Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه آمریکایی در مطلبی نوشت با توجه به تلاش‌های چند ماهه ترامپ برای زیر سوال بردن انتخابات پستی، انتظار می‌رفت که او به دنبال به چالش کشیدن نتیجه نزدیک بعد از روز انتخابات باشد.

به گزارش مشرق به نوشته پالیتیکو، تهدید ترامپ درباره کشاندن مسئله انتخابات به دیوان عالی آمریکا، چیزی است که او همه بهار و تابستان را مشغول برنامه‌ریزی درباره آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه نشریه «پالیتیکو» در ادامه این مطلب نوشت: ترامپ بعد از مهیا کردن زمینه لفظی این مسئله، وکلایی را استخدام کرد تا در صورتی که با رقیب دموکراتش نتیجه تنگاتنگی به دست آورد، آن را به چالش بکشد. 

بیشتر بخوانید: تحلیل فاکس‌نیوز از وضعیت آرا جمهوری‌خواهان

به نوشته پالیتیکو، او در بهار و کل تابستان و در ساعات اولیه روز چهارشنبه (به وقت آمریکا) گفت «آرا نباید بعد از روز انتخابات شمرده شود.»

این نشریه افزود: مهم نیست که ادعای او درست نبوده و نیست، ترامپ خود را به عنوان یک مبارز به تصویر می‌کشد و ماه‌ها تلاش کرد با شاهد ناکافی رای‌گیری پستی را به تقلب مرتبط کند، تلاشی که همزمان با پیش‌بینی‌ها درباره این بود که شمارش آرای پستی می‌تواند نتیجه را به نفع بایدن بعد از سوم نوامبر بچرخاند.

بیشتر بخوانید: سناریوهای مهم پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا

بنابر این گزارش، ترامپ ارتشی از وکلا را استخدام کرد تا آرای پستی را محدود کند. آن‌ها ده‌ها دادخواست تنظیم کرده‌اند. حالا ترامپ قصد دارد ارتش حقوقی خود را فعال کند. او به شکلی مبهم روز چهارشنبه گفت که از دیوان عالی درخواست خواهد کرد به کلِ رای‌گیری پایان دهد، اما مشخص نیست که چطور می‌خواهد این کار را بکند یا چه استدلال‌هایی می‌تواند جمع‌آوری کند.

بیشتر بخوانید: پلوسی: امی بارت قاضی نامشروع دیوان عالی آمریکا است

به نوشته این نشریه، تصمیم ترامپ برای بی‌اعتبار کردن نتایج قبل از این که آرا به طور کامل در چند ایالت کلیدی شمرده شود، هنجار دیگری را در سیاست آمریکا متلاشی کرد. اما با توجه به تلاش او در ماه‌های گذشته برای زیر سوال بردن سیستم انتخاباتی آمریکا، این حرکت غیرمنتظره‌ نبود.

 رئیس‌جمهور آمریکا امروز در حالی که هنوز نتیجه آرای چند ایالت کلیدی آمریکا مشخص نشده، مدعی شد پیروز انتخابات شده و هر نتیجه‌ای غیر از این نتیجه، تقلب در انتخابات است و اگر لازم باشد پرونده را به دیوان عالی می‌کشاند.

او همچنین خواستار توقف اخذ آرا بعد از روز انتخابات شد، در حالی که به دلیل برگزار شدن بخش بزرگی از انتخابات امسال به شکل پستی، قوانین چند ایالت به آن‌ها اجازه می‌دهد آرای بعد از روز انتخابات را هم بپذیرند و در شمارش محسوب کنند. به همین دلیل، ایالت‌ها تا ۸ دسامبر (۱۸ آذر) برای تایید نتیجه آرای خود فرصت دارند. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دونالد ترامپ دیوان عالی انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا ترامپ دیوان عالی آمریکا آمریکا انتخابات بعد از روز انتخابات دیوان عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • استفانو پیولی: برای کسب این نتیجه فداکاری کردیم؛ سعی می کنیم رده دوم را حفظ کنیم
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی