Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@22:22:38 GMT

راندمان نیروگاه سیریک 46 درصد است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۴۲۲۱

راندمان نیروگاه سیریک 46 درصد است

مجری طرح‌های نیروگاهی بخار شرکت تولید نیروی برق حرارتی راندمان نیروگاه سیریک را حدود 46 درصد عنوان کرد و گفت: هر یک از واحدها 350 مگاوات و در کل 1400 مگاواتی خواهد بود.

به گزارش «انرژی امروز» بهنام خائفی‌نژاد در گفت‌وگو با ایلنا، درباره جزئیات توافق اخیر ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه سیریک اظهار داشت: این پروژه از محل وام روسیه به دولت جمهوری اسلامی تعریف شده و مبلغ کل اعتبار پروژه نیز 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 میلیارد یورو است که از این میزان 85 درصد یعنی 1.2 میلیارد یورو توسط طرف روسی و مابقی از منابع داخلی دولت خواهد بود.

وی مدت زمان اجرای پروژه را 55 ماه عنوان کرد و افزود: 12 ماه دیگر هم دوره تضمین به این مدت اضافه می‌شود و مجموعا 67 ماه طول می‌کشد.

مجری طرح‌های نیروگاهی بخار شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: پیمانکار اصلی و در واقع جنرال کانترکتور پروژه شرکت پاورماشینز است که از طرف وزارت انرژی روسیه به ما معرفی و مورد تائید قرار گرفته است.

وی یادآور شد: از مجموع مبلغ؛ 70 درصد سهم طرف غیرایرانی و 30 درصد سهم شرکت‌های ایرانی که از توانمندی شرکت‌های داخلی استفاده می‌شود.

خائفی‌نژاد تاکید کرد: بحث اصلی این که عمده منابع مورد نیاز برای این پروژه از طرف دولت روسیه است و ضمن اینکه روسیه در زمینه احداث نیروگاه‌های بخار جزء 4 کشور مطرح دنیا است که از تکنولوژی روز جهانی برخوردار است.

وی راندمان نیروگاه را حدود 46 درصد عنوان کرد و گفت: هر یک از واحدها 350 مگاوات و در کل 1400 مگاواتی خواهد بود.

نیروگاه سیریک در شهرستانی به همین نام در سواحل دریای عمان و خلیج فارس در استان هرمزگان احداث خواهد شد. این نیروگاه پنجمین نیروگاه ساخت روس‌ها در ایران خواهد بود که در زمینی به مساحت تقریبی ۲۰۰ هکتار در اختیار پیمانکار جدید آن یعنی شرکت پاورماشینز قرار گرفته است.

پیش از این قرار بود احداث این نیروگاه به واسطهٔ فاینانس یک میلیارد و 200 میلیون یورویی روسیه توسط شرکت روسی تکنوپروم اکسپورت انجام شود، اما در مذاکراتی که اخیرا انجام شده شرکت پاورماشینز از سوی وزارت انرژی روسیه برای اجرای پروژه به ایران معرفی شد. مذاکره‌های قراردادی آن ابتدای سال آغاز شد و پس از برگزاری 90 جلسه در نهایت توافق لازم انجام و قرارداد به امضای طرفین رسید.

هرمزگان هم اکنون دارای سه نیروگاه تولید برق است که با بهره‌برداری از نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس و نیروگاه سیریک تعداد آنها به پنج واحد افزایش می‌یابد.

بنا بر این گزارش، وزیر نیرو اواخر شهریور ماه در گفت‌وگویی اعلام کرده بود: پیمانکار جدید نیروگاه از سوی روسیه انتخاب شده که مورد تایید است و انتظار می‌رود عملیات اجرایی این نیروگاه از هفته‌های آتی آغاز شود.

به گفته او اکنون مراحل مختلف اداری تشریفات مربوط به این نقل و انتقال در حال انجام است.

رضا اردکانیان در دیدار با سرگئی استورچاک معاون وزیر دارایی فدراسیون روسیه نیز اظهار کرده بود: قرارداد استفاده از وام یک 1.2 میلیون یورویی دولت روسیه برای احداث نیروگاه 1.4 میلیون یورویی سیریک هرمزگان به دلیل طولانی شدن تشریفات عملیاتی نیازمند یک الحاقیه برای تمدید مدت قرارداد بود که این الحاقیه بین وزارت دارایی روسیه و وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران امضا شد.

برچسب هانیروگاه بخار سیریک

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: نیروگاه بخار سیریک آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نیروگاه سیریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی