Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، براساس آمار رسمی در فرانسه، طی یک شبانه‌روز، بیش از ۵٢ هزار و ۵٠٠ مورد ابتلا به کووید-۱۹ مورد شناسایی قرار گرفت. این بالاترین آمار مبتلایان به کووید ۱۹، طی یک شبانه‌روز است که از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در فرانسه، به ثبت رسیده است.

 

آمار جانباختگان طی ٢۴ ساعت گذشته، به ۴۱۶ نفر افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ٢۴ ساعت گذشته، ۴۱۶ نفر، جان خود را از دست دادند که این آمار از بهار گذشته، همزمان با موج اول بیماری در این کشور، بی‌سابقه بوده است. بیش از ۳۷۳٠ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

 

شمار افرادی که در فرانسه جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند به بیش از ۳۷ هزار نفر افزایش یافت.

 

تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۱۹ هزار نفر در فرانسه به کووید-۱۹ مبتلا شدند. طی شبانه روز گذشته، ۱۵٢ نفر دیگر، به دلیل وخامت اوضاع جسمانی به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شدند.

 

تازه‌ترین آمار رسمی در فرانسه، حاکی از افزایش شمار مبتلایان به کروناست. سرعت گسترش ویروس کرونا در سطح فرانسه تا حدی افزایش یافته که به گفته اولیویه وران، وزیر بهداشت این کشور، در هر دقیقه دو نفر به دلیل مشکلات ناشی از عوارض ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان‌های این کشور بستری می‌شوند.

 

 

سرعت انتقال ویروس کرونا در فرانسه، مقامات این کشور را وادار کرد تا بار دیگر تمهیدات برقراری قرنطینه را به اجراء بگذارند. طرح برقراری قرنطینه سراسری در فرانسه از روز جمعه ۳۱ اکتبر، به مدت چهار هفته، به اجراء گذارده شد.

 

همزمان با قرنطینه سراسری در فرانسه، مدارس با رعایت دستورالعمل‌های ویژه، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. اما دانشگاه‌های فرانسه تعطیل شدند.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا بیمارستان فرانسه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تداوم حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ ها در غزه
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ها در غزه
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند