Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه تعاون با تأکید بر افزایش سطح خدمات غیرحضوری، بر ضرورت استفاده از خدمات الکترونیکی بانک توسعه تعاون به منظور کاهش مراجعات حضوری مشتریان به شعب جهت مدیریت مقابله با شیوع ویروس کرونا سقف مبالغ تراکنش‌های خدمات بانکداری الکترونیک را افزایش داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون با توجه به افزایش همه‌گیری شیوع ویروس کرونا و آمار فزاینده و روبه رشد این بیماری در سطح کشور، در راستای کنترل و پیشگیری از افزایش شیوع این بیماری، بانک توسعه تعاون با گسترش سطح خدمات غیرحضوری و به روز رسانی خدمات بانکداری الکترونیک، امکان خدمات‌رسانی هرچه بیشتر به مشتریان را فراهم نموده است و ضرورت دارد تا مشتریان و همچنین عموم شهروندان برای خدمات بانکی از شیوه‌های غیرحضوری بهره‌مند شده و از تردد غیرضروری در سطح شهر و خصوصاً مراجعه حضوری به شعب بانک پرهیز نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا جهت خدمات‌رسانی هرچه بهتر به مشتریان، خدمات بانکداری الکترونیک بانک توسعه تعاون در چارچوب قوانین بانک مرکزی به‌روزرسانی می‌شوند.

بر این اساس در چهارچوب قوانین اعلام‌شده از سوی بانک مرکزی، سقف انتقال وجه کارت به کارت از طریق درگاه‌های بانک توسعه تعاون در هر شبانه روز از مبدأ هر کارت به 60 میلیون ریال افزایش‌یافته است.

لازم به ذکر است بر اساس تصمیمات جدید به صورت موقت و تا اطلاع ثانوی سقف صدور کارت هدیه نیز در بانک توسعه تعاون به 20 میلیون ریال افزایش پیداکرده است.

همچنین علاوه بر افزایش سقف انتقال وجه کارت به کارت از طریق خودپردازها و درگاه‌های غیرحضوری، تمدید خودکار کارت‌های منقضی شده و به روز رسانی نرم افزارهای خدمات رسان بانک و گسترش خدمات "همراه بانک توسعه تعاون" و اینترنت بانک، از اقدامات صورت گرفته در بانک توسعه تعاون برای سهولت هرچه بیشتر مشتریان عزیز در این راستا بوده است.

گفتنی است هم‌اکنون زیرساخت‌های لازم برای استفاده شهروندان از سامانه‌های غیر حضوری در بانک توسعه تعاون بیش از پیش فراهم‌شده و این امکانات در بهترین شرایط خدمات‌دهی خود به سر می‌برند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خدمات بانکداری الکترونیک بانک توسعه تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل