Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کشکولی، فرمانده سپاه استان لرستان گفت: 601 نفر از بسیجیان و نیروهای سپاه آماده همکاری با کادر درمان هستند تا بتوانند به عنوان شیفت جایگزین با پزشکان و پرستاران همکاری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک سردار مرتضی کشکولی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شرایط شیوع کرونا قرار شد از کادر رسمی، بسیجی و سربازانی که تخصص لازم در حرفه پزشکی و پرستاری دارند به عنوان شیفیت جایگزین کادر درمانی معرفی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کادر درمانی حدود ۹ ماه است که در بیمارستانها شبانه روز تلاش می کنند و این اقدام با هدف کمک بیشتر به کادر درمانی انجام می شود که در این راستا متخصصین در رشته های پرستاری و پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی استان معرفی می شوند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان عنوان کرد: در همین راستا ۴۹۱ بسیجی خواهر و برادر اعم از پزشک متخصص، فوق تخصص، پرستار و همچنین ۱۱۰ نفر پاسداران رسمی و سربازان که در این زمینه تخصص دارند به دانشگاه معرفی می شوند.

سردار کشکولی تصریح کرد: این تعداد نیرو در سراسر استان آماده هستند تا در هر جایی که نیاز است به عنوان شیفت جایگزین در مراکز درمانی و بیمارستان ها خدمت کنند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت درمانگاه های سپاه بیان کرد: در سراسر استان برخی از درمانگاه ها به عنوان مرکزغربالگری برای تست گیری و برخی برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده اند تا در صورت نیاز تجهیز و مورد استفاده قرار گیرند.

فرمانده سپاه استان لرستان خاطر نشان کرد: همچنین دو سوله ورزشی در خرم آباد که داراری شرایط لازم هستند برای نقاهتگاه آماده شده و یا این که در صورت افزایش تعداد بیماران کرونایی، تجهیز شوند و از آنها برای بستری استفاده شود.

وی افزود: ظرفیت نقاهتگاه قبلی بین ۷۰ تا ۲۰۰ نفر بود که همچنان پابرجاست و افرادی که تمایل دارند می توانند استفاده کنند؛ غربالگری و قرنطینه بیماران کرونایی از دیگر اقدامات سپاه برای کاهش شیوع کرونا و قطع زنجیره انتقال کرونا است و علاوه بر این موارد همه پایگاه های مقاومت به پایگاه سلامت تبدیل شده تا بتوانند علاوه بر ارائه آموزش های لازم در این زمینه، در بحث گند زدایی و توزیع ماسک اقدام نمایند.

سردارد کشکولی با اشاره به کمک مومنانه گفت: کمک مومنانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ادامه داشته و همچنان ادامه دارد که در این مرحله قرار است کمک مومنانه به صورت جهیزیه، مسکن و اشتغال برای نیازمندان باشد و تلاش می شود تا حدود ۱۵ سری دیگر کمک مومنانه توزیع شود.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: رعایت فاصله، استفاده از ماسک، و سایر نکات بهداشتی می تواند بهترین راه پیشگیری از کرونا است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماران کرونایی کمک مومنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد