Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-01@12:22:33 GMT

چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۸۷۱۳

چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

برخی مواد غذایی در بیشتر فصول سال برای بدن مفید هستند، اما باید از خوراندن آن به کودکان در فصل سرما پرهیز کرد.

به گزارش شریان نیوز،در فصل زمستان معمولاً به دلیل شرایط آب و هوایی و محیطی، گروهی از بیماری‌های شایع و گسترده، به ویژه در کودکان بروز خواهد کرد.

 

 

وبسایت The Health Site یک گزارش بهداشتی را منتشر کرده است که براساس آن برخی ویروس‌ها در هوای سرد و خشک به طور گسترده تری تکثیر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل، کودکان بیشتر در معرض بیماری‌هایی مانند گلودرد، سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماری‌های روده ای، ذات الریه، عفونت گوش، آسم و خارش پوست قرار دارند.

بنابراین، بسیار مهم است که کودکان تغذیه درستی داشته باشند تا سیستم ایمنی بدن آن‌ها قوی و قادر به مبارزه با عفونت و پیش گیری از ابتلا به بیماری های مختلف باشد.

حتما میوه‌ها و سبزیجات را که منبع بزرگی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و می‌توانند از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزاجلوگیری کنند، باید در رژیم غذایی کودکان وجود داشته باشد.

در عین حال، برخی از غذا‌ها نیز وجود دارد که باید از خوراندن آن‌ها به کودکان خود در زمستان پرهیز کنید تا از ابتلای آن‌ها به این بیماری‌ها جلوگیری شود. این غذا‌ها عبارتند از:

غذا‌های شیرین

 سطح بالای قند در بدن می‌تواند به کاهش میزان گلبول‌های سفید خون که کودک شما را در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند، منجر شود؛ بنابراین مقدار زیاد قند می‌تواند بدن کودکان را در معرض ابتلا به عفونت‌های ویروسی و باکتریایی قرار دهد.

غذا‌های مملو از هیستامین

هیستامین ماده‌ای شیمیایی است که در برخی سلول‌های بدن و بسیاری از غذا‌ها وجود دارد و به بدن در مبارزه با آلرژی کمک می‌کند.

اما خوردن غذا‌های مملو از هیستامین در طول زمستان می‌تواند باعث افزایش تولید مخاط شود که این امر ممکن است در بلع غذا و دیگر مسائل مربوط به حلق ایجاد مشکل کند؛ بنابراین از مصرف غذا‌های مملو از هیستامین برای کودکان مانند گوجه فرنگی، آووکادو، بادمجان، قارچ و بسیاری از مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی که در غذا‌ها استفاده می‌شود، باید خودداری کرد.

فرآورده‌های گوشت قرمز

 گوشت قرمز و تخم مرغ حاوی پروتئین‌های زیادی هستند که تولید مخاط را افزایش می‌دهند و این موضوع در زمستان برای گلوی کودک شما بسیار تحریک کننده بوده؛ بنابراین بهترین گزینه جایگزین استفاده از ماهی و مرغ است.

فرآورده‌های لبنی

 پروتئین حیوانی موجود در فرآورده‌های لبنی ممکن است باعث افزایش تولید بزاق و مخاط تنفسی شود که اگر کودک شما دچار گرفتگی بینی باشد این امر موجب آزار او می‌شود؛ بنابراین تاجایی که ممکن است از خوردن این محصولات در فصل سرما پرهیز کنید.

منبع: شریان

کلیدواژه: بیماری ها غذا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی