Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت در هفته وحدت و به مناسبت ولات رسول اکرم(ص) در سفر به استان سیستان و بلوچستان از چندین طرح مهم اقتصادی و زیربنایی بازدید و با مدیران استان، مردم و کارآفرینان دیدار کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا،  علی ربیعی، یکشنبه شب با حضور در زاهدان با استاندار، مدیران و مسئولان ارشد استان دیدار و مهمترین مشکلات و برنامه های این استان را مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دولت روز دوشنبه با حضور در شهرستان بنت و در آیین کلنگ زنی دبیرستان شبانه روزی دخترانه در روستای دَستگِرد نیک‌شهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: دولت یازدهم و دوازدهم در گسترش زیرساخت های جاده ای و ریلی، آب، برق و گاز در روستاهای کشور و در یک کلام توسعه روستایی از موفقیت ترین دولت ها بوده است.

وی افزود: اتصال زیرساخت ها به معیشت و زندگی مردم یکی از لوازم توسعه پایدار در کشور است. برای توسعه به معنای اعم و توسعه روستایی به طور اخص نیازمند زیرساخت کافی، نظام تأمین مالی مناسب، نظام رفاهی مناسب و سیاست‌های معطوف به تولید اقتصادی متناسب با شرایط محلی هستیم.

ربیعی  با اشاره به اینکه راه بی بدیل توسعه از مهارت آموزی صورت می گیرد، تصریح کرد: در این راستا افزایش مهارت به خصوص مهارت های فنی با توجه به مزیت های منطقه باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به توجه ویژه دولت به توانمندسازی بانوان گفت: در سطح ملی و با همین نگاه ۳۳ درصد پست های مدیریتی دولت در اختیار بانوان است. در منطقه سیستان و بلوچستان نیز دولت و خیرین به طور فشرده سرمایه گذاری کرده اند. مطالعات دولت نشان می دهد دختران این منطقه با موانع فرهنگی متعدد و فقر و محرومیت روبرو هستند و ساخت این مدرسه در هفته وحدت گامی در جهت محرومیت زدایی و رفع موانع فرهنگی دختران این خطه خواهد بود.در همین راستا مجتمع شبانه روزی دستکرد بنت با هزینه ۱۰ ملیارد تومانی و با زیربنای یکهزار و ۲۵۰ مترمربع و مدرسه ۸۰۰ مترمربع ساخته خواهد شد.

ربیعی همچنین با مردم و اهالی روستای بنت و شورای روستا دیدار و گفت و گوی صمیمانه ای انجام داد و در جریان آخرین وضعیت و مشکلات آنان قرار گرفت. 

در ادامه این سفر با حضور سخنگوی دولت در روستای زَهَک شهرستان نیکشهر،عملیات احداث مجتمع بزرگ پرورش محصولات گلخانه‌ای با محوریت پرورش میوه های گرمسیری و فلفل دلمه‌ در این روستا آغاز شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور در آیین کلنگ زنی این پروژه گفت: معتقدم باید منابع موجود را به هر اندازه که هست به سمت مزیت‌های محلی و منطقه‌ای ببریم و زندگی مردم را در سطح محلی متحول کنیم. بر همین اساس در دولت های یازدهم و دوازدهم برنامه توسعه بر روستاها متمرکز و ایده تحول محلی برای توسعه ملی پیگیری شد.

ربیعی گفت: مطالعات دولت نشان می دهد با توجه با ظرفیت ها و توانایی های موجود در سیستان و بلوچستان می توان در این منطقه در خصوص توسعه حمل و نقل، خدمات مولد، توسعه کشاورزی و صنایع جانبی، توسعه معادن، صنایع دستی و گردشگری  سرمایه گذاری درستی صورت بگیرد.

سخنگوی دولت با اشاره به این موضوع که کشاورزی یکی از مهمترین کشانه های توسعه ملی و پایدار در کشور است، گفت: آب و هوای منطقه امکان صادرات میوه های گرمسیری را فراهم کرده است و افتتاح مجتمع گلخانه ای کشت هیدروپونیک  صیفی جات و میوه های گرمسیری در این منطقه می تواند یکی از کشانه های توسعه در استان سیستان و بلوچستان باشد.

 وی افزود: شهرک گلخانه ای جهاد کشاورزی به مساحت ۶۰ هکتار در این منطقه قرار دارد که در این مرحله، اولین مجتمع گلخانه ای کشت هیدروپونیک  صیفی جات و میوه های گرمسیری به مساحت پنج هکتارو با سرمایه هفت میلیارد تومان ساخته خواهد شد.

در ادامه این سفر دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور با حضور در چابهار از مناطق حاشیه نشینی ، صنایع دستی و صنایع پرورش طیور این منطقه بازدید و با کارآفرینان چابهاری دیدار کرد.

علی ربیعی، در این دیدار گفت: جهت‌گیری اصلی دولت مبتنی بر توسعه و توانمندسازی جوامع محلی، ایجاد تعاونی‌ها و اجتماعات محلی، اشتغال‌های ارزان‌قیمت برای مردم منطقه و زنجیره ‌کردن تولیدات روستایی است.  ما باید منابع موجود را به هر اندازه که هست به سمت مزیت‌های محلی و منطقه‌ای ببریم و زندگی مردم را در سطح محلی متحول کنیم. هدف باید دستیابی به وضع بهتر برای خانواده‌ها و ارتقای کنش‌های فردی و جمعی در سطح محلی باشد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: از مهمترین برنامه‌های به اجرا درآمده در دولت‌های یازدهم و دوازدهم برنامه توسعه کسب و کار و اشتغال روستایی و عشایری بوده و در این طرح بیشترین سهم به استان سیستان و بلوچستان رسیده است.

علی ربیعی، سخنگوی دولت در کمتر از دو ماه برای دومین بار به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده تا روند برنامه های توسعه این استان سرعت بیشتری بگیرد. آمارها نشان می دهد بودجه عمرانی که دولت تدبیر و امید ظرف ۶ سال یعنی در سال های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸ به استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده ۱.۴ برابر بیشتر از ۳۵ سال قبل از آن بوده و به ۱۳ هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان رسیده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور استان سیستان و بلوچستان میوه های گرمسیری سخنگوی دولت گلخانه ای دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود