Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام‌ احمد سالک کاشانی در نشستی با مهدی عظیمی میرآبادی دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: تبلیغ از اساس اسلام است که هم پیامبر اکرم (ص) و هم امامان ما  به آن همت داشتند، بنابراین این موضوع یکی از ارزش‌های مهم در نظام اسلامی است.

وی افزود: تبلیغ شیوه‌های مختلفی دارد و باید با توجه به مقتضیات و شرایط کنونی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط کنونی بهترین ابزار تبلیغ، فیلم و انیمیشن است و جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در این فضا می‌تواند ارزش‌های انقلاب و اسلام را در سطح بین‌المللی مطرح کند و گسترش دهد. در دنیای امروز که یک کلیپ در فضای مجازی می‌تواند فضای فکری جامعه را تغییر دهد؛ مسئولان نظام ‌اسلامی باید خود را در قبال دفاع‌مقدس و سینمای مقاومت مکلف به حمایت بدانند.

نماینده سابق مجلس‌شورای‌اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که استکبار جهانی با همه توان وارد جنگ نرم شده و تلاش دارد حتی چهره‌ افراد تاثیرگذار در انقلاب و جنگ را تخریب کند و از سوی دیگر، فیلم و سریال این قدرت را دارند که در چند ساعت تاریخ صدر اسلام و ارزش‌های دینی و انقلابی را به بهترین‌شکل به مخاطب منتقل کنند، حضور گسترده سینمای دفاع‌مقدس و انقلاب در این عرصه یک ضرورت است.

سالک کاشانی ادامه داد: در این فضا بیان و انعکاس ناگفته‌های جنگ و انقلاب یک ضرورت و ادای احترام به شهدا و ایثارگران است؛ به همین منظور مجلس‌شورای‌اسلامی، وزارت ارشاد، معاونت فرهنگی وزارت امور خارجه، سپاه، بسیج و ناجا و همه نهادهای ذی‌ربط باید از جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت حمایت کنند.

وی گفت: فیلم‌های سینمایی حوزه دفاع‌مقدس باید علاوه بر محتوا، از نظر فنی نیز در سطحی بین‌المللی و قابل‌رقابت با فیلم‌های روز جهان باشد؛ علاوه بر آن، برگزاری جشنواره به صورت بین‌المللی و افزایش کیفی و کمّی تولیدات سینمایی از امور مهمی است که انجمن سینمای دفاع‌مقدس باید به آن اهتمام داشته باشد و دیگر نهادها نیز باید در این مسیر جشنواره را یاری دهند.

این فعال فرهنگی یادآور شد: امروزه مکرون به عنوان عنصری وابسته به صهیونیسم به پیامبر اسلام توهین می‌کند و به این رفتار خود افتخار می‌کند، البته تقدس‌زدایی از اسلام یکی از سنت‌های قدییمی صهیونیست‌ها است، در چنین شرایطی ما باید پاسخ درستی به این اهانت‌ها بدهیم و چه پاسخی بهتر از ساخت فیلم با سیره پیامبر اکرم (ص) و انعکاس منش و رفتار آن بزرگوار به جهانیان.

وی با بیان اینکه سینمای دفاع‌مقدس بهترین ابزار برای مقابله با فساد است، خاطرنشان کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت باید در بالاترین سطح خود را از طریق رسانه‌های جمعی و ملی به مسئولان رده بالای کشور در دولت، مجلس و حتی قوه‌ قضاییه معرفی کند و آنان را برای حمایت و همکاری قانع کند تا بدانند که مکلف به حمایت از سینمای دفاع‌مقدس هستند.

در ادامه این نشست، مهدی عظیمی‌میرآبادی؛ دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت ضمن ارائه گزارشی از سابقه جشنواره فیلم مقاومت، گفت: این جشنواره به منظور تاثیرگذاری بیشتر در جامعه مخاطب و با توجه به گسترده شدن مفهوم مقاومت، در دوره شانزدهم به صورت بین‌المللی برگزار شد. علی‌رغم همه مشکلات ، شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با استقبال چشمگیر هنرمندان جهان مواجه شد بیش از ده هزار اثر از ۱۳۵ کشور جهان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «مسابقه اصلی»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد، پژوهش، تحلیل» «فیلم به معنای مطلق» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی برگزار می‌شود.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1450494

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران جشنواره بین المللی فیلم مقاومت احمد سالک کاشانی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت سینمای دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست

«برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. »

مهدیه محمدی کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» همزمان با راه‌یابی این اثر به بیست و پنجمین دوره جشنواره Short Shorts Film Festival & Asia در گفت‌وگویی با ایسنا درباره این اثر توضیح داد: این فیلم یک روایت ملودرام دارد و ایده آن در قالب گفت‌وگویی دوستانه با فیلم‌نامه‌نویس فیلم شکل گرفت. در گفت‌وگوهایی که داشتیم به یک دغدغه مشترک رسیدیم و احساس کردیم این فضای داستانی را دوست داریم. بر همین اساس ایده‌پردازی را شروع کردیم و به فیلم‌نامه نهایی رسیدیم.

وی افزود: دغدغه‌ای که تبدیل به انگیزه ساخت این فیلم کوتاه شد، دغدغه‌ای برخاسته از زندگی شخصی خودم بود. به‌واسطه عزیزان و نزدیکان خودم که درگیر بیماری بودند، فضای پیرامون این بیماران را از نزدیک لمس کرده بودم و پرداختن به همین فضا، دغدغه اصلی‌ام در این فیلم بود.

این کارگردان فیلم کوتاه درباره بازخوردهای نمایش این اثر خود در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران گفت: بعد از نمایش فیلم در جشنواره شاهد بازخوردهای مثبت بسیاری بودیم. تقریبا هر کسی که از سالن اکران بیرون می‌آمد، واکنش مثبت داشت. به همین دلیل هم فیلم در آرای مخاطبان جشنواره، در ترکیب پنج فیلم بالای جدول قرار داشت. بعدها در جشنواره‌های بین‌المللی هم شاهد همین بازخوردهای خوب بودیم. فیلم در چند شهر سوئیس هم اکران‌های جشنواره‌ای را تجربه کرد که به‌شدت بازخوردهای خوبی از آن داشتیم.

وی افزود: خیلی از مخاطبان خارجی حتی می‌گفتند که با بسیاری از صحنه‌های فیلم گریه می‌کردیم. احساسم این است که مخاطبان داخلی و خارجی ارتباط احساسی خوبی با این فیلم برقرار کردند و برداشتی که از آن داشتند همان برداشت و پیامی بود که ما مدنظر داشتیم.

محمدی درباره فرآیند تولید فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» هم توضیح داد: از حوالی عید نوروز سال گذشته بود که ایده‌پردازی درباره این کار را شروع کردیم و درباره آن صحبت می‌کردیم اما بعد از رسیدن به ایده نهایی و تکمیل فیلم‌نامه، در حوالی مردادماه بود که تصویربرداری در حوالی رامسر صورت گرفت. مجموع تصویربرداری کار هم سه روز طول کشید. از آنجایی که شناختی از تیم‌های شهرستانی نداشتیم هم کل تیم تولید را از تهران با خودمان راهی کردیم.

وی درباره افزایش هزینه‌های تولید فیلم‌کوتاه هم گفت: واقعا هزینه‌های تولید قابل قیاس با سال‌های قبل نیست و ما هم مانند دیگر دوستان فیلمساز در سینمای کوتاه، درگیر این چالش بودیم. بخشی از این هزینه را انجمن سینمای جوانان تقبل کرد و مابقی آن را تهیه‌کننده به‌صورت شخصی تأمین کرد. بخشی از کار هم رفاقتی و با همراهی دوستانه گروه تولید پیش رفت.

کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود»، درباره راه‌یابی این فیلم به جشنواره «Short Shorts Film Festival & Asi» گفت: قطعا این رویداد، جشنواره بسیار معتبری است که یکی از درگاه‌های ورود به جشن اسکار هم محسوب می‌شود. احساس می‌کنم زبان فیلم ما زبانی جهانی بود و احتمالا به همین دلیل هم شاهد راه‌یابی آن به این رویدادهای بین‌المللی هستیم. برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. 

وی در پایان گفت: ما در فرآیند تولید تمام تلاش خود را کردیم که این فیلم را به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن به تصویر درآوریم و خوشحالیم که حاصل کار مورد توجه رویدادهای بین‌المللی هم قرار گرفته است. متأسفانه امکان حضور در این رویداد را به‌صورت شخصی نداشتم اما امیدوارم برای این فیلم، بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد. در ادامه هم پخش‌کننده بین‌المللی ما، برنامه‌ریزی برای حضور در رویدادهای معتبر دیگر، خواهد داشت.
فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» در مؤسسه فرهنگی هنری «نگاه آخر» و با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پایتخت مقاومت اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد