Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@16:48:00 GMT

کنترل سلامت زنان باردار با هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۸۶۸۱

کنترل سلامت زنان باردار با هوش مصنوعی

محققان دریافتند با استفاده از هوش مصنوعی، اختلالاتی مانند نقص مادرزادی قلب یا ماکروزومی (جنین بزرگ)، دیابت بارداری و زایمان زودرس را می‌توان زودتر تشخیص داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علاقه بسیاری برای استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی زنان و زایمان وجود دارد. کاربردهای هوش مصنوعی، نه‌تنها می‌تواند سلامت زنان در دوران بارداری را کنترل کند، بلکه در بهبود ارائه جهانی خدمات بهداشتی به‌ویژه برای مناطق محروم نیز موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسنا نوشت: محققان دانشگاه سویل در اسپانیا، بررسی دقیقی درباره استفاده از هوش مصنوعی در زنان باردار طی ۱۲ سال گذشته انجام دادند. ماریا دل کارمن رومرو، محقق دانشگاه سویل اظهار کرد: هوش مصنوعی در بهبود سلامت فردی و عمومی کمک‌کننده است.

نتایج تجزیه‌وتحلیل در این زمینه تایید کرد که اختلالاتی مانند نقص مادرزادی قلب یا ماکروزومی (جنین بزرگ)، دیابت بارداری و زایمان زودرس را می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی زودتر تشخیص داد.

بررسی‌ها درباره هوش مصنوعی شامل مواردی است که ارتباط بین تعداد زایمان‌های زودرس و آلودگی‌ زیست‌محیطی را نشان می‌دهد که زنان باردار قبلا در معرض آن بوده‌اند.

بارداری یک وضعیت حیاتی است که نیاز به تغییر و یادگیری جدید دارد و به‌طور بالقوه باعث اضطراب، ترس، نگرانی و حتی افسردگی در زنان می‌شود. باوجود اینکه نشان داده‌شده است که سلامت روان‌شناختی زن باردار، با خطر ابتلا به برخی بیماری‌های معمول بارداری ارتباط دارد، نتایج این تحقیق نشان داد که تقریبا کمبود مطالعاتی در زمینه احساسات، به‌عنوان عوامل ورودی در مدل‌های پیش‌بینی خطر در بارداری (۱.۲۸ درصد از بررسی‌ها) وجود دارد. همچنین، تعداد اندکی از تحقیق‌ها سلامت روان مادر باردار (۵.۱ درصد از تحقیقات) را به‌دقت بررسی می‌کنند.

سیستم‌های مبتنی بر رایانش احساسی (هوش مصنوعی احساسی) می‌توانند تعامل عاطفی با زن باردار را فراهم کنند و به‌عنوان‌مثال، تغییرات عاطفی را تشخیص داده و راهنمایی یا توصیه‌هایی را که سیستم قبلا از پزشکان دریافت می‌کرده را ارائه ‌کند. این موضوع باعث می‌شود که بیمار احساس امنیت و نزدیکی به خدمات بهداشتی داشته باشد و احساس متداول اضطراب یا نگرانی که گاهی اوقات، منجر به مشکلات جسمی می‌شود را کاهش دهد.

محقق این تحقیق اظهار کرد: شواهد علمی گذشته نشان داده است که وضعیت عاطفی و سلامت روانی زن باردار ‌در بروز خطرات بارداری موثر است و آزمایش بسیار جالب چند رشته‌ای ما نیز  نقش محاسبات عاطفی در زمینه سلامتی و رفاه زنان باردار را برجسته کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان هوش مصنوعی زنان باردار استفاده از هوش مصنوعی زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام