بازی می کنند.با این حال در انعکاس سفر بلینکن به ریاض و متعاقبا امان ( پایتخت اردن) سوالاتی وجود دارد که نه تنها خبرگزاری فرانسه، بلکه دیگر رسانه های غربی نیز نسبت به پاسخ‌دهی به آنها عاجز هستند:

-کلیت حضور یک مقام از آن سوی اقیانوس آرام برای تعیین تکلیف در خصوص امنیت منطقه غرب آسیا چه منطقی به لحاظ حقوقی، راهبردی و عقلانی دارد؟

- آمریکا به عنوان اصلی‌ترین حامی رژیم کودک کش و جعلی صهیونستی، چه نقشی در خلق بحرانهای مزمن منطقه‌ای و تعمیم آن به سرتاسر حوزه جغرافیایی جهان اسلام ایفا نموده است؟

- قرائت آمریکا از مفهوم بازدارندگی، تا چه اندازه ای با ایجاد ثبات و امنیت در نظام بین الملل قرابت دارد و حضور آمریکا در مناطق مخالف جهان چگونه منجر به خلق گره های کور راهبردی در آن حوزه های جغرافیایی شده است؟

- ترس از عملیات موفقیت آمیز وعده صادق و شکست سنگین مشترک رژیم اشغالگر قدس و آمریکا در این آوردگاه، چه تاثیری بر تشدید سردرگمی استراتژیک و تاکتیکی غرب در منطقه غرب آسیا داشته است؟

بهتراست خبرگزاری فرانسه به جای قهرمان سازی از قاتلی به نام بلینکن که دولت متبوعش از یک سو مقابل هرگونه توقف نسل کشی در غزه ایستاده و از سوی دیگر به سرکوب وقیحانه دانشجویان منتقد جنایات صهیونیستها در دانشگاههای آمریکا می پردازد، پاسخگوی سوالات شفاف فوق باشد.

بدیهی است که یکی از مهمترین کارویژه‌ها و وظایف رسانه‌های غربی، جلوگیری از طرح این پرسشهای هدفمند، آن هم به واسطه تهیه و تنظیم گزارشهایی تکراری و نخ نما (مانند گزارش اخر خبرگزاری فرانسه) است.

ساده انگاری مداخله‌گرایی غرب و در راس آن آمریکا در نظام بین الملل، یکی از دستورالعمل‌هایی است که از سوی جریان‌های رسمی و پنهان قدرت در واشنگتن و اتحادیه اروپا دنبال می‌شود.

این در حالیست که جنگ غزه و تحولات آن، این استراتژی خطرناک را بیش از پیش در معرض دید و قضاوت افکار عمومی دنیا قرار داه است.بخش اعظمی از خیزشهای عمیق صورت گرفته در کشورهای غربی علیه حکمرانان آنها، ناظر بر همین حقیقت مطلق است.حقیقی که احتمالا رسانه های غربی دیگر فرصت چندانی برای درک آن نداشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • وزیر خارجه فرانسه به قاهره می‌رود 
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • رونمایی از نام جدید مورایس پس از مسلمان شدن | هدیه سپاهانی را ببینید