Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: سالیانه ۵۰۰ تن کانسنگ از معدن آنتیموان سفیدآبه شهرستان نیمروز بر اساس پروانه بهره‌برداری صادر شده برداشت می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت داود شهرکی در حاشیه بازدید از معدن و کارخانه تولید شمش آنتیموان سفید آبه افزود: معدن آنتی موان سفیدآبه در فاصله ۳۰۰ کیلومتری شمال غرب زاهدان واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ذخیره قطعی معدن براساس پروانه بهره برداری۴۵۰۰ تن کانسنگ آنتیموان با عیار ۳۷ درصد بر اساس پروانه بهره برداری صادر شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزود: باتوجه به گزارش ارزیابی مجدد ذخیره، مبنی بر افزایش ذخیره از ۵۰۰۰ به ۲۵۰۰۰ تن و استخراج اسمی سالیانه کانسنگ بر اساس پروانه بهره برداری در زمان راه اندازی معدن و کارخانه برابر با ۵۰۰ تن کانسنگ است.

وی تصریح کرد: ۷۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری در این معدن انجام شده که زمینه اشتغال ۲۵ نفر را فراهم کرده است.

شهرکی ادامه داد: خط استخراج و کارخانه فرآوری آنتیموان سفیه آبه در سال ۹۵ با سرمایه گذاری ۲۶۰ میلیارد ریال راه اندازی شده و زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به استفاده گسترده از آنتیموان و اینکه جزء فلزات استراتژیک محسوب می‌شود و با وجود ذخایر کشف شده و در حال کشف آنتیموان با ظرفیت در حد مناسب در سطح این استان ، کارخانه فرآوری آنتیموان در مقیاس نیمه صنعتی با ظرفیت ورودی یک و نیم تا چهار و نیم تن کانسنگ و تولید ۹۰ تن تولید شمش آنتیموان (روزانه ۳۰۰ کیلوگرم شمش) از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به بهره برداری رسید. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت سيستان و بلوچستان استانی اقتصادی پروانه بهره برداری تن کانسنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۷۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین

 رحمتی در بازید از طرح‌های مرزی و بین‌المللی شهرستان خداآفرین گفت: سد قیزقلعه‌سی یکی از افتخارات بزرگ مهندسان داخلی است که با اتکا به دانش و فن‌آوری بومی کشور ساخته شده و آماده بهره‌برداری است و سالانه ۲ میلیارد مترمکعب آب مرزی از طریق این سد تنظیم‌ و برای تامین آب حدود ۹ هزار هکتار از اراضی پایاب در اختیار کشاورزان عزیز قرار می‌گیرد.

وی ایجاد کریدور ارس پایانه مرزی آق‌بند را نشانه نگاه راهبردی دولت به شهرستان مرزی خداآفرین دانست و گفت: اجرای این طرح افزون بر توسعه و پیشرفت این منطقه به‌ویژه در حوزه گردشگری، ترانزیت و اشتغال زمینه رشد و رونق منطقه آزاد ارس مرکز خداآفرین را نیز فراهم خواهد کرد.

رحمتی با اشاره به اینکه ساخت ۱۰۷ کیلومتر مسیر راهبردی کریدور ارس از مطالبات مردم و رئیس جمهور است اضافه کرد: با برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی قسمت قابل توجه این طرح در کمترین زمان و تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد