Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار کرونا در ایران

دکتر سیما سادات لاری امروز دو‌شنبه در خصوص آخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور گفت: از دیروز تا امروز (۱۲ آبان) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۲۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۰۲۳ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۲۸ هزار و ۷۸۰ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید.

وی اظهار داشت: ۵۳۱۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

چرا کرونای مسئولان زودتر درمان می‌شود؟

وزیر بهداشت در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه چرا مسئولینی که به کرونا مبتلا می‌شوند به زودی درمان می‌شوند اما طول درمان مردم عادی بیشتر زمان می‌برد، بیان کرد: این اظهار نظر غیرمنصفانه ای است، سردارانی را در نظام سلامت از دست داده‌ایم که اینها آگاه‌ترین افراد در دانش روز بودند، هفته گذشته ۳ عزیز دیگر را در نظام سلامت از دست دادیم و برای همین می‌گویم که این حرف منصفانه‌ای نیست.

نمکی خاطرنشان کرد: متأسفانه اکثر بیماران عادی دیر به مراکز درمانی می‌آیند و روند درمانی اینها سخت می‌شود اما مسئولین چون زودتر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند درمانشان راحت تر و سریع‌تر است.

بیشتر بخوانید: جزئیات طرح ممنوعیت تردد

درخواست نمایندگان تهران برای تعطیلی دوهفته ای

رئیس مجمع نمایندگان تهران در نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار تعطیلی سراسری استان تهران به مدت دو هفته شد.

در نامه سیدرضا تقوی رئیس مجمع نمایندگان استان تهران به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:

« مجمع نمایندگان استان تهران که چند جلسه تخصصی و کارشناسی با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران و نیز استاندار، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و مدیران و فرماندهان امنیتی و انتظامی برگزار کرده است پیشنهاد تعطیلی سراسری استان تهران به مدت دو هفته در بخش های دولتی، خصوصی و اجتماعی را ارائه می کند.»

مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله‌ با کرونا در گفتگو با مهر در خصوص تعطیلی دو هفته‌ای تهران، اظهار داشت: این موضوع در حد پیشنهاد بوده و هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

وی افزود: در جلسه امروز استانداری با معاونین دانشگاه‌های علوم پزشکی در این خصوص تصمیم گیری خواهد شد که امیدواریم مورد موافقت قرار گیرد چرا که این تعطیلی برای جلوگیری از مرگ و میرهای ناشی از کرونا مفید خواهد بود.

***

مطهری: اگر بایدن رای بیاورد در انتخابات ایران هم دولت اعتدالی رای می‌آورد

علی مطهری، نماینده سابق مجلس درباره موضع ایران پس از انتخابات آمریکا به شرق گفت: «به نظر من موضع ایران باید چنین باشد که ابتدا همه تحریم‌هایی که ترامپ برقرار کرده است‌، لغو شده و شرایط مانند آنچه پیش از ترامپ وجود داشت، شود و بعد از آن آمریکا به برجام بدون هرگونه تغییری بازگردد و پس از این مراحل، اگر آنها اصرار به مذاکره داشته باشند، شخصا معتقدم مذاکره با آنها در آن شرایط درباره منطقه و نه مسائل موشکی مشکلی ندارد. موضع ما در منطقه، آزادی فلسطین و خروج نیروهای آمریکا از منطقه است و این موضع هیچ‌وقت تغییر نمی‌کند. با تکیه بر چنین اصلی، ایرادی ندارد درباره مسائلی همچون سوریه، عراق و یمن گفت‌وگو صورت گیرد. البته همه اینها بستگی به تصمیم کل نظام دارد»

مطهری درباره تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر انتخابات سال آینده ایرن گفت: «اگر ترامپ انتخاب شود و همین راهش را دنبال کند و مشکلات ما هم پا‌برجا باشد، فضای سرد سیاسی ادامه می‌یابد و کاهش چشمگیر حضور مردم در انتخابات مجلس تکرار می‌شود. بخشی از مردم به این نتیجه رسیده‌اند که انتخاب ما تأثیری بر وضعیت کنونی ندارد و به همین دلیل مشارکت پایین خواهد بود؛ اما اگر بایدن پیروز شود، فکر می‌کنم با توجه به اینکه گشایش هرچند اندکی در وضع اقتصادی ایجاد می‌شود و حداقل شرایط سخت‌تر نمی‌شود و مقداری تأثیر برجام احساس خواهد شد، مردم به بهبود وضع معیشت خود امیدوار می‌شوند و مشارکت بیشتری در انتخابات سال آینده خواهند داشت و اگر مشارکت بالا باشد و قشر خاکستری وارد انتخابات بشوند، طبعا تندروها رأی نمی‌آورند و فرد معتدلی رأی می‌آورد. البته ما نباید مسیر کلی خود را متأثر از انتخابات آمریکا بدانیم؛ اما به هر حال انتخابات این کشور بر همه دنیا و به‌خصوص ایران تأثیر می‌گذارد.»

***

استخدام اصلاح طلبان در سال آخر دولت

آفتاب یزد نوشت: «به تازگی لیست بلندبالایی به بیرون درز کرده که برخی فعالین رسانه‌ای حامی دولت روحانی یا آنهایی که در ستادهای انتخاباتی روحانی فعال بودند در این چند ماه آخر، یکی یکی مزد خود را می‌گیرند تا میراث روحانی تنها افزایش هفت برابری قیمت ارز و طلا یا پراید نباشد بلکه استخدام‌های خاص نیز در کارنامه او دیده شود! هرچند شاید لازم بود فعالین ستاد انتخابات روحانی حتی به دلیل تبلیغ او با وجود کارنامه‌ای که حالا می‌بینیم شماتت هم بشوند!

 این بار دولت روحانی است که چنین استخدام‌هایی را در دستور کار قرار داده که در میان آن از نمایندگان اصلاح‌طلب سابق تا خبرنگارانی که شاید همان‌هایی بودند که از احمدی‌نژاد و قالیباف انتقاد می‌کردند حالا خودشان غنیمت نبرد 96 را در 99 بدست آورده اند. افرادی که بیشتر آنها به لحاظ سابقه کاری یا مدرک تحصیلی سنخیتی با پستی که دریافت کرده‌اند ندارند و در این میان حقوق‌های بالای 10 میلیون و 20 میلیون را باید در حساب خود ببیند و بگویند «روحانی مچکریم». درباره رویه استخدام‌های جدید شاید یکی از جالب‌ترین موارد نامه‌ای باشد که اخیر از سوی یک مقام استانی به نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است(که تاکنون تکذیب نشده است).

در این نامه آمده است: «با عنایت به قول مساعد ریاست محترم جمهور در همایش استانداران در مجموعه سعدآباد در سال ۱۳۹۸ مبنی بر بکارگیری و جذب تعداد ۲۰ نفر از فعالان ستاد انتخاباتی در سال‌های ۹۲ و ۹۶ در استان کرمانشاه به استحضار می‌رساند با توجه به اینکه تاکنون مکاتبات و پیگیری‌های مکرری در این خصوص صورت پذیرفته و نتیجه مشخصی در خصوص اخذ و تخصیص شناسه استخدامی افراد معرفی شده حاصل نگردیده، لذا خواهشمند است با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا پایان دولت دوازدهم و وضعیت خاص معیشتی این افراد که عمدتاً دارای تحصیلات عالیه و جایگاه خاص سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌باشند دستور فرمائید اقدام لازم در این خصوص معمول گردد.»

نکته‌ای که به نظر می‌رسد باید گفت اگر احمدی‌نژاد هوای همه حامیان خود در سراسر کشور را داشت به نظر می‌رسد دولت روحانی در این زمینه نیز تبعیض به خرج داده و تهرانی‌ها را به پست‌های پولساز فرستاده و برای شهرستانی‌ها خبری از استخدام‌های معمولی هم نیست!

اما آنچه مهم است اینکه رسانه‌های اصلاح‌طلب یا فعالین سیاسی هیچکدام صحبتی در این زمینه نداشته و میلی برای پرداختن به این موضوع ندارند! گویی اصلاح‌طلبان می‌گویند حالا که نوبت به ما رسیده و احتمالا 1400 را هم واگذار خواهیم کرد چرا از این شانس استخدام‌ها استفاده نکنیم! در چنین شرایطی چگونه اصلاح‌طلبان می‌توانند امیدوار به این باشند که اعتماد عمومی از دست رفته را بازگردانند. در حالی که شواهد یکی بعد از دیگری بیرون می‌آید که منافع شخصی و گروهی اولویت اصلی برخی شده است!»

***

آیا وضعیت وخیم اقتصادی تعمدی است؟

کیهان نوشت: «این روزها شاید بسیاری از مردم وقتی با وضع نابسامان بازارهای مختلف اعم از کالاهای اساسی و غیراساسی روبه‌رو می‌شوند و مدام قیمت‌های جدید پیش رویشان سبز می‌شود ناخواسته با خود می‌گویند «نکند دست‌هایی در کار است تا صبر ما را لبریز کند وگرنه تحریم‌ها که سابقه 40ساله دارند و مختص امروز و دیروز نیستند که همه مشکلات را گردن آن می‌اندازند».

در پاسخ به این گزاره باید گفت هرچند تحریم‌های دو سال اخیر شدت بیشتری داشته و کرونا هم بر این شدت افزوده است اما واقعا بخش مهمی از مشکلات پیش‌آمده ربط چندانی به تحریم و کرونا ندارد و با راهکارهای مدبرانه قابل حل است...

بازار بورس تهران طی ماه‌های اولیه امسال و تا 19 مردادماه بدون دلیل خاصی با رشد 300 درصدی مواجه شد. هرچند این رشد حبابی با هشدارهای کارشناسان همراه بود ولی تبلیغات کم‌نظیر برخی مسئولان دولت مبنی بر دعوت از مردم برای حضور هرچه بیشتر در این بازار سبب بی‌اعتنایی به آن هشدارها شد تا جایی که در 16مردادماه امسال یک مسئول ارشد دولت بدون توجه به آن رشد حبابی از مردم خواست همه چیز را به بورس بسپارند و همین فراخوان عجیب موجب هجوم مردم کوچه و بازار به بورس شد! متاسفانه سه روز پس از این دعوت سؤال‌برانگیز، ریزش شاخص بورس کلید خورد و تا به امروز نزدیک 800 هزار واحد افت کرده که همین کاهش بی‌سابقه موجبات نارضایتی و زیان کردن بخش مهمی از سهامداران خرد را فراهم آورده است.

هرچند راهکار بازگشت سرمایه‌های از دست رفته مردم به اذعان بسیاری از خبرگان بورس صبر و بردباری سهامداران است اما در این قضیه هم بی‌تدبیری برخی مسئولان اجرایی کاملا مشهود بود. نظیر این قصه تلخ را در اصرار بر ادامه سیاست ارز 4200 تومانی، بدون اصلاح معایب جدی‌اش، تعلل در راه‌اندازی سامانه جامع تجارت و... شاهدیم که هرکدام از این موارد نقش مهمی در کاهش قیمت‌ها و التهابات اقتصادی دارد اما معلوم نیست به چه دلیلی اجرایی نمی‌شود. آیا به‌راستی دست‌هایی به دنبال ناراضی‌تراشی است؟»

***

انتقاد روزنامه دولت از مجلس

روزنامه ایران با انتقاد از بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس نوشت: «معلوم نیست حاصل این دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی نمایندگان و نظارت‌های میدانی و غیر میدانی آنها چه آورده مشخصی برای اقتصاد کشور و سفره‌های زندگی مردم داشته است؟ پاسخ الیاس نادران به این سؤال بجز همان طرح پرداخت یارانه به مردم برای تأمین کالاهای اساسی هیچ است که البته این طرح هم پیش‌بینی می‌شود به دلیل نداشتن تأمین مالی در شورای نگهبان رد شود. بماند که بذل و بخشش‌های صدقه‌ای و در حقیقت فروش اموال دولت و توزیع آن در میان مردم را نمی‌شود طرح اقتصادی و متناسب با شعارهای اصولگرایان دانست.

 با این حال هر چه نمایندگان در تحقق وعده‌های اقتصادی خود ناکام بوده‌اند اما به نظر می‌رسد در ورود به حوزه‌های سیاسی که اتفاقاً نشانی از آنها در برنامه‌های انتخاباتی‌شان نبود، تمایل بیشتری دارند چنان که در همین مدت کوتاه 3 طرح انتخاباتی آماده کرده اند و کلیات یکی از آنها یعنی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری دیروز به تصویب مجلس رسید.

در حقیقت حکایت اصولگرایان مجلس یازدهم را می‌توان در این یک جمله خلاصه کرد؛ «به نام معیشت به کام سیاست.» مضاف بر اینکه همین طرح‌های سیاسی هم با حرف و حدیث‌های بسیاری روبه‌رو بوده و انتقادات زیادی حتی از سوی فعالان سیاسی همفکر بیرون مجلس را نیز به دنبال داشته است. آنچه روز گذشته به تصویب نمایندگان رسید، طرحی سیاسی است که در صورت تبدیل شدن به قانون، دست بخش نظارتی انتخابات را بازتر می‌کند و شرایط نامزدها و انتخاب مردم را سخت‌تر.»

***

دفاع زیدآبادی از حضور مسئولین در میان مردم

احمد زیدآبادی تحلیلگر اصلاح طلب در بخشی از یک یادداشت درباره آبان 98 در کانال تلگرامی خود نوشت: «مقام‌های مسئول همگی مدعی‌اند که از سطح و عمق مشکلات مردم آگاهند، اما متأسفانه رویکرد آنان نشانی از این آگاهی ندارد. اگر آنها از عمق فشار به طبقات محروم و میانی جامعه آگاه بودند، نباید حتی یک شب با خیال آرام سر به بالین می‌گذاشتند، آن هم نه به علت انتظار حس انساندوستی از آنها بلکه از بیم و هراسِ توفانی از خشم و عصیانی که به محض یافتن فرصتی برای وزیدن ممکن است نه فقط شیرازۀ نظم و ثبات کشور را از هم بگسلد، بلکه خود آنان را هم در وضعیت مصیبت‌باری قرار دهد.

بر همین اساس است که من موافق حضور مقام‌های مختلف در متن جامعه حتی با انگیزه های اصطلاحاً پوپولیستی و قدرت‌طلبانه هستم زیرا تجربۀ بی‌واسطه‌ای که از طریق تماس مستقیم و رو در رو با مردم جان به لب آمده به دست می‌آید با مطالعۀ هیچ گزارشی به دست نمی‌آید.»

منبع: الف

کلیدواژه: استان تهران استخدام ها نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند