Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، در نظرسنجی‌های ملی، بایدن به‌طور میانگین 9 تا 10درصد از دونالد ترامپ پیشتاز بوده است. در انتخابات دور قبلی در سال2016 هیلاری کلینتون درنهایت 3درصد از دونالد ترامپ پیشی گرفت. نظرسنجی‌ها نیز پیش از انتخابات، همین موضوع را نشان می‌داد. البته آنچه باعث شکست کلینتون بود، نه تعداد کل آرای رای‌دهنده به او، بلکه ناکامی‌اش در کسب آرای الکترال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینکه جو بایدن در نظرسنجی‌ها پیشتاز است، پیروزی نامزد دمکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را که فردا برگزار می‌شود، تضمین نمی‌کند.

طبق سیستم رأی‌گیری ریاست‌جمهوری آمریکا، هر ایالت در این کشور، یک مجمع گزینندگان دارد که تعداد این مجمع در هر ایالت متفاوت است. در هر ایالت، هر نامزدی بیشترین تعداد آرای مردمی را کسب کند، آرای الکترال یا آرای مجمع گزینندگان که در حقیقت نمایندگان مردم در هر ایالت هستند را صاحب می‌شود. مجمع گزینندگان یا الکترال به نامزدی رأی می‌دهند که بیشترین تعداد آرای مردمی در آن ایالت را داشته باشد. مجموع آرای الکترال هر نامزدی بیشتر باشد، پیروز انتخابات محسوب می‌شود. در این میان تعدادی از ایالت‌ها تأثیرگذاری بیشتری دارند، چراکه احتمال چرخش رأی‌دهندگان این ایالت‌ها به سمت هرکدام از نامزدها وجود دارد. اینها ایالت‌هایی هستند که به‌شدت از سوی 2رقیب انتخاباتی مورد توجه قرار می‌گیرند و هرکدام سعی می‌کنند کمپین‌های تبلیغاتی خود را در این ایالت‌ها با شدت بیشتری دنبال کنند.

به‌طور کلی 13ایالت سرنوشت‌ساز برای انتخابات آمریکا وجود دارد و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که جو بایدن بدون پیروزی در این ایالت‌های سرنوشت‌ساز، 218رأی الکترال از ایالت‌هایی که به‌صورت سنتی به دمکرات‌ها رأی می‌دهند، خواهد داشت. بنابراین جو بایدن برای پیروزی در این انتخابات و رسیدن به 270رأی الکترال باید 52رأی الکترال از این 13ایالت سرنوشت‌ساز به‌دست آورد. اما دونالد ترامپ برای رسیدن به 270رأی الکترال باید بتواند 145رأی الکترال از این 13ایالت به‌دست آورد. این ایالت‌ها نیوهمپشایر، میشیگان، اوهایو، پنسیلوانیا، ویسکانسین، مینه‌سوتا، آیووا، کارولینای شمالی، جورجیا، فلوریدا، تگزاس، آریزونا و نوادا به‌شمار می‌آیند. طبق آخرین نظرسنجی‌ها بایدن در 9 ایالت از این 13ایالت ازدونالد ترامپ پیشتاز است.

روزنامه گاردین هم در تحلیل خود، از 8 ایالت کلیدی نام می‌برد که در انتخابات امسال ریاست‌جمهوری آمریکا، احتمال چرخش به سمت هرکدام از نامزدها را دارند. 6 ایالت از این 8مورد، در سال2012 از باراک اوباما نامزد حزب دمکرات حمایت کرده بودند، اما در سال2016 جزو ایالت‌هایی بودند که آرای الکترال آنها به دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه، رسید. آریزونا و کارولینای شمالی نیز 2مورد دیگری هستند که ممکن است باعث تغییر در چشم‌انداز آرای الکترال شوند. آنها می‌توانند امسال به‌عنوان ایالت‌های حیاتی ظاهر شوند.

باید حواسمان باشد که نظرسنجی‌ها (به‌خصوص نظرسنجی‌های انجام‌شده در ایالت‌هایی که احتمال چرخش را دارند) در سال2016 به‌شدت تعداد حامیان ترامپ را دست‌کم گرفتند. با وجود آنکه این نظرسنجی‌ها ادعا می‌کنند خطاهای خود را در انتخابات امسال اصلاح کرده‌اند، همچنان نمی‌توان در مورد آنها مطمئن بود، به‌خصوص آنکه آنها ممکن است حامیان دمکرات‌ها را بیشتر از واقعیت حساب کنند (تعداد زیادی از افراد ممکن است در نظرسنجی‌ها اعلام کنند که به بایدن رأی می‌دهند، اما در واقعیت اینطور نشود).

با در نظر گرفتن همه این شرایط، نظرسنجی‌های مهم موجود درباره 8ایالتی که در انتخابات حیاتی خواهند بود را از نظر می‌گذرانیم:

در ایالت فلوریدا که 29رأی الکترال دارد، بایدن با7/84درصد از دونالد ترامپ با8/64درصد، برابر با9/1درصد، جلوتر است. پنسیلوانیا 20رأی الکترال در انتخابات‌ آمریکا دارد که بایدن 9/50درصد از آرا و ترامپ1/54درصد از آرا را در این ایالت به دست آورده است؛ یعنی بایدن با اختلاف8/5 درصد پیشتاز است. اما نظرسنجی‌ها در اوهایو نشان می‌دهد دونالد ترامپ 1/2درصد از بایدن جلوتر است. این ایالت 18رأی الکترال دارد. در ایالت میشیگان که 16رأی الکترال را به‌ خود اختصاص داده، بایدن4/8درصد از ترامپ جلوتر است. نماینده حزب دمکرات همچنین در کارولینای شمالی که 15رأی الکترال دارد، 1/2درصد از ترامپ پیشی گرفته و در آریزونا نیز بازهم بایدن 4/3درصد از ترامپ جلوتر است. این ایالت نیز 11رأی الکترال دارد. ایالت ویسکانسین با 10رأی الکترال، به سمت بایدن متمایل است و این نامزد انتخاباتی8/7درصد از رقیب خود جلوتر ایستاده است. اما آیووا دیگر ایالتی است که در آن رقابت بین 2نامزد بسیار تنگاتنگ است و دونالد ترامپ فقط1درصد از بایدن پیشی گرفته. این ایالت نیز 6رأی الکترال دارد. بنابراین در 8ایالتی که احتمال چرخش به سمت یکی دیگر از نامزدها را دارند، همچنان بایدن در مجموع در برتری قرار دارد.

میانگین آخرین نظرسنجی‌ها بایدن را در سطح ملی جلوتر از ترامپ نشان می‌دهد. باید درنظر داشت که نظرسنجی‌های ملی، شاخص ضعیفی از چگونگی چرخش این 8ایالت به‌دست می‌دهد، با وجود این، این پیشگویی‌ها می‌تواند به چگونگی پیشرفت مسابقه انتخاباتی در آمریکا اشاره کند.

روز سه‌شنبه 3نوامبر 2020میلادی، مصادف با 13آبان 1399شمسی، مردم آمریکا برای انتخاب رئیس‌جمهور آینده این کشور باید بین نامزد جمهوریخواهان یعنی دونالد ترامپ و نامزد دمکرات‌ها یعنی جو بایدن، به یک نفر رأی دهند.

پیش‌بینی می‌شود که در این دوره از انتخابات با در نظر گرفتن میزان مشارکت زودهنگام رأی‌دهندگان، رکورد مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری با مجموع 150میلیون رأی شکسته شود. در این صورت آمریکا با مشارکت 65درصد از واجدان شرایط رأی‌دادن، بیشترین میزان مشارکت در انتخابات از سال 1908میلادی تا‌کنون را تجربه خواهد کرد. ۲۴۰میلیون آمریکایی واجد شرایط شرکت در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری هستند.

پربیننده ترین ترامپ به «آی‌سی‌یو» منتقل شد! بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟ تنگی نفس ترامپ! +فیلم جدید بایدن: آمریکایی‌ها یاد گرفته‌اند که با کرونا بمیرند/ ترامپ: خانواده بایدن مثل جاروبرقی‌ پول را می‌بلعند ترامپ بعد از کرونا! +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاخ سفید دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آرای الکترال دونالد ترامپ ریاست جمهوری ایالت ها احتمال چرخش نظرسنجی ها ایالت هایی جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است