Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی انصاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان، طرح یاریگران زندگی با هدف جلب مشارکت همسالان و حمایت فعالانه والدین و کارکنان مدارس در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه این طرح در ۵۰۱ مدرسه، یعنی ۳۰ درصد مدارس متوسط اول، دوم و ابتدایی استان اجرایی می‌شود، اظهار داشت: طرج یاریگران زندگی با هدف کاهش تمایل و خودداری از مصرف موادمخدر و پیشگیری از آسیب ‌پذیری و بروز اعتیاد در بین دانش آموزان مدارس استان از طریق شبکه  شاد اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حجت‌الاسلام انصاری، ظرفیت خانواده و اولیا دانش‌آموزان بستر عظیم و بی‌بدیلی برای اجتماعی شدن در راه مبارزه با موادمخدر بوده و تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا از فرصت آموزش در خانواده‌ها حداکثر بهره و استفاده را ببریم.

این مسوول فرهنگی یادآور شد: طرح یاریگران زندگی از موفق‌ترین طرح‌ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد است که از سال گذشته در ۲۰ درصد مدارس متوسط اول، دوم و ابتدایی استان به صورت پایلوت آغاز و علی‌رغم برخی کاستی‌ها و کمبود منابع مالی توانسته انتظارات ما را برآورده کند.

وی تصریح کرد: در صورت تداوم آموزش‌ها به شکل غیرحضوری به دلیل شیوع بیماری کرونا، برنامه‌های طرح یاریگران زندگی در بستر فضای مجازی و شبکه شاد ادامه خواهد داشت.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین افزود: ارتقاء سطح آگاهی و شناخت دانش آموزان و آموزش مهارت‌های زندگی به آنان، آموزش سبک فرزند پروری به والدین با ایجاد طرح یاریگران زندگی در مدارس با سه مولفه دانش‌آموز، والدین و معلمان از جمله اقدامات قابل توجهی است که به منظور پیشگیری از شیوع مصرف موادمخدر در سطح مدارس اجرایی شده است.

استان قزوین دارای ۲۳۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی مدارس ایرنا استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی مدارس ایرنا استان قزوین آسیب های اجتماعی مدارس ایرنا استان قزوین اخبار کنکور طرح یاریگران زندگی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر

پیام جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دادرس مخفف «دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت» است که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر این طرح را هر ساله با هدف خودامدادی، دگر امدادی، ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، کمک به دیگران و نهادینه‌سازی این فرهنگ در بین جوانان و به‌ویژه دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌کند.

وی افزود: ۱۰ تیم منتخب از پسران و ۱۰ تیم از دختران کانون‌های دانش‌آموزی استان، در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

جلالی ادامه داد: طی آموزش‌های دادرس در مدارس مجری طرح و برگزاری آزمون کتبی، دانش آموزان در قالب تیم‌های ۱۴ نفره به تفکیک جنسیتی دختران و پسران آموزش‌های مربوط به این طرح شامل مباحث امداد و کمک‌های اولیه (احیای قلبی و ریوی، آسیب‌های بافت نرم اسکلتی و مفصلی، انتقال و حمل مصدم، اسکان اضطراری، پانسمان و بانداژ، پناهگیری و خروج ایمن) را به منظور کسب آمادگی جهت مقابله با آسیب‌های ناشی از حوادث سوانح فرا گرفتند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان با اشاره به اینکه این مسابقات در سه مرحله درون مدرسه‌ای، ناحیه‌ای و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این مسابقات، از هر شهرستان یک تیم از پسران و یک تیم از دختران به مسابقات استانی راه یافته و در پایان رقابت‌ها نیز، تیم پسران از شهرستان بیجار و تیم دختران از شهرستان سقز به مرحله کشوری راه یافتند.

کد خبر 6099931

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته