Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-04@23:40:46 GMT

پدیده همباشی سیاه در خانه‌های پنهان!

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۴۷۵۶

پدیده همباشی سیاه در خانه‌های پنهان!


رویداد۲۴ امروزه با واژه‌ها و تعاریف جدیدی روبرو می‌شویم که شاید تا ۱۰ سال گذشته این واژه‌ها و تعاریف هیچ جایگاهی در فرهنگ کشورمان نداشتند، رسوخ فرهنگ غربی این روزها موجب شکل‌گیری پدیده‌هایی در جامعه اسلامی ایران شده است و تاکنون نتوانستیم برای مقابله با این آسیب‌های اجتماعی نسخه‌ای بپیچم.

در سال‌های اخیر با گسترش پدیده هم‌خانگی بین دختران و پسران در ایران مواجه هستیم، اما امروز ازدواج سفید نامی است که در آن برخی جوانان در تلاش هستند به این مسئله رسمیت ببخشند، شاید بسیاری از جوانان از عواقب این پدیده آگاهی ندارند و شاید این مسئله را مانند سایر فرهنگ‌های آمریکایی و غربی نمادی برای روشنفکری می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پدیده ازدواج سفید یا همباشی از شهرهای بزرگ در ایران آغاز و اکنون در حال سرایت به سایر مناطق کشور از جمله شهرهای کوچک است، این پدیده در سال‌های اخیر مورد استقبال برخی جوانان قرار گرفته، به طوری که دختر و پسری که در شهری به دور از خانواده زندگی می‌کنند ترجیح می‌دهند با جنس مخالف خود به دور از چشم خانواده هم‌خانه شوند و بر این مسئله نام ازدواج سفید می‌گذارند.

معمولا در سال‌های اخیر بسیاری از مسئولان از صحبت در خصوص این پدیده امتناع و به نوعی آن را انکار می‌کنند و معتقدند صحبت کردن در مورد مسائلی که برخلاف فرهنگ دینی و اسلامی کشور ایران است، موجب شکسته شدن قبح آن می‌شود، اما این مسئله راهکار اصلی برای حل معضلات اجتماعی و فرهنگی نیست.

در سال‌های اخیر کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع ازدواج سفید در سطح دانشگاه‌های کشور برگزار شده است، موافقان و مخالفان این پدیده نظرات خود را مطرح می‌کنند اما شاید موافقان دلیل قانع‌کننده‌ای برای موافقت خود ندارند و تنها دوست دارند این موضوع را امتحان کنند.

پدیده همباشی یا ازدواج سفید می‌تواند یک تهدید بزرگ برای نسل آینده کشور و پیر شدن جمعیت باشد، اگر فکری جدی به حال این پدیده نوظهور در کشور نشود، قطعا تبعات آن دامن‌گیر تمام خانواده‌های ایرانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: ازدواج سفید در ایران نتیجه نداد/ تاخیر در ازدواج چه زمانی مناسب است؟

آمارهای غیررسمی از رشد و افزایش روزافزون ازدواج سفید حکایت دارد/ مسئولان سکوت کرده‌اند

مهشید سلیمانی با بیان اینکه ازدواج نوعی ایجاد رابطه عاطفی است که طی آن فرد علاوه بر ارضای نیازهای جنسی، به احساس ارزش، اعتماد، امنیت و دریافت محبت و احترام دست پیدا می‌کند، اظهار کرد: خانواده به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی است که با ازدواج آغاز می‌شود، بنابراین ازدواج، اهمیتی بنیادین در تشکیل یک خانواده دارد.

وی با اشاره به اینکه ازدواج نیز مانند هر پدیده اجتماعی دیگر دارای هنجارهایی است، گفت: ایران هم‌چون سایر کشورهای جهان سوم در حال عبور از سنت به مدرنیته است و در چنین شرایطی، مسائل اجتماعی از جمله ازدواج نیز دستخوش تغییرات و دگرگونی‌هایی خواهد شد؛ تغییراتی که موجب می‌شود افراد نگرش‌های نوینی در خصوص پیوند زناشویی و ازدواج داشته باشند.

سلیمانی افزود: در سال‌های اخیر مبحث ازدواج سفید در ایران مطرح و اندیشه مسئولان، کارشناسان و جامعه‌شناسان را به خود معطوف کرده است، اما این نوع از ازدواج در ایران از هیچ نوع جایگاه قانونی، شرعی و عرفی برخوردار نیست.

این جامعه‌شناس یادآور شد: همان‌گونه که می دانیم، اولین تجربه‌های ازدواج سفید در ایالات متحده آمریکا شکل گرفته و از آن جایی که در این نوع ازدواج، زن و مرد بدون ثبت رسمی و قانونی پیوند خود، یک زندگی مشترک را آغاز می‌کنند، به طور طبیعی طرفین، هیچ‌گونه تعهد قانونی و شرعی نسبت به یکدیگر ندارند و نمی‌توانند مدعی حق و حقوقی نسبت به یکدیگر باشند.

وی با تاکید بر اینکه در بحث ازدواج سفید مجموعه‌ای از ناهنجاری‌های اخلاقی و اجتماعی به بار خواهد آمد، عنوان کرد: در ایران، آمار دقیق و مشخصی پیرامون این پدیده ارائه نشده است، اما باید گفت بسیاری از رسانه‌ها و مسئولان ذیربط در خصوص این مبحث مهم  که در بطن جامعه وجود داشته و آمارهای غیررسمی از رشد و افزایش روزافزون آن حکایت دارند، سکوت کرده‌اند.

سلیمانی توضیح داد: کشور ایران به دلیل ریشه‌های فرهنگی برگرفته از دین اسلام و فرهنگ ایرانی به هیچ عنوان آمادگی پذیرفتن مسئله ازدواج سفید را هم‌چون کشورهای آمریکایی و اروپایی ندارد و برقراری رابطه زناشویی در بستری به نام ازدواج سفید در ایران امری غیر اخلاقی و ارتکاب جرم تلقی می‌شود و در قانون اساسی برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.

این جامعه‌شناس با اشاره به اینکه استقبال جوانان ایرانی از ازدواج سفید ناشی از شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، بیان کرد: همچنین مسئولیت‌پذیر نبودن جوانان، یکی از مهم‌ترین مسائلی است که روانشناسان در خصوص دلیل رویکرد جوانان به ازدواج سفید بر آن اذعان دارند.

وی در خصوص معایب ازدواج سفید، خاطرنشان کرد: نداشتن تعهد و وفاداری، خیانت جنسی زوجین به یکدیگر، بروز مشکل در روابط خانوادگی و ... از معایب این ازدواج است و مهم‌ترین ویژگی این نوع ازدواج این است که در صورت نداشتن تفاهم، زوجین می توانند بدون پشت سر گذاشتن پروسه طلاق، به راحتی و بدون هیچ تشریفات اداری از یکدیگر جدا شوند، این مسئله در ازدواج رسمی به عنوان یک معضل بزرگ در ایران تلقی می شود.

سلیمانی با بیان اینکه طبق آمارهای غیررسمی در ایران، زنان به ازدواج سفید به عنوان شروعی برای ازدواج رسمی نگاه می‌کنند، یادآور شد: اما اکثر مردان، حاضر به ازدواج رسمی و دائمی با زنی که با او هم‌خانه می شوند، نیستند و این مسئله در نهایت افسردگی و سرخوردگی را برای زنانی که وارد رابطه و پیوند زناشویی پنهانی می‌شوند به‌همراه خواهد داشت.
این جامعه‌شناس تاکید کرد: باتوجه به نگرانی‌هایی که در سال‌های اخیر در خصوص شکل‌گیری ازدواج سفید در ایران به‌عنوان تهدید جدی ایجاد شده است، مجلس شورای اسلامی باید به فوریت مصوباتی در خصوص مبحث خانواده و به‌خصوص طلاق داشته باشند، همچنین مسئولان ذیربط با کمک و همراهی رسانه‌ها با طرح موضوع ازدواج سفید در بستری آزاد، به تحلیل ابعاد اجتماعی و اخلاقی آن بپردازند و دوگانگی پنهان همخانه‌ها را برای عموم مردم تشریح کنند، قطعا آگاهی‌بخشی در این مورد بسیار اهمیت دارد.

نگاه به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک سالم نیست

حجت‌الاسلام اسماعیل رئیسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور شهرکرد در خصوص اهمیت مسئله ازدواج، اظهار کرد: خداوند سازوکارهایی را برای تکامل انسان قرار داده است، عبادت و بندگی یکی از مهم‌ترین این سازوکارها برای رسیدن به کمال است، ازدواج یکی از ابزارهای دیگر برای رسیدن به تکامل است که بدون آن رسیدن به کمال دشوار و یا امکانپذیر نیست.

وی با بیان اینکه بدون ازدواج رسیدن به بالاترین درجه کمال سخت یا غیرممکن است، ادامه داد: افراد تعاریف متعددی برای ازدواج دارند، از مهم‌ترین این تعاریف ادامه نسل، پاسخگویی به حس طبیعی انسان به دریافت محبت و اراضای غریزه جنسی مشروع است، اما این تعاریف تنها هدف برای تشکیل خانواده و ازدواج نیست.

رئیسی با اشاره به اینکه تعریف ازدواج با اهداف آن متفاوت است، توضیح داد: ازدواج به معنای یکی شدن و زوجیت است، وقتی دو نفر باهم ازدواج می‌کنند باید مانند حل شدن قند در آب با هم آمیخته شوند، اگر چنین ازدواجی در جامعه شکل بگیرد قطعا می‌توان گفت این ازدواج عمیق است، اما اکثر ازدواج‌ها در جامعه سطحی هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور شهرکرد با بیان اینکه برای ازدواج بیش از ۲۰ انگیزه بیان می‌شود، عنوان کرد: تامین غریزه جنسی، رسیدن به آرامش، رهایی از بلاتکلیفی، میل به استقلال، چشم و هم چشمی، رسمیت دادن به رابطه دوستی، رسیدن به امکانات رفاهی، فرزندآوری و ... از مهم‌ترین انگیزه‌های جوانان برای ازدواج است که در هرکدام از این انگیزه‌ها اشکلات بسیار جدی وجود دارد.

وی ادامه داد: در گذشته دختران و پسران بنا بر اقتضائات زمانه در یک سن عرفی ازدواج می‌کردند، اما امروز افزایش توقعات جوانان از زندگی مشترک، مسائل اقتصادی، تغییر نوع بینش، تغییر نوع تفکر و فرهنگ موجب شده جوانان تمایل چندانی به ازدواج نداشته باشند.

رئیسی با تاکید بر اینکه  نگاه به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک سالم نیست، گفت: جوانان دچار سردرگمی و بی‌هویتی شده‌اند، تا زمانی‌که هدف از ازدواج و هدف از خلقت انسان در دنیا به درستی تبیین نشود، انسان نمی‌داند در دنیا باید به دنبال چه چیزی باشد، متولیان فرهنگ نتوانستند این مباحث را به خوبی برای جوانان تبیین و آن‌ها را آگاه کنند، بالتبع فرهنگ اسلامی نیز به وسیله رسانه‌ها، فضای مجازی و .. دستخوش تحریف شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور شهرکرد تاکید کرد: وقتی فکر انسان دچار تحریف شود، این تغییر تفکر در فرد و جامعه تبدیل به رفتار غلط می‌شود، در حال حاضر بیش‌ترین ضربه را از بی‌اعتنایی به مباحث ریشه‌ای و مبنایی می‌خوریم، متاسفانه قبح رابطه دختر و پسر در جامعه شکسته شده و برای مردم جامعه این ارتباطات عادی شده است.

وی اضافه کرد: در طول ۴۰ سال گذشته باوجود موفقیت‌ها و پیشرفت‌های بسیار در تمامی حوزه‌ها به مقوله فرهنگ دینی و ملی مردم ایران توجه جدی صورت نگرفت و فرهنگ رها شد، امروز جوانان به دنبال دستیابی به آرامش هستند، پسران و دختران تشنه و به دنبال سیراب شدن بودند اما سیراب نشدند.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه دو نوع گرایش حیوانی و انسانی در بین انسان‌ها وجود دارد، یادآور شد: اگر گرایش حیوانی بر گرایش انسانی غلبه کند، هر انسانی ناخوداگاه به دنبال راحتی و تنوع‌طلبی می‌رود، همچنین این فرد به دنبال پاسخ به امیال نفسانی خواهد رفت، یکی از دلایل افزایش گرایش حیوانی در جوامع تقویت نشدن مبانی اعتقادی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور شهرکرد افزود: شرایط اقتصادی تنها دلیل فرار جوانان از ازدواج نیست، بسیاری از جوانان از تعهد واهمه دارند، هزینه‌های غیرضروری ازدواج به شکل سرسام‌آوری بالا رفته است، بیش‌تر وسایلی که برای جهیزیه دختر تهیه می‌شود هیچ ضرورتی برای زندگی دو نفره ندارد، متاسفانه یکسری فرهنگ‌های غلط به اشتباه در جامعه رواج پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در جامعه کنونی تعدادی از دختران و پسران به دنبال تنوع‌طلبی و تجربه در ارتباطات خود هستند، گفت: بنابراین خود را در چارچوب‌های قانونی ازدواج محدود نمی‌کنند، فرهنگ غلط غربی در جامعه امروزی کشور رسوخ کرده است و تفکرات نادرست به مرور زمان تبدیل به عادت اجتماعی می‌شود.

رئیسی با اشاره به ترویج ازدواج سفید در بین جوانان، بیان کرد: بر ارتباط نامشروع بین دختران و پسران نمی‌توان نام ازدواج نهاد، اما باتوجه به اینکه بسیاری از خانواده‌های ایرانی تقیدات دینی دارند و نسبت به رابطه نامشروع در جامعه حساسیت‌هایی وجود دارد، بنابراین جوانان به دنبال مشروعیت بخشیدن به این رابطه با نام ازدواج هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور شهرکرد بیان کرد: جوانان دلایلی را برای شکل‌گیری ازدواج سفید مطرح می‌کنند، یکی از مهم‌ترین دلایل آن پاسخ دادن به نیازهای جنسی بدون ایجاد تعهد در طرفین است، در این نوع رابطه به لحاظ شرعی و حقوقی هیچ قائده‌ای رعایت نمی‌شود و هر کدام از طرفین می‌توانند بدون اینکه تعهدی نسب به طرف مقابل داشته باشند، این نوع ازدواج را بر هم بزنند.

وی با بیان اینکه در ازدواج سفید زن هیچ حق و حقوقی ندارد، تصریح کرد: در ازدواج دین اسلام بیش‌ترین توجه را به جایگاه زن داشته است و مرد موظف است تمامی امکانات رفاهی را برای همسر خود فراهم کند و اگر تصمیم به جدایی گرفتند مرد باید مهریه زن را به طور کامل بپردازد و زن بعد از جدایی یک پشتوانه مالی داشته باشد، اما در ازدواج سفید زن بیش‌ترین آسیب را بعد از جدایی می‌بیند.

رئیسی تاکید کرد: مطرح شدن ازدواج سفید در غرب معنایی ندارد، زیرا روابط بین زنان و مردان در کشورهای غربی و آمریکایی منعی ندارد، ازدواج سفید نامی برای منحرف کردن ذهن افراد جامعه برای رابطه نامشروع است و باید گفت این‌گونه رابطه حرام شرعی بوده و خواهد بود، برخی جوانان برای اینکه خود را روشنفکر بدانند به دنبال این مسائل می‌روند و در این مسیر آسیب‌های فراوانی به آن‌ها وارد می‌شود.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ازدواج سفید ازدواج ازدواج سفید در ایران سال های اخیر یکی از مهم ترین دختران و پسران زندگی مشترک داشته باشند برای ازدواج نام ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم

جمعی از بزرگان فرهنگ و ادب کشور به تماشای «مست عشق» حسن فتحی نشستند؛ فیلمی که کارگردانش آن را در زمانه خشونت و نفرت‌پراکنی حاوی پیامی از بارقه امید می‌داند برای تأمل و نواندیشی.

به گزارش ایسنا، روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه اکرانی خصوصی از فیلم «مست عشق» در موزه سینما تدارک دیده شده بود تا سازندگان این فیلم سینمایی میزبان برخی از چهره‌های حوزه مولوی‌شناسی و شمس پژوهی و شاهنامه‌پژوهی همچون محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزاری و نیز بزرگان دیگری همچون ژاله آموزگار (پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی)، عبدالمجید ارفعی (متخصص زبان‌های باستانی و مترجم خط میخی عیلامی)، احمد محیط طباطبایی (رییس ایکوم)، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر)، یونس شکرخواه (متخصص علوم ارتباطات) و حجت‌الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی و کمیسیون ملی یونسکو) شدند.

در میان این چهره‌های فرهنگی و هنری، محمدعلی موحد در حالی به تماشای فیلم نشست که در تیتراژ فیلم نامش به عنوان مشاور ذکر شده است.

از راست: لوریس چکناواریان، محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزازی

در ابتدای این مجلس و پیش از نمایش فیلم، حجت‌الله ایوبی در سخنانی کوتاه گفت: ملت ایران یک بدهی به دنیا داشت و دنیا هم یک مطالبه بزرگ از ما. سینمای ایران که جزء سینماهای برتر جهان است باید کاری را برای حضرت مولانا و شمس انجام می‌داد.

او با تاکید بر اینکه خودش فیلم را ندیده است، ادامه داد:‌ من این تلاش و عزم را گرامی می‌دارم بویژه آنکه بارها از زبان بزرگان جهان شنیدم که چه معمایی در سینمای ایران وجود دارد که با وجود حداقل امکانات این چنین درخشان است؟  به نظر بنده، راز و رمز این موفقیت در این سالن حاضر است؛ پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است که در هیچ کجای جهان وجود ندارد. سینمای شاعرانه ایران مرهون بزرگانی است که امروز در اینجا نشستند و آقایان فتحی، توحیدی و دیگر هنرمندان در این فضا تنفس کردند و با محمدعلی موحد زندگی کردند. فیلم و نگاه آن‌ها عطر و رنگ موحد و کزازی و شفیعی کدکنی و بزرگان دیگر را می‌دهد. من این عزیزان را به "نام" و بدون لقب صدا کردم چون استاد شفیعی کدکنی در آخرین شماره  مجله «بخارا» زیبا گفته است که محمدعلی موحد بالاترین لقبش در همین است که «محمدعلی موحد» است و لقب و پسوند و پیشوندی برازنده او نیست. این برای بقیه اساتید هم صدق می‌کند.

ایوبی افزود: یقین دارم که استقبال فراوان مخاطب آغاز راهی است که باز هم از مولانا و شمس سخن گفته شود.  

سپس فرهاد توحیدی - فیلمنامه‌نویس «مست عشق» بیان کرد: نوشتن فیلمنامه این کار در کنار جناب آقای فتحی حدود سه سال و اندی طول کشید و در طول نوشتن متن، سایه معنوی دکتر موحد بر سر این کار بود.

او با اشاره به شیوه  روایت فیلم گفت:‌ من به عنوان یک معلم کوچک فیلمنامه‌نویسی عرض می‌کنم که سال‌هاست در میان همکارانم و بخصوص در میان جوانان علاقه‌مند به فیلمنامه‌نویسی اشتیاق زیادی برای گذر و عدول از نوشتن فیلمنامه به سبک و سیاق کلاسیک در چهارچوب شاه‌پیرنگ می‌بینم. آن‌ها بسیار دوست دارند که فیلمنامه‌نویسی متفاوت را با روایت‌های موازی تجربه کنند و برای یادگیری تکنیک داستان‌گویی در فیلمنامه نویسیِ آلترناتیو، طبیعتاً به ادبیات فیلمنامه‌نویسی ترجمه شده رجوع می‌شود. این در حالی‌ است که بخت بزرگ بنده و آقای فتحی این بود که در این کار برای سازماندهی روایت‌های موازی از دل آثار مولانا و مثنوی استفاده کردیم. شاید بی‌راه نباشد که بگویم یکی از اولین کسانی که داستان‌گویی به این شیوه را ابداع کردند حضرت مولانا بود و البته پیش‌تر از او عطار و سنایی هم چنین تجربه‌ای داشتند.  

توحیدی ادامه داد: کوشش ما این بود از آن میراثی که حضرت مولانا و دیگران در روایت‌گری به جا گذاشتند و بزرگان امروز ادبیات ایران در کتاب‌های خود شرح دادند، استفاده کرده باشیم و امیدوارم آنچه بر پرده خواهید دید گوشه کوچکی از انتظارات شما را برآورده کند.

در پایان حسن فتحی - کارگردان «مست عشق» که از سر فیلمبرداری سریالش خود را به این برنامه رسانده بود - متنی را قرائت کرد که به این شرح بود: «همه ما آدم‌ها بی‌آنکه خواسته باشیم، متولد می‌شویم و طنز قضیه در این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم، متولد شدن ما با نوعی مسئولیت اخلاقی همراه است؛ مسئولیتِ اینکه اوضاع جهانی را که لُملُمه می‌زند از حرص و طمع و کشتار و ویرانی، با افعال خودمان سیاه‌تر از آنچه که هست نکنیم. پیام شیرین و شکّرین شمس و مولانا در این زمانه تلخ‌کامی و خشونت و نفرت‌پراکنی، می‌تواند بارقه امیدی باشد برای ما ساکنانِ به عادت و روزمرگی گرفتار شده‌ی این روزگار تا شاید با پرهیز از خودشیفتگی و افکار خشک و تنگ‌نظرانه در افعال و کردار خودمان تأمل و نواندیشی و تجدیدنظر کنیم.

این اثر سینمایی بی‌هیچ تفاخری برگ سبزی تحفه درویش و نمایش قطره‌ای از دریای بیکران اندیشه‌های عرفانی است.»

در این زمینه بخوانید:

تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»

ژاله آموزگار

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • پدیده عجیب در ایران؛ استوری مشترک بازیکنان سپاهان با هشتگ عجیب‌تر! | تصویر
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • گشایش نمایشگاه موزه عبرت در شیروان
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو