Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مولوی حبیب الله حسام، رئیس شورای اخوت اسلامی افغانستان در سخنانی در مراسم اختتامیه سی و چهارمین کنفرانس وحدت، گفت که مبنای اساسی دین اسلام، وحدت و برادری و همبستگی است. 

وی با بیان اینکه تا زمانی که امت اسلامی مطابق قرآن کریم و روش علمی رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ، به یک امت واحد که شریک مسائل سیاسی و اجتماعی و تمدنی خود است، تبدیل نشود، مسلمانان به هیچ یک از اهداف سیاسی و بنیادی خود نمی رسند، افزود:« دین اسلام امروز از درون با فتنه ها ، نفاق و کش مکش های مختلف دشمنان مواجه است و دلایل بنیادی و اساسی این تفرقه ها ، فتنه هایی است که دشمنان اسلام از طریق نفاق دنبال می کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عالم افغانستانی با اشاره به اینکه نفاق مذهبی، قومی و نژادی می تواند برای دشمن فرصتی باشد که امت اسلامی را ناکام کند و از رسیدن آنها به سروری ، سیادت و بزرگی جلوگیری کند، اظهار داشت: «یگانه راه رسیدن به کمال سعادت و کمال اقتدار سیاسی، وحدت و برادری مسلمانان است اگر مسلمانان در عصر مصیبت باری که در آن زندگی می کنیم، به وحدت نرسند و انسجام نداشته باشند و به ریسمان الهی وصل نشوند، طعمه مناسبی برای اهداف ضد اسلامی دشمنان خواهند بود». 

حبیب الله حسام ادامه داد:« امت اسلامی در قدم نخست به وحدت و برادری و سپس به اقتدار و قدرت مالی و معنوی نیازمند است که بتواند به قدرت بازدارنده نظامی، فرهنگی ، بشری و قدرت معنوی برسد. زمانی مسلمانان به  قدرت بزرگ مادی و معنوی دست می یابند که زیرساخت های وحدت و برادری ایجاد شده باشد. در  آن زمان است که منابع اسلام محفوظ می ماند و منجر به دفاع از مظلومین مسلمین در هر نقطه از جهان می شود».

به گفته حبیب الله حسام، اجماع سیاسی در کل امت اسلام نیاز امروز و فردای جهان اسلام است و دنیای اسلام به یک اجماع همگانی حول محور قرآن کریم ، قبله مسلمین، معبود واحد و کلمه واحد نیازمند است. 

وی عنوان کرد:« تمام آشوب هایی که شعله های آن در جوامع اسلامی چه در خاورمیانه و چه در کشورهای آسیایی و  اسلامی روشن است، بدلیل رونق یافتن اختلاف و نفاق داخلی است که دشمنان اسلام مدیریت و رهبری می کنند بنابراین باید از هرگوشه دنیای اسلام صدای برادری بلند شود. ولادت نبی اکرم صلی الله یک جرقه نور علیه ظلمت بود. نبی اکرم زندگی بشریت را متحول ساخت و لوح صفای بشریت که با کدورت، ظلم، جاهلیت، نفاق، شقاوت و بدبختی و شرک آلوده بود، پاک سازی کرد». 

حبیب الله حسام در پایان تصریح کرد:«ما برای حرکت در مسیر رسول اکرم باید راه وحدت و برادری را در سراسر دنیا تبلیغ کنیم و اولویت همه اساتید و دانشمندان و رسانه های دنیای اسلام و روشن فکران دنیای اسلام که مومنانه می اندیشند باید نجات فلسطین، مسلمین و تمام جوامع مسلمان باشد».

وی در پایان تاکید کرد:«راه نجات برای مسلمانان یک صدایی و اتحاد و برادری است و باید این داعیه نجات بخش یعنی وحدت طلبی را تبلیغ کنیم و دراین راه سعی کنیم تا مسلمان ها به وحدت برسند و دست دشمنان اسلام از سرنوشت اقتصادی و سیاسی امت اسلام کوتاه شود. ما روزی به  این مقاصد بزرگ می رسیم که مسلمانان را حول محور قرآن و سنت نبوی جمع می کنیم و راه رسول گرامی اسلام را ادامه می دهیم».

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: وحدت و برادری دنیای اسلام امت اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!

گردهم‌آیی بزرگ شیعیان ترکیه با حضور نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی سیستانی برگزار شد و حاضران در این برنامه ها بر جلوگیری از تفرقه و درگیری های مذهبی تاکید کردند.
به گزارش «مبلغ»، به نقل از شفقنا، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی، در سفر فرهنگی و معنوی به ترکیه، علاوه بر حضور اجتماع حمایت از فلسطین، با شخصیت ها و گره ها و مجامع  مختلف شیعی، سنی و مسیحی ترکیه دیدار کرد. این سفر به منظور تقویت ارتباطات بین ادیان و مذاهب و دیدار با جامعه ی شیعیان ترکیه صورت گرفته است.

سخنان حجت الاسلام رحمانی، رئیس آل البیت ترکیه در این گردهم‌آیی 

آیه سوم سوره مبارکه آل عمران به ما می آموزد، که باید قلب های ما با یکدیگر پیوند داشته و الفت داشته باشد. این کافی نیست که صرفا کنار هم بنشینیم، باید قلب های ما یکی باشد و در قلوب ما وحدت واقعی شکل گرفته باشد. اگر این گونه نباشیم، در حقیقت  خود را در آتش افکنده ایم  و آن آتش  از جمله همان فتنه ی شکاف و درگیری مذهبی است که مخالفان مکتب پیامبر (ص) و اهل بیت علیهم السلام،  بین مسلمانان می اندازند. از آثار همین شکاف ها و دوگانگی ها است که شاهد هستیم، در حالی که در غزه ده ها هزار زن و کودک و انسان های بیگناه کشته شده اند، هنوزجوامع مسلمانان نتوانسته اند اقدام مهمی در حمایت از مظلومان غزه به انجام برسانند. اگر وحدت داشته باشیم، وضعیت مسلمانان به گونه ای دیگر خواهد بود. مراجع بزرگوار ما، خود محور وحدت بوده و همواره بر انسجام صفوف مسلمین تاکید داشته اند و عملا در این راه مبارزه کرده اند. به یاد داریم که حضرت آیت الله سیستانی فرمودند «اهل سنت  نه تنها برادران ما، بلکه جان ما هستند». باور داریم که این صفوف منسجم ذیل عنایت امام زمان (عج) است. این وحدت به برکت حضرت آیت الله سیستانی است. از این روی ما از استانبول به ایشان سلام می فرستیم که هم پدر ما و هم مرجع ما و هم پناهگاه مسلمانان است. ایشان نورچشم ما و روشن کننده مسیر ماست. همین گونه سلام می فرستم به رهبر انقلاب اسلامی که وجود ایشان نعمت است و چون کوه در برابر دشمنان اسلام ایستاده اند.

سخنان حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی، نماینده آیت الله سیستانی:

ماهیت معتدل، معنوی و امید بخش مکتب  و دو ثقل قرآن کریم و معارف اهل بیت علیهم السلام، تکیه گاهی روشن برای همه ما ماست و راه روشنی پیش روی انسان های حقیقت طلب قرار می دهد. اگر این روزها با دین گریزی در برخی حوامع مواجه هستیم، نتیجه ی کم کاری ها یا بی عملی ها و اشکالات برخی رهبران و موسسات جوامع دینی از یک سو، و خصومت و طرح های بیگانگان از سوی دیگر است. اگر ما رقابت ها را به همدلی و رفاقت تبدیل کنیم و سرمایه هایمان را در جهت صحیح به کار بندیم و دین پیامبر (ٌص) و مکتب اهل بیت علیهم السلام را همانگونه که در قٰرآن و سنت آمده است و به شیوه ی عقلانی و رحمانی و به دور از افراط و تفریط، پیش بگیریم و معرفی کنیم و در این مسیر جدیت و خلاقیت و اخلاص به خرج دهیم، بی تردید جوانان ما جز مکتب اهل بیت علیهم السلام، انتخاب دیگری نخواهند داشت. من در این سفر ظرفیت ها و توانمندی ها و اهتمام و اخلاصی دیدم که آینده را بسیار روشن و امید بخش نشان می دهد.  ان شاء الله جامعه ی شیعیان ترکیه روز به روز نقشی کلیدی تر در این کشور یافته و با مشارکت موثر و سازنده در فرآیندهای فکری و فرهنگی و علمی، منزلتی روزافزون خواهد یافت.

دیگر برنامه های سفر 

در این مراسم، سر کنسول ایران و عراق و آقایان شیخ قدیر آکاراس (مدیرموسسه کوثر) و شیخ علی اکبر یورت سون رییس مجمع علمای آل البیت هم سخنرانی کردند. یادآور می شود سفر فرهنگی نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله سیستانی به ترکیه از روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه آغاز شد. دیداربا رهبران اهل تسنن، علویان و مسیحیان ارتدوکس استانبول و دیدار از کتابخانه ی بزرگ  سلیمانیه و اهداء یک جلد از مصحف مشهد رضوی به این کتابخانه، دیدار با موسسه ی کوثر و جامعه المصطفی،  از جمله برنامه های فشرده ی حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی در استانبول بوده است. برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903201

دیگر خبرها

  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان