Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محسن حرازی زاده یزدی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: جمعیت هلال احمر یک نهاد عمومی غیر دولتی است که در کشور‌های مختلف فعالیت دارد و عمده فعالیت‌های این نهاد داوطلبانه و بشر دوستانه است.

حرازی زاده یزدی افزود: فعالیت‌های امدادی چه در حوادث و بلایایی که دست ساز بشر باشد و چه حوادث طبیعی که متاسفانه کشور ما نیز فارغ از این نیست اولویت اصلی این جمعیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: یکی از اهداف این نهاد التیام آلام بشری و رسیدگی به دردمندان است، اینکه اگر جایی دردمندی دیده شد مراجعه و سعی کنیم دردی از آن‌ها را کم کنیم.

حرازی زاده با اشاره به شیوع و بروز ویروس کرونا در استان، گفت: طرح ملی آمران سلامت به همت سازمات جوانان هلال احمر از پنجم آبان آغاز شده و تا ۱۵ آبان ادامه دارد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر با توجه به اینکه طرح ملی آمران سلامت یک نوع فرهنگ سازی بین افراد جامعه است، ادامه داد: در این طرح جوانان و داوطلبان بشر دوست با حضور در معابر پر تردد، ضمن ارائه آموزش نکات بهداشتی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت دستور العمل‌های بهداشتی، هموطنانی که بدون این شیوه نامه‌ها از جمله استفاده نکردن از ماسک، نسبت به تردد در سطح معابر اقدام می‌کنند را به رعایت و همچنین احترام به سلامت دیگر هموطنان تشویق می‌کنند.

حرازی زاده خاطر نشان کرد: ۸۳ پایگاه سیار و ثابت در شهرستان‌های استان یزد از صبح تا ۱۶ عصر در حال فعالیت هستند و به شهروندانی که به شیوه نامه‌های بهداشتی توجه‌ای ندارند، توصیه‌های لازم را می‌دهند.

او گفت: در این طرح روزانه بیش از ۲۴۰ نفر از جوانان داوطلب هلال احمر در ارتباط مستقیم با شهروندان هستند.

حرازی زاده افزود: روزانه بیش از هشت هزار نفر در سطح استان از خدمات این طرح که شامل نحوه‌ی استفاده از ماسک، شوینده ها، آگاهی بخشی و همچنین برطرف کردن استرس و دل نگرانی‌ها است، بهره مند می‌شوند.

او بیان کرد: قبل از شیوع ویروس کرونا دوره‌ی آموزشی امدادگران و همچنین آموزش‌های امدادی و کمک‌های اولیه به صورت کاملا حضوری برگزار می شد، اما با اعلام مصوبات ستاد ملی کرونا این آموزش‌ها به سمت فضای مجازی رفت.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد، گفت: اجرای طرح غربالگری، تب سنجی در ورودی‌های شهر ها، تولید ماسک و گان به همت داوطلبان برای کمک به بیمارستان‌ها و کادر درمان، طرح قرار مهربانی، مدرسه تابستانی مجازی، طرح نذر سلامت در ایام محرم از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر در روز‌های کرونایی است.

حرازی زاده با اشاره به اینکه یکی از حوزه‌های فعالیت جمعیت بحث امداد و نجات است، گفت: در سطح استان ۱۲ پایگاه ثابت امداد و نجات داریم که پایگاه جدید نیز در حال احداث است که امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم.

او در پایان گفت: طبق آماری که در شش ماهه اول امسال داشتیم کسانی که در کوهستان دچار سیل گرفتگی و آسیب شده بودند از مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر حوادث طبیعی جمعیت هلال احمر حرازی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور ضمن تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور اعلام کرد که طی هفت روز اخیر به بیش از ۵۳۰۰ نفر در ۱۷ استان کشور امدادرسانی شده است.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات اقدامات انجام شده از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان کشور گفت: پس از هشدار هفته گذشته سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود و تجهیزات امدادی را در  استان‌هایی که از سوی هواشناسی با بارش شدید باران پیش‌بینی شده بودند، به حالت آماده‌باش درآورد. پس از آن با شروع بارش‌ها از تاریخ  ۱۲ اردیبهشت ماه تا صبح امروز شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۷ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد بودیم.

وی با بیان اینکه در این ۱۷ استان، مجموعا ۱۳۸ مورد عملیات امداد و نجات از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: در مجموع این ماموریت‌ها به پنج هزار  و ۳۶۹ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، همچنین ۲۲۵نفر به مناطق امن انتقال داده شده و از ۲۰۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. ۲۰۶ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی درباره اقلام توزیع شده در میان حادثه دیدگان نیز گفت:‌ چهارهزار و ۷۰۷ قوطی کنسروجات، دو هزار و ۸۳۲ کیلوگرم  برنج، دوهزار و ۵۷۶کیلوگرم نایلون، ۶۰۴ کیلوگرم حبوبات، هزار و ۴۸۴ تخته پتو، ۷۲۰تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۴ست شستشو، ۸۹ ست بهداشتی و ۴۶دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۲۴۲تیم عملیاتی متشکل ۸۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این ماموریت‌ها حضور داشته به متأثرین از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • نجات کوهنورد ۲۶ ساله در ارتفاعات سبلان
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه