Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباس خطیبی» روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره جدیدترین پروژه‌های ریلی در آستانه تکمیل و افتتاح، افزود: پروژه راه‌آهن خواف- هرات به زودی افتتاح شده و تا پایان همین ماه راه‌آهن ایران به راه آهن افغانستان متصل می شود.

وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید از ابتدا تکمیل کریدورهای ترانزیتی و ارتباط با همسایگان را از اولویت برنامه های خود قرار داده بود، در این راستا تلاش کرد مرزهای ریلی کشور را گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته خطیبی، افتتاح مرز ریلی سرخس و تلاش برای ساخت راه آهن شلمچه به بصره که راه آهن ایران را به عراق متصل می‌کند، از جمله برنامه های دولت برای گسترش ارتباطات ریلی بین المللی است.

وی ادامه داد: از سال ٩٦ تا ٩٨ با اتصال ٥ مرکز استان به شبکه ریلی، سهم ریل را در حمل و نقل کشور گسترش دادیم و توانستیم تا ٦٠درصد بیشتر از دولت های گذشته به مسیرهای ریلی کشور اضافه کنیم.

خطیبی افتتاح راه آهن همدان، کرمانشاه، رشت، بستان آباد و ارومیه را مثال زد و گفت: ظرف مدت دو سال و با فعال نگه داشتن همه کارگاه‌ها ٥ مرکز استان را به ریل وصل کردیم و برای سال 1399 و ١٤٠٠ نیز به طور ویژه چند طرح ریلی مهم را در دستور کار داریم.

وی با اشاره به آغاز عملیات ریل‌گذاری راه آهن چابهار- زاهدان که روز گذشته و با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، گفت:ریل گذاری این مسیر از سمت زاهدان سه ماه پیش آغاز شد و در این ٣ ماه ٣٢ کیلومتر ریل گذاری شده است، برای پیشرفت سریع پروژه روز گذشته ریل گذاری را از سمت چابهار آغاز کردیم و تمهیدات لازم برای ادامه کار به صورت ویژه در نظر گرفته شده است.

معاون راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، گفت: خط ریلی چابهار - زاهدان - میلک - سرخس در مجموع یکهزار و ۶۴۰ کیلومتر طول دارد که ۶۱۰ کیلومتر آن از چابهار تا زاهدان و با احتساب خطوط فرعی ۷۳۰ کیلومتر بوده و طول مسیربخش شمالی ایرانشهر تا زاهدان ۳۱۶ کیلومتر است.

خطیبی از حمایت سازمان برنامه و بودجه برای تسریع در ساخت پروژه های ریلی تقدیر کرد و گفت: فقط در سال جاری ٢ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های ریلی اختصاص داده شده است و در صورت ادامه همین مسیر می‌توانیم تا پایان دولت سه هزار و ٣٠٠ کیلومتر پروژه را به مرحله افتتاح برسانیم.

برچسب‌ها بصره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور توسعه ایران دولت تدبیر و امید سرخس کابل هرات چابهار اختصاصی ایرنا شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بصره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور توسعه ایران دولت تدبیر و امید سرخس کابل هرات چابهار اختصاصی ایرنا شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بصره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور توسعه ایران دولت تدبیر و امید سرخس کابل هرات چابهار اختصاصی ایرنا شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور ریل گذاری راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: صبح امروز ۶کیلومتر از پروژه احداث باند دوم محور نهبندان به زابل بازگشایی و زیربار عبور و مرور رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، میرمحمد مودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف ایمن‌سازی محورهای استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی این قطعه 6 کیلومتری با اعتبار هزینه شده یک هزار و 500 میلیارد ریال تکمیل شد که صبح امروز با همکاری پلیس راه و اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان بازگشایی و زیربار عبور رفت.

وی گفت: طول کل محور نهبندان به زابل 166 کیلومتر است که از این میزان 85 کیلومتر در حوزه استحفاظی استان خراسان جنوبی قرار دارد که با بازگشایی این قطعه 6 کیلومتری مجموعاً 11 کیلومتر از این محور دوبانده و زیربار عبور رفته است. 17 کیلومتر دیگر هم در قالب یک قطعه از این محور در دست اجراست که دارای پیشرفت متوسط فیزیکی حدود 30 درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله اعتبارات مورد نیاز و بررسی وضعیت اجرایی پروژه باندهای دوم، پروژه راه آهن استان و پروژه برون‌مرزی میل 78 به فراه افغانستان پیگیری شد.

وی همچنین از شتاب گرفتن روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان جنوبی خبر دادو با اشاره به دیدار با مسعود شکیبایی‌فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محورهای مواصلاتی در راستای ارتقاء ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باندهای دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد. در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باندهای دوم، محورهای مواصلاتی و راه های روستایی استان ، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باندهای دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه، ارائه شد.

مودی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باندهای دوم و استفاده از ظرفیت های قانونی همچون تهاترها و ماده 56 و ... در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود. رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باندهای دوم استان داشته باشد. بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، استان خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باندهای دوم و پروژه‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌آلات مکانیزه راه‌آهن ایران ممکن نیست
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کریدور شلمچه بصره با اهمال مدیریت راه آهن زمین خورد
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است