Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «مسعود شریفی» با اشاره به خیز کرونا، گفت: علائم کرونا در ابتدا علائم غیراختصاصی شامل گلودرد، سوزش گلو، تب و لرز و علائم شایع‌تر شامل بدن درد، سردرد، علائم گوارشی شامل تهوع و از دست دادن چشایی و بویایی است.

وی ادامه داد: در صورتی که فردی این علائم را در خود مشاهده کرد، در گام اول خود را از سایر اعضای خانواده جدا کند و به مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته که در شهر یزد شامل مراکز بقائی پور، مرکز نیکوپور، مرکز ازادشهر و مرکز امامشهر و مراکز منتخب در شهرستان‌ها مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی افزود: در صورتی که فردی بیماری زمینه‌ای از قبیل سرطان، دیابت، فشار خون، بیماری قلبی عروقی یا فرد باردار نیست و سن کمتر از ۶۵ سال دارد می‌تواند درمان علامتی را شامل مصرف تب بر، مصرف مایعات و استراحت کردن را انجام دهد ولی در صورتی که فردی علائم هشدار را از قبیل طولانی شدن تب ۳۸ به بالا، درد قفسه سینه، تنگی نفس و سرفه‌های مکرر خشک دارد، حتما به پزشک مراجعه کند.

وی تاکید کرد: خدمات ارائه شده در مراکز ۱۶ ساعته به صورت رایگان و تست در این مراکز هم در صورتی که فرد واجد شرایط  تست باشد، به صورت رایگان انجام می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با هشدار به افرادی که تست pcr انجام داده‌اند،  گفت: این افراد از زمان انجام تست تا زمان دریافت پاسخ که یک تا سه روز به طول می‌انجامد، بیشترین میزان واگیری و بیشترین پراکنش ویروس را دارند و حتما بعد از انجام تست در منزل قرنطینه باشند.

وی خاطرنشان کرد:  به غیر از مراکز ۱۶ ساعته تست در واحدهای دیگر از قبیل کلینیک امام علی(ع) و در برخی ازمایشگاه های خصوصی هم تست ته حلق و بینی را انجام می‌دهند که  تعرفه آزمایش در کلینیک امام علی(ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی، ۲۸۰ هزار تومان و در آزمایشگاه خصوصی ۵۹۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است.

شریفی در پایان تاکید کرد: افرادی که بیمار هستند و افرادی که احساس بیماری می‌کنند، هم برای خودشون و هم برای اطرافیانشان قرنطیه در منزل، استراحت کافی و مصرف مایعات و پرهیز از خوددرمانی را آغاز کنند.

 

 

منبع: وبدای یزد

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا علائم کرونا علائم کرونا کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

"متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای کشور

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • گروسی: معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس