Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، افزایش صادرات محصولات دانش بنیان متفاوت که با تلاشی مضاعف و همکاری‌های مشترک به سبد صادراتی کشور افزوده شده است، سبب ارزش‌آفرینی اقتصادی در کشور می‌شود. خدمات دانش‌بنیان برای صادارت به دیگر کشورها نیازمند سازوکارهای قانونی هستند.

این تلاش‌ها سال ۹۳ با ایجاد کریدور توسعه صادرات شتاب بیشتری گرفت و حمایت‌ها از معرفی و فروش محصولات دانش‌بنیان و صنایع نرم و خلاق در کشورهای هدف، مدلی قانونی و هدفمند تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این کار، خدماتی برای تسهیل فرآیند صادرات کالاها و ارائه آموزش‌ها و مشاوره‌های مورد نیاز برای آن در یک روند مشخص و به صورت تخصصی به شرکت‌ها ارائه شد.

شناسایی شرکت‌های توانمند صادراتی نقطه آغاز این فعالیت‌ها است. ابتدا شرکت‌ها و محصولات آنها شناسایی می‌شوند تا فرآیند صادرات به آنها آموزش داده شود و بعد با کمک قوانین حمایتی که تعیین شده است، مسیر صادرات برای آنها هموار می‌شود. این کار هم با ارائه خدماتی با کیفیت و اثربخش برای توسعه توان صادراتی شرکت‌ها انجام می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت علمی ریاست جمهوری، مالک سعیدی مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این خدمات، اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری برای تولید ثروت از صادرات محصولات دانش‌بنیان و صنایع نرم و خلاق، اقدام به حمایت از خدمات ارائه شده توسط کریدور کرده است.

به گفته وی، این حمایت‌ها مشمول محصولات با فناوری و کیفیت بالای دانش‌بنیانی‌ می‌شود. محصولاتی که با صادراتشان برای جامعه ثروت‌آفرینی می‌کنند.

سعیدی معتقد است که این کار به افزایش سرعت صادرات محصولات دانش‌بنیان و انتخاب مسیری درست برای این کار، منجر می‌شود. نتیجه آن هم شتاب گرفتن صادرات کالاهایی است که در مرز دانش به تولید رسیده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1079618 برچسب‌ها شرکت های دانش بنیان دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان دانش بنیان محصولات دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان