Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی  مجلس در نشست (مقاوم سازی و بازدارندگی تا پیروزی در جنگ اقتصادی) گفت: در شرایط فعلی  هم دچار اثرات تحریم هستیم و هم اثرات یک بیماری ناخواسته  به نام اپیدیمی کرونا که هر دو یک هم افزایی منفی در اقتصاد ایران ایجاد کرده‌اند. در شرایط تحریم دچار کسری بودجه شده ایم که برای تامین منابع نزدیک به نیمی از بودجه دچار مشکل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، در آمد نفتی کشور  تقریبا نصف درامد ارزی حاصل از نفت سال قبل هست، از سوی دیگر درامد ۹۸ تقریبا نصف درامد نفتی سال ۹۶ است. اگر به اندازه سال قبل درامد نفتی کسب کنیم بر اساس اعلام مسئول وزارت صمت در شرایط سر بر سر قرار میگیریم.

طغیانی گفت: در نیمه اول سال ۴۰ درصد صادرات کاهش یافته است اما واردات به مقدار کمتری نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

وی افزود، برآیند این‌ چالش این بود که فشار بر نقدینگی و پایه پولی زیاد شود و رشد پایه پولی به ۴۰ درصد رسید که میانگین آن در سنوات قبل ۲۴ درصد بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نکته ای که به ما در این شرایط ضربه زده است زیر ساختهای اقتصادی کشور است و این باعث شده که اثرات تحریم در اقتصاد چند برابر شده است.

به گفته طغیانی، در این شرایط تصمیم‌گرفتیم برای تامین معیشت مردم اقدامی در مجلس صورت دهیم اما متاسفانه پایگاه اطلاعاتی برای شناسایی دهک های پایین ناقص است.
در صحت بانکهای اطلاعاتی نهادهای حمایتی نیز اطمینان کامل وجود ندارد.

وی افزود، یکی از کارکردهای نظام مالیاتی ابزار حکمرانی است، نمیتوان به سوداگری اجازه داد وارد بازار مسکن و معیشت مردم شود وقتی نظام مالیاتی نقش افرینی درست نداشته باشد، کسانی که مالیات نمیدهند عملا تشویق میشوند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دهک سخنگوی کمیسیون اقتصادی مهدی طغیانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی داده های کمیته امداد و سازمان بهزیستی نشان می‌دهد مجموع پرداختی به اقشار محروم شامل یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی نسبت به خط فقر شدید و مطلق کفایت نمی‌کند.

براساس گزارش تسنیم، بر این اساس نسبت مجموع متوسط مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر شدید دو نفره در سازمان بهزستی ۷۵ درصد و در کمیته امداد ۸۶ درصد کفایت می‌کند.

نسبت مجموع متوسط مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر مطلق دو نفره در سازمان بهزستی ۴۷ درصد و در کمیته امداد ۵۴ درصد کفایت می‌کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899815

دیگر خبرها

  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم