Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@20:54:31 GMT

مضرات و فواید انواع گوشت از نظر طب سنتی

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۴۴۱۰۰

مضرات و فواید انواع گوشت از نظر طب سنتی

در طب سنتی گوشت از غذا‌های مقوی محسوب می‌شود و مصرف آن برای افرادی مناسب است که فعالیت بدنی سنگینی داشته باشند.

خوردن زیاد گوشت برای سایر افراد که دارای تحرک کمی هستند، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

در طب سنتی مصرف گوشت از دو منظر مورد توجه است؛ نخستین مورد میزان غذادهی گوشت است چرا که برخی از انواع گوشت‌ها ارزش غذایی بیشتری دارند و دوم میزان راحتی آن‌ها برای هضم است و کسانی که معده ضعیفی دارند، نباید از گوشت‌های دیرهضم استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بین گوشت‌ها بهترین گوشت، "گوشت گوسفند" است؛ این گوشت مغذی و مزاج آن گرم و معتدل است؛ کنار این گوشت می‌توانید از مصلحاتی مثل آب آلو، سرکه و سماق استفاده کنید.

"گوشت بز" حرارت کمتری دارد و به‌اندازه گوشت گوسفند مغذی نیست؛ این گوشت بیشتر برای افراد گرم‌مزاج مناسب است؛ این افراد می‌توانند گوشت بز را به‌همراه ترشی مصرف کنند؛ استفاده از مصلحاتی مثل نخود و پیاز هم برای سایر افراد با مزاج‌های دیگر مناسب است.

"گوشت گاو" گوشتی با طبع سرد است که از مصرف آن باید تا حد ممکن پرهیز داشت؛ مصلحات مناسب برای گوشت گاو، ادویه‌جات، آب نخود و سرکه است.

"گوشت شتر" بهترین گوشتی است که در طبیعت وجود دارد؛ مزاج این گوشت گرم و بسیار سخت‌هضم است؛ برای افرادی که دچار بیماری‌های ناشی از سردی زیاد و مزمن هستند، بسیار مناسب است؛ خوردن نخود و سرکه همراه این گوشت به معتدل شدن آن کمک می‌کند.

"گوشت مرغابی" غلیظ است و خوردن آن توصیه نمی‌شود؛ مصرف شیره انگور و پختن این گوشت همراه سرکه و کرفس می‌تواند از مضرات مصرف این گوشت بکاهد.

"گوشت پرندگان کوچک" مثل کبوتر، گرم و بسیار لطیف هستند؛ مصرف این گوشت‌ها برای افرادی که دارای طبع گرم هستند، توصیه نمی‌شود؛ از نخود می‌توانید به‌عنوان مصلح برای این نوع گوشت‌ها استفاده کنید.

"گوشت مرغ" در صورتی که خانگی باشد نه صنعتی باعث فربه شدن بدن می‌شود؛ مرغ‌های صنعتی به‌دلیل سمومی که مصرف می‌کنند، بهتر است که مصرف نشوند؛ طبع گوشت مرغ خانگی، معتدل است و خون خوبی هم تولید می‌کند، اما با تمام این‌ها مصرف این گوشت به افراد سردمزاج توصیه نمی‌شود؛ روغن بادام و نخود از مصلحات گوشت مرغ هستند.

"گوشت خروس" نسبتاً مفید است، اما بهتر است مصرف این گوشت و اجزای بدن مرغ و خروس زیر نظر طبیب طب سنتی باشد.

"گوشت ماهی طبیعی" که در رودخانه‌ها و دریا‌ها رشد کرده، برای افراد گرم‌مزاج مناسب است؛ مصرف ماهی برای سایر افراد موجب ایجاد بلغم و سنگینی می‌شود؛ مصرف ماهی برای افراد سردمزاج به هیچ وجه توصیه نمی‌شود همچنین باید توجه داشت که خوردن ماهی همراه با ماست یا دوغ به‌شدت مضر است و می‌تواند باعث عوارض شدید جسمی شود.

ماهی بهتر است لاغر باشد و رنگ طبیعی داشته باشد؛ کباب کردن آن با روغن زیتون، نمک و زنجبیل می‌تواند به اعتدال آن کمک کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طب سنتی گوشت ارزش غذایی طب سنتی ارزش غذایی گوشت سبک زندگی پارسی خبر مصرف این گوشت توصیه نمی شود برای افراد گوشت مرغ طب سنتی گوشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مسمومیت ۱۰ نفر از هم‌استانی‌ها به علت خوردن قارچ سمی فصلی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزام بیدارپور اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 10 نفر در استان در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آن‌ها سمی هستند، گفت: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی، درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه، قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آنها نداشته و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، افزود: تنها راه حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

وی تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

بیدارپور یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین 5 تا 12 ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان