Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: تا شب گذشته مدارک باشگاه‌ها برای صدور مجوز حرفه‌ای مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و نقاط ضعف برای آخرین بار به آنها اطلاع داده شد.

خبرگزاری میزان - سهیل مهدی، مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران در گفت‌وگو با شبکه پنج (تهران) سیما صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید:

*طبق مجوزی که برای شروع رقابت‌ها کسب کردیم، همه برنامه‌ریزی‌ها انجام شد و اکنون تیم‌ها آمادگی کامل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*امیدواریم مانند سال گذشته با وجود شرایطی که پاندمی کرونا ایجاد کرده بتوانیم مسابقات خوبی را به مردم کشورمان تقدیم کنیم.

*مدیریت برنامه داوران برای پرواز، ایاب و ذهاب و بلیت گرفتن برای آنها به عهده خود دپارتمان داوری است و دخل و تصرفی در این امر نداریم.

*مشکل تعداد پرواز داریم و معمولا شاید بعد از ظهر زمان پرواز‌ها با ساعت بازی‌های ما هماهنگ نشود و داوران سخت خود را به فرودگاه برسانند، اما عزیزان ما در دپارتمان داوری می‌توانند در صورت وجود پرواز‌های جایگزین و شرایط بهتر کار‌های لازم را انجام بدهند.

*۹۵ درصد داوران برای بازی‌های لیگ برتر روز قبل از مسابقه در هتل حاضر هستند و شرایط هم برای آنها آماده است.

*در بازی‌های آسیایی هم وقتی داوران ایرانی یک روز قبل از بازی به محل برگزاری آن دیدار برسند مشکلی پیش نمی‌آید.

*تاکنون بحث مجوز حرفه‌ای را دنبال کرده‌ایم که بدون دخل و تصرف برای مسابقات لیگ برتر بوده و برای مسابقات آسیایی انجام شده است.

*تا شب گذشته مدارک باشگاه‌ها برای صدور مجوز حرفه‌ای مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و نقاط ضعف برای آخرین بار به آنها اطلاع داده شد.

*فرصت ارائه مدارک به پایان رسیده و اکنون در حال رسیدگی و اصلاح آن مدارک هستیم.

*اگر نواقص شکلی وجود داشته باشد، به باشگاه‌ها برای رفع آنها کمک می‌کنیم و در نهایت گزارش ما برای تصمیم‌گیری تقدیم کمیته بدوی می‌شود.

بیشتر بخوانید: واکنش سازمان لیگ به احتمال تعویق مجدد لیگ برتر بیستم

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان لیگ سهیل مهدی لیگ برتر فوتبال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان لیگ سازمان لیگ سهیل مهدی لیگ برتر فوتبال باشگاه ها مجوز حرفه ای سازمان لیگ لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه به تازگی در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است.

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشورها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند.

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و دیگر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که«مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است.

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد موجب شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی  و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بدون استفاده و تقلبی دریافت نکنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می شود. بنابر این افراد به جای پرداخت هزینه های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • وزارت ورزش و مهدی تاج به اتفاقات ورزشگاه آزادی ورود کردند
  • شرایط صدور دستور موقت
  • کونسیسائو: طارمی طوری بازی کرد که انگار قرارداد ۱۰ ساله دارد​​​​​​​
  • اعلام داوران هفته بیست و ششم لیگ برتر
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند