Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@23:02:23 GMT

اصول نگهداری غذا در فریزر

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۴۰۴۰

اصول نگهداری غذا در فریزر

در صورتی که نگهداری  مواد غذایی در یخچال و فریزر به ‌صورت صحیح انجام نشود، ممکن است کیفیت خوراکی و بهداشتی مواد غذایی آسیب ببیند. در این یادداشت به برخی توصیه‌های سازمان غذا و دارو (FDA آمریکا) درباره نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی در فریزر پرداخته می‌شود.

مواد غذایی زمانی که در دمای کمتر از ۱۸ درجه سانتی‌گراد (صفر درجه فارنهایت) یا کمتر نگهداری شود برای استفاده ایمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریزر نمی‌تواند میکروارگانیسم‌ها را بکشد؛ بلکه رشد آن‌ها را متوقف می‌کند.

با این‌که کیفیت بهداشتی و ایمنی مواد غذایی در این دما به‌خوبی حفظ می‌شود، به یاد داشته باشید افزایش زمان نگهداری در فریزر سبب افت کیفی مواد غذایی می‌شود. بافت، طعم، بو و رنگ بسیاری از مواد غذایی در فریزر تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
غذا‌های پخته (مثل انواع گوشت، برنج، خورشت و ...) حتما باید در ظروف در‌بسته و نفوذ ناپذیر به هوا نگهداری شود.

در مورد مواد غذایی که به‌صورت منجمد خریداری می‌کنید حتما دستورالعمل پخت و آماده‌سازی تولیدکننده را برای گرم‌کردن یا پختن آن ماده غذایی دنبال کنید. (زمان و دمای فر، زمان سرخ‌کردن، دمای سرخ‌کردن، زمان و توان مایکروفر یا مایکروویو، نیاز یا عدم‌نیاز به خروج از انجماد)

بابت افت تغذیه‌ای مواد غذایی در فریزر چندان نگران نباشید. با این‌که قانون یکسانی برای مواد غذایی مختلف در این زمینه وجود ندارد، در بسیاری از موارد افت ارزش غذایی بسیار ناچیز است. اما خطر افت کیفی وجود دارد.

مواد غذایی که دچار سوختگی ناشی از انجماد شده‌اند، از نظر ایمنی مشکلی برای مصرف ندارند. سوختگی ناشی از انجماد یک مشکل کیفی محسوب می‌شود و به‌صورت نقاطی به رنگ قهوه‌ای- خاکستری و بافت چرمی‌مانند در مواد غذایی منجمد ظهور می‌کند. یکی از دلایل این سوختگی استفاده نکردن از بسته‌بندی مناسب و بدون پوشش ماندن برخی از قسمت‌های ماده غذایی است که به دلیل خشک شدن و از دست دادن رطوبت در آن بخش‌ها، ماده غذایی دچار افت بافت و تغییر رنگ می‌شود.

دماسنجی برای کنترل دمای یخچال و فریزر بخرید، به‌طوری‌که به‌راحتی قابل خواندن باشد. دما را هر هفته یک‌بار چک کنید و آن را با نمایشگر یخچال مقایسه کنید.

در صورت قطع برق ...
در صورتی که برق قطع شد، در یخچال و فریزر را تا جایی که می‌توانید باز و بسته نکنید. یخچال تا چند ساعت می‌تواند مواد غذایی را سرد نگه دارد. فریزر در صورتی که در آن باز نشود حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت می‌تواند مواد غذایی را در دمای مناسب نگه دارد. با وجود این باید به ایمنی برخی مواد غذایی در این شرایط توجه شود.

وجود یک دماسنج در فریزر در این شرایط می‌تواند به شما کمک بزرگی کند. زمانی که دوباره برق وصل شد، دما را چک کنید. اگر دما حدود ۴۰ درجه فارنهایت (حدود ۴ درجه سانتیگراد) یا کمتر باشد، مواد غذایی سالم است و می‌توانید آن‌ها را دوباره منجمد کنید.

اگر دماسنج ندارید، بسته‌بندی ماده غذایی را چک کنید. نمی‌توان بر‌اساس بو و ظاهر ماده غذایی، قضاوت صحیحی از ایمنی آن داشته باشید. اگر ماده غذایی هنوز دارای کریستال‌های یخ است، می‌توانید آن را مجددا منجمد کنید.

مواد غذایی موجود در یخچال در صورت باز نشدن در یخچال تا چهار ساعت قابل استفاده است. اگز زمان طولانی‌تر شد، مواد غذایی فسادپذیر از قبیل گوشت، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و غذا‌های پخته که در دمای بالاتر از ۴ درجه سانتی‌گراد بیش از دو ساعت نگهداری شده، برای مصرف ایمن نیست و بهتر است دور ریخته شود.

منبع: روزنامه جام جم

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فریزر سوختگی فریزر خانه داری سوختگی سبک زندگی پارسی خبر مواد غذایی ماده غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان