Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@21:19:23 GMT

حضور در جهاد امید آفرینی یکی از وظایف مهم رسانه هاست

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۹۵۶۸

حضور در جهاد امید آفرینی یکی از وظایف مهم رسانه هاست

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد امین ذاکری مسؤول بسیج رسانه استان هرمزگان در یادداشتی به نقش و وظیفه رسانه‌ها در امیدآفرینی در جامعه به منظور مقابله با جنگ روانی دشمنان با ملت ایران پرداخته است.

مصادف شدن هفته وحدت با روز مبارزه با استکبار جهانی و وقایع اخیر جهان اسلام در سال جاری، ضرورت اتحاد و انسجام امت اسلامی را بیش از گذشته  نشان داده  و لزوم  معرفی  سیره  پیامبر اسلام (ص)  به عنوان آخرین فرستاده خدا برای نجات بشریت دو چندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصل برادری و برابری همگان در دین مبین اسلام و سیره رسول اعظم (ص)  توانست امت واحده اسلامی را در برابر همه ابرقدرتها به پیروزی برساند و مسلمانان را در مقابل دشمنان منسجم و متحد کند. قومیت گرایی  و اختلاف مذهبی از ابزارهای دیرینه دشمنان برای تفرقه افکنی در امت اسلامی است و حکومتهای بزرگ اسلامی  از این طریق به کشورهایی کوچک و ضعیف تبدیل شدند و این ترفند همچنان علیه کشورهای مسلمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با نگاهی به آموزه‌های دین می‌توان دریافت که تفرقه بین صفوف مسلمانان گناهی است که از کشتن انسانها نیز بالاتر است بنابر این دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی قبیله ای از حیله‌های کینه‌توزانه شیطان و پیروان اوست که با آن بشریت را به تباهی می کشانند.

امام خمینی (ره) احیا کننده وحدت امت اسلامی در این باره می فرمایند: دستهای ناپاکی که بین شیعه و سنی در‌‎ ‌‏این ممالک اختلاف می اندازد اینها نه شیعه هستند و نه سنی هستند؛ اینها دستهای ایادی‌‎ ‌‏استعمار هستند که می خواهند ممالک اسلامی را از دست آنها بگیرند.

مقام معظم رهبری نیز در مورد اختلاف‌افکنی از طریق رسانه‌های غربی می‌فرمایند: اینکه شما می‌بینید رادیو‌ها یا تلویزیون‌هایی در دنیای اسلام به وجود می‌آید که کار آن‌ها این است که به‌عنوان شیعه و به نام شیعه، به بزرگان مورد اعتقاد بقیّه‌ی فِرق اسلامی بدگویی کنند، این معلوم است که بودجه‌اش از بودجه‌ خزانه‌داری انگلیس است؛ این بودجه‌اش بودجه‌ی انگلیس [است]، این شیعه‌ی انگلیسی است.

امام خمینی (ره) با درک  تبعات  سنگین تفرقه در جهان اسلام، رویداد تاریخی میلاد پیامبر اسلام (ص) را که بر اساس روایات دو مذهب شیعه و سنی متفاوت بود به  فرصتی برای احیای وحدت جهان اسلام تبدیل نمود و روح برادری را در بین مذاهب اسلامی احیا کرد.

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ترویج اسلام ناب محمدی، موج گرایش به این دین الهی پایه‌های امپریالیسم و لیبرالیسم و حکومت‌های بی‌دین را در جای‌جای جهان به لرزه درآورد و دشمنان اسلام به بهانه آزادی بیان و قلم  با مخدوش جلوه دادن  سیره پیامبر گرامی اسلام و دیگر ارزشهای اسلامی به مقابله گسترش اسلام در غرب روی آورده که این اقدامات با وحدت و مقاومت مسلمانان تا کنون بی اثر مانده است. 

تلاش مذبوحانه مستکبرین در سالهای اخیر برای بدنام کردن اسلام و تفرقه‌افکنی بین مسلمانان بیش‌ازپیش شده و صهیونیسم جهانی برای ناامن کردن منطقه از طریق عادی سازی رابطه با روسای مرتجع برخی کشورهای اسلامی به دنبال ایران هراسی و شکست جبهه مقاومت است و حتی دامنه جنگ را به کشورهای همسایه ایران رسانده است.
در این شرایط حساس به‌طورقطع مزدوران داخلی نیز با سو استفاده از وضعیت اقتصادی قصد بر هم زدن آرامش و امنیت  روانی مردم و در نهایت با ایجاد فضای دوقطبی سعی در خدشه دار کردن  وحدت و انسجام ملت ایران را دارند ، لذا باید با تدبر، بصیرت و توجه به شایعات و حواشی توطئه دشمنان را خنثی کرد و با وحدت کلمه ، مشکلاتی را که زندگی مردم با مشکل مواجه کرده است برطرف نمود.

بی‌گمان رسانه‌ها  بااطلاع رسانی صحیح و خنثی کردن شایعات  نقش بسزایی در حفظ وحدت و انسجام ملی دارند و با تحلیل درست مسائل می‌توانند اذهان عمومی جامعه را نسبت به اخبار روز و حتی وقایع آینده روشن و از به وجود آمدن شائبه‌ها و شایعات جلوگیری نمایند که در این راستا نیازمند تعامل و همکاری مسئولین و ارتباط مستمر با مردم هستند.

به موازات آن مقابله با جریان تحریف که با بزرگ جلوه دادن مشکلات ، زیر سئوال بردن ارزشها و کتمان واقعیتها می خواهد  اذهان مردم را با شک و شبهه از ایستادگی در مسیر انقلاب دلسرد کند از وظایف اصحاب رسانه در این برهه تاریخی است که  تبیین موضوعات و رویدادها ،  بهره گیری از زبانی گویا و ذهنی فعال در تنویر اذهان عمومی می تواند در این رویارویی کارساز  باشد.

در این زمانه حساس حضور در جهاد امید آفرینی  از دیگر وظایف مهم رسانه هاست. دشمن در جنگ نرم  با القای نا امیدی به دنبال تضعیف اراده ، صبر ومقاومت ملت ایران است و در این برهه ، رسانه ها باید با بصیرت بخشی ، امید آفرینی و مقابله با تحریفات این نقشه شوم دشمنان را خنثی کنند.

بدون شک مستکبران همواره  با استقلال ، عزت و روی کار آمدن حکومتی بر پایه دین مخالفت خواهند کرد اما این وعده خداوند است که ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم و همان گونه که ملت ایران با صبر و مقاومت تا کنون شاهد پیروزی بر مستکبرین بوده اند این بار نیز با شکست جریان تحریف ، تحریم اقتصادی دشمنان را بی اثر خواهند کرد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: ذاکری بسیج رسانه هرمزگان تقویت روحیه امید جامعه ایرانی فشار استکبار یادداشت خبرگزاری فارس ملت ایران رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟

فرهاد مجیدی در ۳ مقطع زمانی مختلف سکان هدایت استقلال را برعهده گرفت که مهم‌ترین دوران سرمربیگری او در جمع آبی‌پوشان پایتخت، در لیگ بیست‌ویکم اتفاق افتاد. مجیدی که در ۲ نوبت در قامت جانشین موقت به جای وینفرد شفر و آندره‌آ استراماچونی روی نیمکت استقلال حضور پیدا کرد، روز‌های پرفرازوفرودی را در جمع آبی‌پوشان پایتخت گذراند، اما در دوره سوم حضورش در استقلال که بعد از پایان همکاری آبی‌ها با محمود فکری بود، شرایط کاملاً متفاوت پیش رفت.

استقلالی‌ها هم در آسیا با فرهاد مجیدی عملکرد قابل‌قبولی را از خود به جای گذاشتند و هم در اولین فصلی که مجیدی از ابتدای فصل روی نیمکت استقلال نشست، آبی‌پوشان پایتخت رکورد‌های تاریخی را از خود به جای گذاشتند و بدون باخت و با ثبت بیشترین امتیاز در تاریخ لیگ برتر به مقام قهرمانی رسیدند. در کنار روز‌های پراتفاق، اما شیرین مجیدی در استقلال، باید اشاره‌ای هم به دوران سرمربیگری او در تیم امید ایران و اتحاد کلبا داشته باشیم که سرمربی ایرانی روز‌های پرتلاطمی را در فوتبال امارات در نقش سرمربی اتحاد کلبا گذراند و در نهایت به شکلی توافقی از این تیم اماراتی جدا شد.

مجیدی برای دست‌نخورده‌ماندن رکورد تاریخی‌اش در استقلال، تصمیم هوشمندانه‌ای گرفت و بعد از یک فصل شکست‌ناپذیری همراه استقلال و کسب قهرمانی تاریخی، در قامت لژیونر در عرصه سرمربیگری کارش را پیش برد و حالا همواره نام او به عنوان جدی‌ترین آلترناتیو نیمکت استقلال مطرح است. با توجه به پایان همکاری فرهاد مجیدی و اتحاد کلبا، در طول ۲ اخیر بار‌ها نام او برای حضور در تیم‌های مختلف در فوتبال ایران به میان آمده، اما این سرمربی جوان در مقطع کنونی هیچ تصمیمی برای مربیگری در فوتبال ایران ندارد.

استقلال سرمربی دارد، حضور در تراکتور را نمی‌خواهد!

جواد نکونام سرمربی کنونی آبی‌پوشان پایتخت توانسته عملکردی درخشان را از خود به جای بگذارد و صدرنشینی در لیگ بیست‌وسوم و قدم زدن در مسیر کسب عنوان قهرمانی باعث شده تا سایه فرهاد از نیمکت آبی‌ها دور باشد؛ هر چند که در طول ماه‌های اخیر شایعاتی درباره حضور احتمالی مجیدی به جای نکونام به میان آمد، اما بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که هم نکونام قراردادی ۳ ساله با استقلال دارد و هم اینکه در شرایط فعلی، فرهاد مجیدی علاقه‌ای به حضور دوباره در فوتبال ایران و تیم استقلال نشان نداده است.

فرهاد مجیدی البته برای بازگشت به چرخه سرمربیان لیگ برتری، پیشنهادی از تیم تراکتور تبریز هم روی میز خود داشت و مدیران باشگاه تراکتور تایید کردند که برای جانشینی پاکو خمس به سراغ استخدام مجیدی رفته‌اند، اما با این وجود، فرهاد مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها پاسخ منفی داده و تمایلی برای حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان تبریزی نشان نداده است. پاسخ منفی مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها باعث شده تا دوری این سرمربی جوان از چرخه سرمربیان لیگ برتری به ۲ سال نزدیک شود و به نظر می‌رسد که این دوری تداوم خواهد داشت.

فرهاد حتی هدایت تیم امید را هم نمی‌خواهد

مسئولان فدراسیون فوتبال در حال برنامه‌ریزی برای معرفی اعضای جدید کادرفنی تیم‌های پایه ملی هستند و در این زمینه، برای هدایت تیم امید ایران نام فرهاد مجیدی به میان آمد؛ آن‌هم در حالی‌که مجیدی تجربه کوتاه سرمربیگری در تیم امید را در کارنامه خود دارد، اما با این وجود، او در مقطع فعلی هیچ تمایلی به حضور در تیم امید ندارد و گفته می‌شود که مجیدی تنها در شرایطی علاقه‌مند به فعالیت در عرصه ملی است که پیشنهاد تیم ملی بزرگسالان به او ارائه شود تا پرونده حضور احتمالی‌اش در تیم امید هم در مقطع کنونی بسته شود.

مجیدی از تیم جدیدش در امارات رونمایی می‌کند!

سرمربی سابق استقلال که قهرمانی‌ای تاریخی را از خود در فوتبال ایران به جای گذاشته، بعد از آنکه همکاری‌اش با اتحاد کلبا به پایان رسید، سیاست س.

کوت را در پیش گرفت و نسبت به شایعات مطرح شده سعی کرد که واکنشی نداشته باشد. فرهاد مجیدی در سکوت خبری در حال گذراندن دوره‌های دانش‌افزایی است و پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فرهاد تصمیم نهایی خود را گرفته و او قصد دارد تا در فوتبال امارات به کارش ادامه بدهد. براساس آخرین خبرها، مجیدی مشغول مذاکره با مدیران یکی از تیم‌های اماراتی است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به‌زودی از تیم جدیدش در فوتبال امارات رونمایی می‌کند تا در نقش سرمربی لژیونر به کارش ادامه بدهد و نامش برای نیمکت تیم‌های ایرانی در حد آلترناتیو بماند.

tags # استقلال ، فرهاد مجیدی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • ژوزه مورایس اسلام آورد و شیعه شد
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند
  • رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟
  • نصری، حقوقدان بین الملل: برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران