Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون  درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:مطمئن باشید ما با نیروی انسانی ورزیده از پس این بیماری برمی‌آییم. - اخبار استانها -

قاسم جان‌بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: با کمک کادر درمان امیدوارم که بقیه مسیر بحران کرونا را که فرسایشی نیز شده بگذرانیم و تنها امید بیماران بعد خداوند، به کادر درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه کشورها غافلگیر کرونا شدند، اگر همه بفهمند که وارد چه جنگی شده‌اند و براساس عقل و منطق چه کاری انجام بدهند از این بحران خواهیم گذشت، از کرونا درس آموخته‌های داریم که موظفیم به آن توجه کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: دانشگاه‌های ما باید بروند و ببیند و کندوکاو کنند که چه کنند تا از بحران بگذریم؛ باید تعارفات را کنار بگذاریم، در تصمیمات جمعی و با فکر، خرمشهر را پس گرفتیم و الان وارد جنگی شده‌ایم که باید نیروی انسانی را فراهم و آموزش بدهیم.

جان بابایی عنوان کرد: تمام دانشجویان پزشکی باید درمان بیماران تنفسی را یاد بگیرند و همه دانشجویان در هر رشته‌ای باید آموزش ببینند تا آماده مقابله با این شرایط سخت باشند، دانشجو اگر امروز مدیریت بحران نفهمد وقت دیگری یاد نخواهد گرفت و باید در کوتاه مدت نیروی کاری و انسانی تربیت شود.

"داروهای گیاهی" در درمان کرونا بسیار موثرتر از برخی داروهای پرعارضه شیمیاییمحدودیت‌های جدید کرونایی در کردستان اعلام شد؛ راهپیمایی 13 آبان برگزار نمی‌شودآیا "سی‌‌تی‌‌اسکن" برای بیماران کرونایی خطرناک است؟!

وی درباره سفر به گناباد و بازدید از امکانات این شهرستان بیان داشت: فرق گناباد با شهرهای اطراف داشتن دانشگاه است و وقتی تابلو دانشگاه دارد باید مشکل نیرو انسانی را خودش در بحران حل کند و نیروی انسانی آموزش دیده مشکل کشور در بحران کرونا است و حتی باید شرایط جوری دیده شود که شاید مجبور به احداث بیمارستان صحرایی شوید.

معاون  درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: کشور ما زیرساخت لازم برای مقابله با بحران را ندارد و کرونا به ما نشان داد که تخت لازم برای درمان کم داریم، اگر زیرساخت را تامین نکنیم و توسعه ندهیم به فوت‌شدگان کرونا مدیون هستیم چون افرادی از دست رفتند تا ما بفهمیم چه کاری درست است و باید انجام بدهیم.

جان بابایی به اشاره به هزینه‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در حوزه درمان اظهار داشت: سومین موضوع مهم بعد از نیروی کار و تجهیزات این است که فرآیند ارائه خدمت را باید درست پیش ببریم.

وی ادامه داد: وقتی زیرساخت داشته باشیم، امکانات داشته باشیم، نیروی کار داشته باشیم اما فرایند کاری درست نباشد کار خوب پیش نمی‌رود و کنترل عفونت از وظایف بیمارستان است و باید هر چه سریع‌تر درست شود، مثل مسیر ورودی ارائه خدمت در بیمارستان بهلول که باید بیماران تنفسی از غیرتنفسی را از یکدیگر جدا کنید و ارائه خدمت در بخش‌های بیمارستان خوب بود. پرستارانی را دیدم که خوشبختانه کار یک همراه را انجام داده و به بیماران خدمت می‌کنند و غذایشان را به آنان می‌دهند که قابل تحسین است.
 
معاون  درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اظهار داشت: هرساله بیمارانی به‌دلیل سن بالا، بیماری زمینه‌ای که به بیماری ویروسی آنفولانزا مبتلا می‌شوند فوت می‌کنند اما برخی فوتی‌ها اجتناب ناپذیر هستند.

جان بابایی افزود: اضطراب بیماران از این بیماری زیاد است و هر روز افرادی فوت می‌کنند و ممکن است بیماران از اینکه در این گروه قرار بگیرند بترسند که باید روان درمانی و مشاوره شوند و امیدوار به زندگی باشند.

وی خاطرنشان کرد: تغذیه بیمار خیلی مهم است و ممکن است غذای نامناسب دلیل مرگ بیمار باشد، بیماران کاندید بستری را بستری کنید و داروهایی که قرار است تجویز کنید فورا تجویز کنید و مبنای درمان را اکسیژن تراپی قرار دهید.

معاون  درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در توصیه به مسئولین درمان گفت: بیماران را به صورت تیمی درمان کنید تا مرگ‌و‌میر کم شود و کار خوب بیمارستان بهلول سطح‌بندی و درجه‌بندی بیماران است که خطر مرگ را کم کرده و این در انرژی مصرفی نیروهای کادر درمانی و نحوه درمان تأثیر به‌سزایی داشته و مطمئن باشید ما با نیروی انسانی ورزیده از پس این بیماری برمی‌آییم.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی درمان وزارت بهداشت نیروی انسانی جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم