Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلواکی از روز شنبه برنامه غربالگری وسیع خود را برای گرفتن آزمایش تشخیص ابتلا به ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ از کل جمعیت این کشور آغاز کرده است.

به گزارش یورونیوز، این اقدام که برای نخستین بار در جهان صورت می‌گیرد با کمک حدود ۴۵ هزار متخصص و کارمند بخش بهداشت و درمان و نیز هم‌یاری نیروهای ارتش و پلیس که همگی برای این کارزار ملی بسیج شده‌اند، در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهایی که در این غربالگری ملی همکاری می‌کنند در ۵۰۰۰ هزار نقطه مختلف از کشور مستقر شده‌‌اند تا از کلیه جمعیت ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری این کشور تست تشخیص سریع موسوم به آنتی‌ژنیک بگیرند.

گفتنی است که نتیجه این نوع تست سریع که اکنون در بسیاری از کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار گرفته و البته دقت کم‌تری نسبت به تست‌های پی سی آر دارد، معمولا در کم‌تر ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

ایگور ماتوویچ، نخست وزیر اسلواکی با اعلام اینکه این غربالگری ملی می‌تواند جان‌های زیادی را نجات دهد، تاکید کرد که جهان با دقت این کارزار را دنبال می‌کند.

مراجعه به محل‌های انجام غربالگری و دادن تست برای شهروندان اجباری نشده اما اگر فردی بدون در دست نداشتن نتیجه منفی تست کرونا توسط پلیس متوقف شد با جریمه سنگینی روبرو خواهد شد. افرادی که تست آنها مثبت اعلام می‌شود نیز باید دست کم به مدت ۱۰ روز خود را قرنطینه کند.

نخست وزیر اسلواکی همچنین با تاکید بر این که کارزار یاد شده «راهی در مسیر بازگشت آزادی‌ها» است، تصریح کرد پس از انجام غربالگری در صورتی که کارزار به صورت کامل صورت گیرد این احتمال وجود دارد که محدودیت‌های وضع شده در ارتباط با همه‌گیری بیماری کووید۱۹ کاهش یابد.

وی در عین حال یادآور شد اجرا نشدن کامل غربالگری کرونا و بیماری کووید۱۹ ممکن است به تشدید محدودیت‌ها منجر شود.

اسلواکی نخستین کشور جهان است که آزمایش‌های تشخیص کرونا را در این مقیاس ملی برگزار می‌کند. چین پیش از این اقدام به انجام آزمایش‌های گسترده در اغلب شهرهای خود کرده و برخی کشورهای کوچک‌ اروپایی مانند لوکزامبورگ و موناکو نیز از عزم خود برای انجام آزمایش‌هایی در این مقیاس خبر داده‌‌اند.

اسلواکی ماننده سایر کشورهای جهان هم‌‌اکنون با موج دوم شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند. برغم آنکه موارد تایید شده ابتلا به بیماری کووید۱۹ در اسلواکی از میانگین ثبت شده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا پایین تر است اما تعداد مبتلایان در این کشور اخیرا به شکل چشم‌گیری افزایش پیدا کرده است.

آخرین آمار روزانه رسمی ثبت شده در خصوص وضعیت همه گیری ویروس کرونا در این کشور حکایت از ابتلای بیش از ۱۸۰۰ نفر از شهروندان این کشور به بیماری کووید۱۹ دارد.

در اسلواکی تاکنون بیش از ۶۱ هزار و ۸۲۹ مورد ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شده و حدود ۲۱۹ نفر از شهروندان این کشور بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

غربالگری ملی تست کرونا در اسلواکی ابتدای هفته جاری طی دو روز انجام شد و قرار است در دو روز ابتدایی هفته آینده نیز دنبال شود. دولت برای آنکه مراکز غربالگری با کمبود نیرو مواجه نشوند برای پزشکان و پرسنل شرکت کننده در این کارزار ملی پاداش نقدی در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: نکاتی که در خصوص تست های آزمایشگاهی کرونا باید بدانید ممکن است کرونا داشته باشید و متوجه نشوید کیت‌هایی برای تشخیص کرونا در ۳۰ دقیقه دقیق‌ترین تست کرونا کدام مدل است؟ (فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/003AGW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تست کرونا بیماری کووید۱۹ ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیبایی خیره کننده جزایر ناهموار و منحصر به فرد لوفوتن در نروژ (فیلم)
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!