Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با بالا گرفتن درگیری‌ها میان دو کشور آذربایجان و ارمنستان بحث‌هایی درخصوص احتمال حضور تروریست‌ها در مناطق درگیر و نزدیک به مرزهای شمالی ایران از سوی مقام‌های سیاسی کشورمان مطرح شده است. در همین پیوند، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در بیانات روز سیزدهم آبان‌ماه خود که به مناسبت میلاد حضرت رسول (ص) و سالگرد تسخیر لانه جاسوسی ایراد فرمودند، هشدارهایی را در خصوص پیامدهای مناقشه آذربایجان و ارمنستان مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایشان ضمن تلخ خواندن جنگ میان دو کشور، بر لزوم حفظ امنیت در مرزهای‌ بین‌المللی تاکید کرده و فرمودند: دو طرف باید به مرزهای بین‌المللی تجاوز نکنند و تروریست‌ها هم نباید در نزدیکی مرزهای ما مستقر شوند. گزارش‌هایی در این زمینه وجود دارد که اگر احساس خطر شود قطعا برخورد خواهد شد و نباید به مرزها نزدیک شوند.
در همین زمینه سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در نشستی با خبرنگاران که روز دوشنبه دوازدهم آبان‌ماه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بر وجود برخی نگرانی‌ها در مورد حضور نیروهای تروریستی در مناطق مرزی مورد مناقشه میان آذربایجان و ارمنستان و در نزدیکی مرزهای شمالی ایران تاکید کرد و گفت: این مسئله نه تنها به باکو و ایروان بلکه به پایتخت‌های دیگر هم گفته شده است. این موضوع نگرانی جدی ماست و در این باره جدی صحبت کردیم. البته ادعاهایی مبنی بر انکار مسئله مطرح شده، ولی نگرانی‌های ما باقی است و در این مورد شوخی و مسامحه نخواهیم کرد. لذا امیدواریم همانگونه که ادعا می‌شود، تمامی این گزارش ها نادرست باشد. وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که گروه‌های تروریستی، مناطق همجوار مرزهای شمالی کشورمان را به کانون تهدید علیه امنیت ملی کشورمان تبدیل کنند.

شائبه‌ها درباره منشا دخالت تروریست‌ها در قره باغ
نگرانی‌ها در خصوص دخالت افراد و گروه‌های تروریستی در مناقشه میان آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره باغ تنها کمی پس از شائبه‌ها در خصوص منشاء دخالت گروه‌های تروریستی در مناقشه قره باغ از آغاز درگیری‌های تازه میان دو کشور ایجاد شد.
در این مدت رسانه‌های ایران ضمن تاکید بر حضور گروه‌های تروریستی در مناطق مورد مناقشه آذربایجان و ارمنستان، بارها و اغلب به صورت تلویحی بر این موضوع تاکید کردند که با حمایت ترکیه برخی شبه نظامیان از سوریه، به منطقه قره باغ گسیل داده شده اند تا شرایط را در جنگ موجود برای ارمنستان دشوار کنند.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز به تازگی در گفت‌وگو با صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، نسبت به حضور گروه‌های تروریستی در نزدیک مرزهای قره‌باغ هشدار داده است و اگرچه در سخنان خود از نقش کشور یا گروه خاصی در این رویداد سخنی به میان نیاورده اما تاکید کرده است: در مذاکرات اخیر و حتی قبل از آن به اطلاع مقامات آذربایجان و ارمنستان و نیز روسیه و ترکیه رساندیم که جمهوری اسلامی ایران چنین چیزی را تحمل نخواهد کرد"
ظریف افزوده است: درباره نیروهای تروریستی تقریبا مطمئنیم که آنان در میانه درگیری‌ها حاضر بودند و ما حتما تاکید کردیم که این اقدام به صلاح هیچ کس نیست.
 
انکار حضور تروریست‌ها در مناقشه قره‌باغ از سوی رسانه های  ترکیه
با وجود اینکه به جز رسانه‌ها و مقام‌های ایران، مقام‌های کشور روسیه نیز بر حضور تروریست‌ها در مناقشه قره‌باغ مهر تایید زده‌اند، رسانه‌های ترکیه شائبه‌های موجود در این زمینه را دروغ‌پراکنی می‌دانند.
تارنمای خبری تی.آر.تی ترکیه، این سخنان را واهی می‌داند. این تارنما بتازگی در گزارشی ایران را متهم به دروغ‌ پراکنی گسترده علیه ترکیه و آذربایجان در خصوص حضور تروریست‌ها در منطقه قره‌باغ کرد و نوشت: اخبار مغرضانه و در بسیاری موارد دروغ‌پراکنی رسانه‌های رسمی و غیررسمی ایران علیه آنکارا و باکو از نخستین روزهای عملیات اخیر ارتش جمهوری آذربایجان برای آزادسازی اراضی اشغالی خود آغاز شد، اما به نظر می‌رسد با پیروزی‌های اخیر ارتش آذربایجان بر نظامیان ارمنستان و آزادی بخش وسیعی از اراضی اشغالی، اخبار و گزارشات غیرمستند رسانه‌های ایران از درگیری‌های قره‌باغ نیز ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.
با وجود انکار رسانه‌های ترکیه اما، روز گذشته ۱۳ آبان‌ماه، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با روزنامه کامرسانت چاپ مسکو، با تاکید بر اینکه شمار تروریست‌ها و ستیزه‌جویان خارجی از خاورمیانه در منطقه قره‌باغ به بیش از دو هزار نفر می رسد، از بازیگران خارجی خواست تا از انتقال مزدوران و تروریست ها از کشورهای خاورمیانه به قره باغ جلوگیری کنند.
در پایان باید یادآور شد که از ابتدای درگیری‌ها در منطقه قره‌باغ، روستاهای مرزی ایران بارها شاهد اصابت خمپاره‌های دو طرف درگیر بوده و ایران همواره هشدار داده است که طرفین درگیر از تعرض به خاک ایران خودداری کنند. جمهوری اسلامی ایران در مناقشه اخیر میان آذربایجان و ارمنستان همچنان کوشیده است که مانند گذشته بی‌طرفی خود را حفظ کرده و دو طرف را به صلح و آرامش دعوت کند. با این وجود، جمهوری اسلامی ایران آنگونه که مسوولان کشور نیز بر آن تاکید کرده‌اند، هیچگونه تعرض به خاک خود را نخواهد پذیرفت و با هرگونه تحرکات تروریستی در نزدیکی مرزهایش برخورد جدی خواهد داشت.




برچسب‌ها آذربایجان مناقشه قره باغ ارمنستان ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان مناقشه قره باغ ارمنستان ترکیه آذربایجان مناقشه قره باغ ارمنستان ترکیه اخبار کنکور آذربایجان و ارمنستان گروه های تروریستی جمهوری اسلامی ایران حضور تروریست ها مناقشه قره باغ منطقه قره باغ درگیری ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دعوت رسمی وزارت فرهنگ، علوم، ورزش ارمنستان ظهر چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت برای امضا تفاهم‌نامه فرهنگی و برنامه مبادلات بین کشور ارمنستان و ایران، وارد ایروان شد و مورد استقبال سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران، محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان و پاپویان رییس مرکز امور بین‌الملل و دیاسپارهای وزارت فرهنگ ارمنستان قرار گرفت.

پاپویان در ابتدای این سفر ابراز امیدواری کرد در با امضای برنامه مبادلات، روابط فرهنگی بین دو کشور را مستحکم‌تر کنند، برنامه‌های فرهنگی و هنری اجرایی‌تر شود و روابط دو کشور دوست و برادر ایران و ارمنستان مستحکم و عمیق‌تر شود.

در نخستین روز این سفر، ایمانی‌پور مهمان سفیر جمهوری اسلامی ایران بود. رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این ضیافت که با حضور جمعی از کارشناسان سفارت برگزار شد با مسائل فرهنگی و موضوعات جاری ارمنستان آشنا شد و راهکارهای توسعه روابط فرهنگی به‌ویژه در حوزه آموزش زبان فارسی، گسترش روابط دانشگاهی و همچنین گسترش فعالیت‌های فرهنگی ازجمله موضوع کتاب و انتشارات، ترجمه و نیز تبادلات بین دانشگاهی و هنری مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور ضمن ملاقات با مسؤولان فرهنگی و سیاسی ارمنستان، با وزیر امور فرهنگ، علوم، ورزش ارمنستان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان و اسقف اعظم کلیسای جامع آچمیادزین ملاقات خواهد کرد. همچنین دیدار با رئیس دانشگاه دولتی ایروان و ملاقات با اساتید و دانشجویان ایران‌شناسی و زبان ادبیات فارسی از دیگر برنامه‌های سفر ایمانی‌پور به ارمنستان است.

کد خبر 6095459 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه را منهدم کرد
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد