Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حجت‌الاسلام علی انصاری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در راستای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان، طرح یاریگران زندگی با هدف جلب مشارکت همسالان و حمایت فعالانه والدین و کارکنان مدارس در حال اجرا است.
او با اشاره به اینکه این طرح در ۵۰۱مدرسه، یعنی ۳۰درصد مدارس متوسط اول، دوم و ابتدایی استان اجرایی می‌شود، اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی با هدف کاهش تمایل و خودداری از مصرف موادمخدر و پیشگیری از آسیب ‌پذیری و بروز اعتیاد در بین دانش آموزان مدارس استان از طریق شبکه  شاد اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته حجت‌الاسلام انصاری، ظرفیت خانواده و اولیا دانش‌آموزان بستر عظیم و بی‌بدیلی برای اجتماعی شدن در راه مبارزه با موادمخدر بوده و تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا از فرصت آموزش در خانواده‌ها حداکثر بهره و استفاده را ببریم.
یادآور شد: طرح یاریگران زندگی از موفق‌ترین طرح‌ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد است که از سال گذشته در ۲۰درصد مدارس متوسط اول، دوم و ابتدایی استان به صورت پایلوت آغاز و علی‌رغم برخی کاستی‌ها و کمبود منابع مالی توانسته انتظارات ما را برآورده کند.
انصاری تصریح کرد: در صورت تداوم آموزش‌ها به شکل غیرحضوری به دلیل شیوع بیماری کرونا، برنامه‌های طرح یاریگران زندگی در بستر فضای مجازی و شبکه شاد ادامه دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین افزود: ارتقاء سطح آگاهی و شناخت دانش آموزان و آموزش مهارت‌های زندگی به آنان، آموزش سبک فرزند پروری به والدین با ایجاد طرح یاریگران زندگی در مدارس با سه مولفه دانش‌آموز، والدین و معلمان از جمله اقدامات قابل توجهی است که به منظور پیشگیری از شیوع مصرف موادمخدر در سطح مدارس اجرایی شده است.

استان قزوین دارای ۲۳۵هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

48

کد خبر 1451886

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین طرح یاریگران زندگی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۰۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی