Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اسلامشهر گفت: بر اساس بازرسی های صورت گرفته از واحدهای صنفی، خدماتی، تولیدی، انبارها و... در مجموع ۱۲۰ پرونده به مرجع قضائی و تعزیرات شهرستان ارسال و درخواست شده تا برای گران فروشان و متخلفان ۸۰۸ میلیارد تومان جریمه صادر شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ مسعود مرسلپور که در جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار شهرستان با اشاره به سخنان  مقام معظم رهبری در خصوص مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: همانگونه که معظم له فرمودند بخشی از گرانی ها به دلیل ناهماهنگی های دستگاههای مختلف و برخی کم کاری هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکیدات مستمر رئیس جمهور کشورمان و استاندار تهران درخصوص ضرورت نظارت مستمر بر بازار گفت: دستگاههای مسئول باید بطور مستمر قیمت اجناس مختلف را که توسط وزارت صمت اعلام می شود در سطح شهرستان کنترل کنند و با هرگونه گران فروشی برخورد کنند. 

رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان با بیان اینکه در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و همه باید جهادی عمل کنیم، تصریح کرد: نظارتها و بازرسی ها از واحدهای صنفی و... باید در طول هفته تداوم داشته باشد و با محوریت بخشداری ها این نظارتها در سطح روستاها نیز با جدیت بیشتری انجام شود.

فرماندار اسلامشهر با بیان اینکه توزیع گوشت قرمز با نرخ مصوب دولتی توسط سازمان بسیج اصناف کشور در تمامی شهرستانها از جمله اسلامشهر انجام خواهد شد افزود: توزیع ۱۵۶ تن مرغ منجمد با نرخ هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان در روزهای آتی در ۱۲ نقطه شهرستان آغاز خواهد شد.

وی همچنین به تامین و توزیع ۴۳۵ تن روغن مایع برای مصرف واحدهای تولید محصولات غذایی شهرستان اشاره کرد و گفت: ۲۰۰ تن روغن مایع نیز جهت فروش در واحدهای صنفی شهرستان تامین شده است.

مرسلپور در ادامه بر ضرورت تشدید نظارت های مختلف از فروشگاههای زنجیره ای شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: با هرگونه گران فروشی، کم فروشی و عدم رعایت نکات بهداشتی در فروشگاههای زنجیره ای برخورد می شود و در صورت گزارش دستگاههای ذیربط از ادامه فعالیت این فروشگاهها در شهرستان جلوگیری خواهد شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرماندار اسلامشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟

روند تعویض شناسنامه‌ها، مدارک موردنیاز و محل مراجعه برای این کار از دغدغه‌های بیشتر شهروندان است و آن‌ها می‌خواهند بدانند که برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی و به کجا مراجعه کنند.

به گزارش همشهری، ۱- اولین کار این است که برای درخواست صدور شناسنامه جدید به‌صورت حضوری به ثبت احوال و یا یکی از دفاتر پیشخوان بروید و پس از دریافت فرم تعویض شناسنامه و پرداخت هزینه‌های قانونی، درخواست خود را ارائه کنید. این کار می‌تواند توسط خود فرد، پدر، جد پدری، مادر (تا زمانی که در زوجیت پدر باشد) یا قیم برای افراد زیر ۱۸سال انجام شود.

این را هم بگوییم که در سال‌های گذشته، خدمات تعویض شناسنامه و دریافت شناسنامه المثنی به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان ثبت احوال کشور انجام می‌شد و امکان پیگیری صدور شناسنامه با کد ملی هم وجود داشت، اما فعلا این خدمت در لیست خدمات الکترونیکی سایت ثبت احوال وجود ندارد.

۲- بعد از رفتن به اداره ثبت احوال یا دفتر پیشخوان، وقت ارائه مدارکی است که باید با خودتان همراه داشته باشید؛ یعنی اصل شناسنامه و ۳قطعه عکس۴×۳ تمام‌رخ جدید (برای اشخاص ۱۵سال به بالا). بعد هم باید هزینه مربوطه را طبق تعرفه جاری پرداخت کنید.

به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر شناسنامه‌ای که برای تعویض با خودتان برده‌اید عکس نداشته باشد، ارائه اصل مدارک معتبر عکس‌دار از قبیل گذرنامه، کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت، گواهینامه‌رانندگی، کارنامه عکس‌دار دوره‌های تحصیلی راهنمایی به بالا، معرفی‌نامه عکس‌دار دانش‌آموزان از سوی مدرسه‌ای که مشغول تحصیل هستند یا کارت شناسایی عکس‌دار کارکنان دوایر دولتی با ذکر مشخصات سجلی هم کارتان را راه می‌اندازد. اگر هم هیچ کدام از این مدارک را نداشتید، شما را به نیروی انتظامی معرفی می‌کنند تا درخواست تأیید عکس برایتان بیاید.

۳- اگر چند سال قبل برای گرفتن شناسنامه جدید به ثبت‌احوال می‌رفتید، باید حدود ۲‌ماه صبر می‌کردید تا شناسنامه جدیدتان صادر شود. اما امروزه تعویض شناسنامه در اداره ثبت‌احوال و دفاتر پستی به‌صورت لحظه‌ای انجام می‌شود. البته به‌دلیل افزایش تقاضا برای صدور شناسنامه جدید، این کار ممکن است با تأخیری حداکثر ۱۵روزه هم مواجه شود.

۴- هزینه تعویض شناسنامه امسال ۵۰هزار تومان است. حالا اگر شناسنامه جدید دوباره گم شود، برای صدور شناسنامه جدید ۱۰۰‌هزار تومان از شما می‌گیرند و اگر برای سومین بار برای صدور شناسنامه جدید دست‌به‌کار شوید، این دفعه هزینه پرداختی ۱۵۰‌هزار تومان می‌شود. از مرحله سوم به بعد، هزینه صدور شناسنامه ۳۵۰‌هزار تومان محاسبه می‌شود.

دیگر خبرها

  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • قیمت سکه ۱۱ اردیبهشت چقدر گران شد
  • برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاههای الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ سکه ۸۰۰ هزار تومان گران شد
  • رئیس جمهور در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی تراکتور
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین