Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامه نیوز: معادلات انتخابات آمریکا توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب کرده است، به طوری که بسیاری معتقدند هر نتیجه‌ای در آنجا رقم بخورد قطعا و حتما روی معادلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایران اثرگذار خواهد بود.

علی صوفی در گفتگو با نامه نیوز درباره تأثیر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر مناسبات داخلی ایران گفت: امروز انتظاراتی در ذهن مردم به وجود آمده که نتیجه انتخابات آمریکا به شدت بر وضعیت اقتصادی کشور ما تأثیرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع مردم، چون الان در تنگنای معیشتی هستند بیشتر روی این جنبه حساسیت دارند و به جنبه‌های دیگر توجه نمی‌کنند یا آن‌ها را در اولویت‌های بعدی قرار می‌دهند.
آموزش رایگان و تصویری خرید قانونی بیت‌کوین در ۱۰ دقیقه!
آموزش رایگان خرید قانونی تِتِر (دلار دیجیتال)!
خرید ماسک سه لایه پارچه‌ای صورت در رنگ‌های متنوع و جذاب
کیف چرم کیهان در دست بازیگر معروف (کلیک کنید)
آموزش رایگان و تصویری خرید قانونی بیت‌کوین در ۱۰ دقیقه!
آموزش رایگان خرید قانونی تِتِر (دلار دیجیتال)!
خرید ماسک سه لایه پارچه‌ای صورت در رنگ‌های متنوع و جذاب
کیف چرم کیهان در دست بازیگر معروف (کلیک کنید)
آموزش رایگان و تصویری خرید قانونی بیت‌کوین در ۱۰ دقیقه!
آموزش رایگان خرید قانونی تِتِر (دلار دیجیتال)!
خرید ماسک سه لایه پارچه‌ای صورت در رنگ‌های متنوع و جذاب
کیف چرم کیهان در دست بازیگر معروف (کلیک کنید)

وی افزود: جریانات سیاسی، نخبگان و رسانه‌ها نگاهی فراتر از جامعه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دارند، در واقع آن‌ها مسائل و فاکتور‌های سیاسی و اجتماعی را مدنظر قرار می‌دهند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به آثار انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران افزود: نتیجه رقابت ترامپ و بایدن هرچه باشد یک شوک انتظاری به اقتصاد ما وارد می‌کند. بر این اساس پیروزی بایدن شوک اقتصادی مثبت به دنبال خواهد داشت و پیروزی ترامپ شوک اقتصادی منفی، چون مردم انتظار دارند با پیروزی بایدن آمریکا به برجام برگردد، تحریم‌ها لغو شود و وضعیت به پیش از ریاست جمهوری ترامپ برگردد.

وی افزود: فارغ درستی یا غلطی از انتظار جامعه، معتقدم فاکتور‌های متعدد دیگری در این موضوع نقش دارند. باید دید به فرض پیروزی آقای بایدن، اطرافیانش چه کسانی خواهند بود و او را به چه سمتی سوق می‌دهند یا آنکه اگر در این مسیر قرار می‌گیرند می‌خواهند با چه شتابی جلو بروند؟ طبیعتا وقتی این فاکتور‌ها کنار هم قرار می‌گیرند معادلات پیچیده‌تر می‌شود. آن موقع است که می‌توان گفت توقع و انتظار مردم درست است یا خیر.

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان درباره دعا و آرزوی این جریان سیاسی برای پیروزی بایدن، تأکید کرد: اصلاح طلبان برای پیروزی بایدن دعا و آرزو نمی‌کنند، اما جامعه فکر می‌کند «پیروزی بایدن می‌تواند مشکلات بین المللی ما را حل کند و کشور را از وضعیت کنونی بیرون آورد، چون دموکرات‌ها قصدی برای گرفتن امتیازات بیشتر از ایران ندارند». الان خیلی‌ها براساس چنین تصوری طالب پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند و اصولگرا و اصلاح طلب هم ندارد.

وی درباره میزان توجه مردم به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخابات ریاست جمهوری ایران افزود: متاسفانه الان برای مردم نتیجه انتخابات آمریکا مهمتر از نتیجه انتخابات ایران در ۱۴۰۰ شده است، اما برای سیاسیون وضعیت برعکس است یعنی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران مهمتر از انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.

صوفی درباره تغییر معادلات انتخابات ریاست جمهوری ایران به نفع اصلاح طلبان بر اثر پیروزی بایدن، تأکید کرد: اتفاقی نمی‌افتد، چون هیچ پارامتری، مولفه یا نشانه‌ای مشاهده نمی‌شود. یکی از متغیر‌های انتخابات ما شورای نگهبان است، چه ترامپ رئیس جمهور شود و چه بایدن، رویه شورای نگهبان تغییر نمی‌کند.

وی افزود: نکته دیگر میزان مشارکت مردم است که هیچ تمایلی را در جامعه برای مشارکت حداکثری نمی‌بینیم و بیشتر فضا مثل انتخابات مجلس یازدهم است. در واقع گرچه مردم امیدوارند که با آمدن بایدن مشکلات شان حل شود، اما تا مصداق یا نامزدی که بتواند از این فرصت برای حل مشکلات کشور استفاده کند در صحنه نبینند پای صندوق رأی نمی‌آیند.

دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات با اشاره به عملکرد نامطلوب مجلس دهم و دولت روحانی گفت: اصلا تصور نکنیم که به فرض رأی آوری بایدن سریع نظر جامعه درباره اصلاح طلبان و دولت آقای روحانی عوض می‌شود. شاید یکسری تغییرات کوچکی رخ دهد، اما آن تغییرات براثر بروز اختلافات احتمالی در آمریکا و فاصله زیاد انتخابات آمریکا با انتخابات ایران بعد مدت کوتاهی رنگ می‌بازد بنابراین درکل عوامل و متغیر‌های داخلی بر نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ تأثیرگذارند نه پیروزی ترامپ یا بایدن.

منبع: فردا

کلیدواژه: صوفی اصلاح طلبان انتخابات آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انتخابات آمریکا نتیجه انتخابات آموزش رایگان پیروزی بایدن اصلاح طلبان خرید قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!