Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، ظرفیت پیمایش، قیمت و اطلاعات کم، سه مانع اصلی در راه فروش خودروهای الکتریکی در بازار استرالیا هستند. این خلاصه‌ی جدیدترین آنالیز مؤسسه‌ی تحلیلی Nielsen است. خودروهای برقی در بازار استرالیا در مقایسه با بازارهای مشابهی مانند اروپا، آسیا و ایالات متحده مشتری‌های بسیار کمتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با اینکه فروشنده‌ی محلی محصولات تسلا در استرالیا از فاش‌کردن آمار فروش این برند خودداری کرده، با این حال سهم خودروهای الکتریکی و و پلاگین هیبرید از بازار خودروی استرالیا کم‌تر از یک درصد است. باوجود سهم کم خودروهای برقی در بازار استرالیا، ۲۴ درصد از شرکت‌کنندگان درنظرسنجی گفته‌اند که در حال حاضر به خرید خودروی الکتریکی علاقه‌مند هستند. در سال ۲۰۱۸، ۱.۲ میلیون دستگاه خودروی الکتریکی و پلاگین هیبریدی در بازار چین فروخته شد که بخشی از این آمار مدیون تلاش دولتمردان این کشور برای ترغیب مردم به خرید این‌گونه خودروها است. این آمار برای ایالات متحده‌ی آمریکا ۳۶۰ هزار دستگاه و برای نیوزیلند ۳۶۸۲ دستگاه است.  
براساس نتایج همین نظرسنجی، مردم استرالیا محیط زیست را موضوعی مهم‌تر از سلامت روان، آموزش، پیری جمعیت، نرخ بهره‌وری و چاقی می‌دانند. در این گزارش آمده که «با وجود علاقه‌ی زیاد استرالیایی‌ها به حفظ محیط زیست و کاهش انتشار دی‌اکسیدکربن، مردم این کشور تمایل چندانی به خرید خودروهای الکتریکی ندارند.»
در نظرسنجی که از ۱۰۰۰ مالک خودرو و ۱۰ فروشنده‌ی خودرو گرفته شد، مشخص شد که تنها ۱۶ درصد از مردم راجع به این خودروها اطلاعات دارند و ۶۰ درصد نیز در مورد آن‌ها آگاهی ندارند. درخصوص اطلاع‌داشتن از خودروهای برقی هم ۱۶ درصد از افراد شرکت‌کننده توانستند که تسلا را شناسایی کنند و ۵ درصد نیز موفق به تشخیص محصولات بی‌ام‌و، نیسان و هیوندای شدند. جالب است که ۱۱ درصد افراد نیز به تویوتا که موفق‌ترین خودروساز در استرالیا است اشاره کردند، این در حالی است که تویوتا تا سال ۲۰۲۵ هیچ خودروی برقی و پلاگین هیبریدی در بازار استرالیا عرضه نخواهد کرد. 
۲۳ درصد از شرکت‌کنندگان هم در مورد خودروهای برقی از شرکت‌هایی نام بردند که اصلا خودروی الکتریکی تولید نمی‌کنند و ۱۲ درصد گفتند که هیچ‌یک از شرکت‌های خودروسازی حاضر در بازار استرالیا خودروی الکتریکی ندارند. این نتایج نشان می‌دهد، مردم اطلاعات بسیار کمی از خودروهای الکتریکی دارند. 
دیگر مانعی که سر راه خودروهای الکتریکی در استرالیا وجود دارد قیمت آن‌ها است. ارزان‌ترین خودروهای الکتریکی که در بازار این کشور حضور دارند هیوندای آیونیک و نیسان لیف هستند که قیمتی در حدود ۳۵ هزار دلار دارند. دلیل اصلی قیمت بالای خودروهای برقی، باتری‌های لیتیوم یون به‌کاررفته در این خودروها است. ۵۰ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی عنوان کرده‌اند که حاضرند حداکثر تا ۲۱ هزار دلار هزینه‌ی خرید خودرو کنند.  
با افزایش عرضه‌ی خودرو قیمت کاهش پیدا می‌کند اما استرالیا فعلا هیچ تخفیف مالیاتی را به خودروهای برقی اختصاص نداده و این نیز دیگر عاملی است که گسترش وسایل نقلیه‌ی مذکور را در این کشور کندتر کرده است؛ البته برخی خودروسازان مانند نیسان معتقدند که قیمت خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۵ خواهد توانست به سطح قابل رقابت با خودروهای بنزینی و دیزلی برسد. 
مقاله‌های مرتبط:
تسلا مدل 3 جدیدترین تاکسی نیویورکنسخه آزمایشی نیسان لیف ۶۸۰ نیوتن‌متر گشتاور دارد

دیگر نگرانی که مردم در مورد خودروهای الکتریکی دارند شعاع حرکتی این خودروها و نبود زیرساخت‌های لازم است. در حدود ۴۷ درصد از مردم فکر می‌کنند که خودروهای برقی ظرفیت پیمایش تنها در حد ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر دارند. این عدد تاحدودی صحیح است ولی هیوندای کنا الکتریکی ۴۲ هزار دلاری می‌تواند با هر بار شارژ تا ۴۰۰ کیلومتر را نیز طی کند. با اینکه بیشتر مردم روزانه تنها ۸۰ کیلومتر با خودرو رانندگی می‌کنند، خطر تمام‌شدن شارژ باتری خودرو در یک سفر طولانی باعث می‌شود که از خرید خودروی برقی صرف‌نظر کنند.
بیش از ۷۵ درصد از شرکت‌کنندگان نیز نبود زیرساخت‌های کافی برای خودروهای الکتریکی را دلیلی برای نخریدن خودروی الکتریکی عنوان کرده‌اند و خودروسازان با این مورد موافق هستند. در این مورد باید به تجربه‌ی اروپا،‌ آسیا و ایالات متحده اشاره کرد؛ البته در استرالیا نیز شبکه‌های Evie و Chargefox در زمینه‌ی توسعه‌ی زیرساخت‌های خودروهای برقی فعال هستند.  
دیگر نتیجه‌ی جالبی که از این نظرسنجی به دست آمد، این است که ۷۴ درصد از پاسخ‌دهندگان در مورد ایمنی خودروهای الکتریکی نگران هستند. این نگرانی تا حدودی بی‌مورد است چون خودروهایی مثل تسلا مدل ۳ و هیوندای کنا الکتریکی توانسته‌اند تست‌های ایمنی NCAP را با نمره‌ی خوب پشت سر بگذارند. ۶۹ درصد از افراد در مورد خدمات پس از فروش و ۵۴ درصد نیز در مورد ارزش بازار دست دوم خودروهای برقی ابراز نگرانی کرده‌اند. جالب اینجا است که ۵۴ درصد از افراد به عملکرد فنی خودروهای الکتریکی نیز اهمیت می‌دهند و اینجا است که برندهای پورشه و تسلا با خودروهای سریعشان می‌توانند توجه را به خود جلب کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو استرالیا برق درصد از شرکت کنندگان خودروهای الکتریکی بازار استرالیا خودروی الکتریکی خودروهای برقی خرید خودرو ی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت خودرو امروز، چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ صعودی گزارش می‌شود. قیمت‌ها در برخی موارد تا ۹۰ میلیون تومان افزایش یافته و در هر دو بازار داخلی و مونتاژی دیده می‌شود.

قیمت خودرو امروز پس از دو هفته رکود و افت ناچیز قیمت‌ها، سرانجام افزایشی شد. از صبح امروز اغلب محصولات داخلی و مونتاژی رشد قیمت دارند و در برخی موارد یک خودرو وارداتی همانند هونگچی H۵، بالغ‌بر ۹۰ میلیون تومان گران‌تر شده است.

فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل

روز گذشته نرخ ارز در بازار آزاد افزایش یافت و همین موضوع باعث شد تا قیمت خودرو بلافاصله دچار رشد قیمت شود.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی، رشد چند درصدی نسبت به روز گذشته دارد.

کوییک S دنده‌ای یکی از هاچ‌بک‌های اقتصادی سایپاست که نسبت به روز گذشته چهار میلیون تومان گران‌تر شده و با ۴۳۶ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G استاندارد جزو معدود محصولات شرکت سایپا به شمار می‌رود که از ابتدای امروز هفت میلیون تومان رشد قیمت دارد و با ۷۴۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو ۲۰۷i دنده‌ای یکی از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی به شمار می‌رود که با رشد ۲۰ میلیون تومانی نسبت به ابتدای روز، به نرخ ۷۵۶ میلیون تومان رسید.

دنا پلاس توربو اتوماتیک که روز گذشته رکورددار افت قیمت در بازار داخلی بود، امروز رکورد رشد قیمت را زد و ۴۵ میلیون تومان افزایش یافت. این خودرو هم‌اکنون با یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی هم از صبح امروز صعودی گزارش می‌شود.

زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات

جک J۴ آپشنال یکی از ارزان‌ترین محصولات کرمان موتور محسوب می‌شود که از صبح امروز ۱۳ میلیون تومان گران‌تر شد و به ۸۴۰ میلیون تومان رسید.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس اتوماتیک جدیدترین کراس‌اوور اقتصادی مدیران خودرو است که رشد ۲۰ میلیون تومانی را به ثبت رساند و با یک میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ هفت نفره که محصول جدید گروه بهمن به شمار می‌رود، تنها در یک روز توانسته ۶۰ میلیون تومان گران‌تر شود و رکورد رشد قیمت محصولات مونتاژی را نصیب خود کند. این خودرو هم‌اکنون با دو میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

کد خبر 848605 برچسب‌ها خبر مهم بازار خودرو گروه خودروسازی سایپا خودرو - ایرانی خودرو ايران خودرو خودرو مدرن، لوکس و هوشمند

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین