Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه عربی لندنی گزارش داد که هیچ تفاوتی بین نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا وجود ندارد؛ زیرا به دلیل ضعف کشورهای عربی، خاورمیانه قربانی اصلی آمریکا خواهد بود.

به گزارش مشرق، سرانجام انتخابات آمریکا برگزار شد اما هنوز مشخص نیست که کدام یک از نامزدها خواهد توانست به کاخ سفید راه پیدا کند. وضعیت انتخابات فعلی، از دوره‌های گذشته پیچیده‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

ترامپ از قبل برای کشاندن انتخابات به دیوان عالی نقشه کشیده بود

پایگاه خبری «میدل ایست آنلاین» عربی به قلم «سهیر ابو عقصة داود» یکی از تحلیلگران سیاسی جهان عرب به تحلیل این انتخابات و تأثیر آن بر خاورمیانه پرداخت و نوشت، این انتخابات در وضعیتی برگزار می‌شود که آمریکا در داخل و خارج خود سرشار از مشکلات اقتصادی، امنیتی و بهداشتی است و با حضور ترامپ، اهمیت خاصی پیدا کرده است؛ شخصی که با سیاستهای خود، هم‌پیمانان سنتی آمریکا در اروپا به ویژه آلمان، فرانسه و کانادا را نادیده گرفته است، ولی بیش از هر رئیس جمهور دیگر آمریکایی، «اخلاص» خود را به رژیم صهیونیستی نشان داده است.

میدل‌ایست با بیان اینکه «هیچ دلیلی وجود ندارد که نشان بدهد این اعتقاد درست باشد که بایدن برای منطقه [خاورمیانه] بهتر از ترامپ است. [اگر خلاف این فکر می‌کنید] نگاهی بیندازید به ویرانی‌ای که باراک اوباما پشت سر خود [در خاورمیانه] به جا گذاشت»،  ادامه داد، تعداد کسانی که دوست دارند، ترامپ بازنده شود، بسیار بیشتر از طرف‌هایی است که خواستار پیروزی وی در انتخابات هستند. هر چند که ترامپ، سیاست‌های خصمانه‌ای علیه مهاجران و مسلمانان اتخاذ کرد، ولی [اکثر] کشورهای عربی به سمت وی رفتند تا روابط آنان را با رژیم صهیونیستی عادی کند.

این پایگاه با این ادعا که این اقدام کشورهای عربی به خاطر «افزایش نفوذ ایران در منطقه» بوده است، گزارش داد، هر چند باید توافق هسته‌ای، این اطمینان را به رقبای ایران در منطقه می‌داد که تهران، سلاح هسته‌ای نخواهد ساخت، ولی رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مدعی بودند که ایران با این توافق، می‌خواهد از انزوای سیاسی و اقتصادی خارج شود و هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست بر نخواهد داشت.

به گزارش این پایگاه، خروج از توافق هسته‌ای، یکی از مهم‌ترین شعارهای ترامپ در تبلیغات انتخاباتی وی در سال ۲۰۱۶ بود. موضوع انتقال سفارت آمریکا هم موضوع دیگری بود که به این شعارها عمل کرد، ولی سؤال این است که در صورت روی کار آمدن بایدن، چه تغییری در این دو مسئله ایجاد خواهد شد. در پاسخ باید گفت: هیچ؛ زیرا بایدن همپیمان قدیمی اسرائیل است و سفارت آمریکا نیز به تل‌آویو باز نخواهد گشت.

بنا بر این گزارش، ایران هم هیچ امیدی به بایدن ندارد؛ زیرا می‌داند که بایدن به توافق هسته‌ای بازنـخواهد گشت، یا اینکه سعی خواهد کرد، نسخه اصلاحی آن را ارائه کند؛ مسئله‌ای که ایران مطلقاً با آن مخالف است. به هر حال، سیاست خارجی و خاورمیانه، از اولویت‌های ترامپ و بایدن نیست و به نظر می‌رسد که هر یک از این دو نامزد، تلاش خواهند کرد از مداخله نظامی خارجی آمریکا بکاهند.

میدل ایست آنلاین ادامه داد، در دوران باراک اوباما که نه تنها در سیاست خارجی خود در قبال سوریه و منطقه شکست سنگینی خورد، بلکه سیاستهایش باعث وخامت وضعیت این منطقه شد، آمریکا ضعیف‌تر شد. اگر جرج بوش، یکی از عوامل اصلی اشغال و نابودی عراق بود، ولی اوباما که جایزه نوبل صلح نیز گرفت، عامل اصلی نابودی خاورمیانه و تبدیل آن به مرکز تفکیری‌ها بود.

به گزارش این پایگاه، ترامپ به خاورمیانه بازگشته و معادلاتی را دوستان و دشمنان آمریکا تحمیل کرده است. برای او، دوست و دشمن فرقی ندارد، و اگر انتخاب شود، بعید نیست که روابط مستحکمی با چین برقرار کند و به توافق جدیدی با ایران دست یابد؛ کشوری که یک قدرت بزرگ است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

در پایان این گزارش آمده است، عرب‌هایی که از آمریکا و ترامپ متنفر هستند، نباید گرفتار این توهم شوند که بایدن همپیمان آنان خواهد شد. به سبب ضعف عرب‌ها، خاورمیانه، قربانی کشمکش‌ها بین قدرت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد شد. با وجود همه مداخلات تاریخی در منطقه و تشکیل رژیم صهیونیستی، باید خودِ عرب‌ها را مهم‌ترین مقصر وضعیت خاورمیانه دانست. اگر وضعیت به همین منوال پیش برود، نه تنها مسئله فلسطین، بلکه همه مسائل عادلانه این منطقه، از بین خواهد رفت.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دونالد ترامپ بایدن خاورمیانه ترامپ آمریکا انتخابات انتخابات آمریکا رژیم صهیونیستی کشورهای عربی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تامین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095318

دیگر خبرها

  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد