Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب به شما می گوییم چگونه متوجه شوید گرفتگی بینی‌تان علامت کووید 19 است یا به مشکل دیگری مانند آلرژی مرتبط است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ همه‌ی افراد گاهی دچار گرفتگی بینی می‌شوند و این عارضه، دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد؛ از عفونت سینوسی گرفته تا یک سرماخوردگی معمولی. حتی استرس هم می‌تواند گرفتگی بینی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این که یکی از محتمل‌ترین دلایل این عارضه‌ی آزاردهنده، آلرژی‌های فصلی است؛ اما از آنجایی که گرفتگی بینی و سینوس‌ها می‌تواند علامتی از کووید 19 نیز باشد، هرچند نسبتاً نادر است، اما به هر حال شما باید این علامت را جدی بگیرید.

در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه متوجه شوید گرفتگی بینی‌تان علامت کووید – 19 است یا به مشکل دیگری مانند آلرژی مرتبط است.

گرفتگی بینی‌تان با داروی آلرژی برطرف نمی‌شود

یکی از علائمی که نشان می‌دهد گرفتگی بینی‌تان ممکن است ناشی از کووید – 19 باشد زمانی است که شما داروی آلرژی مصرف می‌کنید اما تسکین نمی‌یابید. ضمناً این اتفاق بیانگر این است که گرفتگی بینی شما به هر دلیل دیگری غیر از آلرژی است.

سابقه‌ی آلرژی فصلی ندارید

قبلاً دچار آلرژی فصلی نبوده‌اید؟ پس به احتمال زیاد الآن هم آلرژی ندارید. بسته به اینکه چه مدت است دچار گرفتگی بینی شده‌اید و چه علائم دیگری دارید، ممکن است دچار سرماخوردگی، آنفلوانزا و البته کووید – 19 شده باشید.

تب دارید

اگر علاوه بر گرفتگی بینی تب هم دارید، پس مطمئناً باید به پزشک مراجعه کنید. آلرژی تقریباً هیچ‌وقت باعث تب نمی‌شود. اما در مورد آنفلوانزا، تب بسیار شایع است و البته در مورد ویروس کرونا نیز تب بسیار معمول است. هر دوی این بیماری‌ها باید جدی گرفته شوند.

بدن درد دارید

بدن درد نیز علامتی نیست که در آلرژی مشاهده شود اما در مورد کووید – 19 بسیار شایع است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلرژی آنفلوانزا استرس سرماخوردگی ویروس گرفتگی بینی تان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در ایلام
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟