Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، احمد مهدی‌زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هشتمین جشنواره غذایی در مازندران برگزار می‌شود، اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا این جشنواره با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ۲۸ آبان ماه سال جاری در اتاق بازرگانی مازندران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این جشنواره برترین‌های صنایع غذایی استان معرفی شده و روند کار معرفی به این صورت است که واحدهای داری کیفیت محصول توسط سازمان‌های نظارتی به عنوان منتخب معرفی می‌شوند.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران خاطر نشان کرد: در این جشنواره از ۹ گروه تولیدکننده موادغذایی که ۲۹ واحد و ۳۰ کارشناس به عنوان نامزد برتر توسط سازمان‌های نظارتی به انجمن معرفی شدند.

وی ادامه داد: در انتخاباتی که فرایند رای‌گیری آن از دو روز گذشته آغاز شده و تا ۱۵ آبان ماه ادامه دارد ۹ رشته تولیدی، ۹ واحد تولیدی و ۹ کارشناس به عنوان برترین‌های صنایع غذائی مازندران انتخاب می‌شوند.

مهدی‌زاده خاطر نشان کرد: در انتخابات صنایع برتر غذایی استان مازندران کارشناسان صنعت غذا،اساتید دانشگاه، خبرنگاران اقتصادی و کارشناسان سازمان‌های نظارتی حق رای دارند.

وی در ارتباط با  جزئیات رای‌دهندگان، گفت: سه نفر از مدیران کارخانجات صنایع غذایی به همراه مسؤولان کنترل کیفت، تعدادی از اساتید دانشگاه، کارشناسان صنایع غذایی حوزه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، کارشناسان دامپزشکی و اداره کل استاندارد و تعدادی از خبرنگاران حق رای داده شده است.

مهدی‌زاده با بیان اینکه در مجموع ۶۰۰ نفر حق رای در انتخابات صنایع غذایی برتر استان مازندران داده شده است، اضافه کرد: فرایند رای‌گیری به صورت اینترنتی است که در سال جاری علاوه برای کارشناسان صنایع غذایی یک رای در اختیار سازمان‌های نظارت بر مواد غذائی داده شد تا به محصول برتر رای دهند.

این مسؤول با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۳ واحد تولیدی صنایع غذایی در استان مازندران مشغول فعالیت هستند، گفت: رای‌گیری برای انتخاب صنایع غذایی برتر از دو روز گذشته آغاز شده است و کارشناسان و افراد داری صلاحیت تا ۱۵ آبان می‌توانند در انتخاب کارخانجات برتر صنایع غذایی استان مازندران شرکت کنند.

دبیر انجمن صنایع غذائی مازندران، با اشاره به مشکلاتی که در حوزه تولید روغن کشور وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر ۸۰ کارخانه واحد تولیدی استان مازندران در حال تولید روغن هستند، این واحدها برای تامین مواد اولیه دچار مشکل هستند.

این تولیدکننده اضافه کرد: موادخام در بنادر کشور وجود دارد، موضوع بسیار مهم بحث عدم ترخیص مواد اولیه است دلیل آن اختلاف نظر بر سر تخصیص ارز برای تامین ماده اولیه است.

مهدی‌زاده با اعلام اینکه ۹۵ درصد مواد اولیه روغن وارداتی است، گفت: به دلیل عدم تدبیر در این زمینه شاهد افزایش قیمت روغن تولیدی هستیم.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع غذائی مازندران انتخابات خبرگزاری فارس خبرگزاری فارس مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نخستین نشاء ارگانیک برنج، امروز در ایستگاه مرکز تحقیقات برنج نکا انجام شد. در این روش از هیچ گونه سم و نهاده‌های شیمیایی استفاده نمی‌شود.


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان مازندران در حاشیه این مراسم گفت: نشا ارگانیک در مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا نکا در سطح ۱۰ هکتار صبح امروز برای هفتمین سال متوالی انجام شد.


دکتر محمودی افزود: در راستای سیاست‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تولید محصول سالم و ارگانیک، طرح ملی تولید برنج ارگانیک از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و به فاصله حداقل ۱۰۰۰ متر از سایر مزارع شالیزاری در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندان، با کشت برنج طارم هاشمی اجرا شد.


وی خاطر نشان کرد: مهمترین وجه تمایز سیستم کشاورزی تولید برنج ارگانیک با سیستم شالیکاری مرسوم در نحوه مدیریت تغذیه و مدیریت کنترل عوامل خسارتزای زنده گیاهی است. کنترل عوامل بیماریزا با تولید نشا‌های سالم) روش‌های زراعی، ضدعفونی بذر و محلولپاشی خزانه با قارچ‌های کنترلگر زیستی و استفاده از عامل کنترلگر زیستی باکتریایی در زمین اصلی انجام شد.


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان مازندران افزود: برای کنترل آفات، مدیریت تلفیقی شامل شخم عمیق مزرعه بعد از برداشت محصول، حذف علف‌های هرز اطراف مزرعه، نشا به موقع در نیمه اردیبهشت، نصب تله فرمونی در طول دوره رشدی برنج، رهاسازی زنبور تریکوگراما و محلول پاشی با کنترلگر لازم است.

دیگر خبرها

  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها