Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، «دونالد ترامپ» خود را پیروز انتخابات معرفی کرده، از ادامه شمارش آرا ناراضی است و برای بازشماری آرا در برخی ایالت ها شکایت تنظیم کرده است. اینها در حالی است که هنوز نتیجه نهایی انتخابات مشخص نشده است. در چنین شرایطی حزب جمهوری خواه به عنوان حامی ترامپ باید تصمیم بگیرد که مبارزه وی با شمارش آرا تا کجا می تواند ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دست کم یک سناتور برجسته جمهوری خواه گفته که در حال فکر کردن به این مسئله است.

سناتور جمهوری خواه مارکو روبیو عصر چهارشنبه توئیتی نوشت که می تواند برای آینده حزب وی قابل تامل باشد: «اگر شمارش آرا قانونی روزها به طول انجامد، به معنی تقلب در انتخابات نیست.» روبیو با این موضع خود با اظهارات دونالد ترامپ که خواستار لغو شمارش آرا شده بود ، مخالفت کرد.

به نوشته نشریه آلمانی هاندلز بلات در شبی که ترامپ هنوز در ایالت های مهمی مانند میشیگان یا ویسکانسین پیشرو بود ، چندین رسانه بایدن را به عنوان برنده اعلام کردند زیرا به نظر می رسید که پیروزی او غیرقابل منازعه است. این کار موجب خشم ترامپ و تیم انتخاباتی اش شد. آنها قصد دارند این مسئله را به دادگاه بکشانند. اما هیچ یک از این موارد همانند آنچه که در انتخابات سال ۲۰۰۰ رخ داد، نیست. در آن زمان ، جمهوری خواهان با حمایت از نامزد خود «جورج دبلیو بوش» بازشماری آرا را در فلوریدا متوقف کردند و مانع از آن شدند که ال گور دموکرات، این ایالت و در نتیجه کاخ سفید را از آنها بگیرد.

از سوی دیگر آرایی که روند شمارش را به تعویق انداخته ، برای اولین بار شمرده می شود. این آرا پستی است که به دلیل قوانین مربوطه در ایالت ها ، فقط از روز انتخابات قابل شمارش است. از این رو آرای مذکور مشروعیتی دارند که روبیو نیز به آن اذعان می کند. پس بعید است که منجر به تغییر اختلاف رای بایدن شود.

اما ترامپ نمی خواهد هیچ سنگری را واگذار کند. در ویسکانسین ، تیم او خواستار بازشماری مجدد شده است. این امکان وجود دارد زیرا در آنجا اختلاف آرا دو نامزد کمتر از یک درصد است. پیشتر نیز تیم وی در سه ایالت شکایت کرده است.

با این حال «اسکات واکر» فرماندار سابق جمهوریخواه ویسکانسین امید چندانی به موفقیت رئیس جمهور ندارد. وی در توییتی نوشته است:« ۲۰ هزار رای اضافی بایدن یک مانع بزرگ است. به طور معمول بازشماری در ویسکانسین فقط با چند صد رأی نتیجه را تغییر می دهد.» حال آن که از زمان توئیت واکر ، برتری بایدن در این ایالت به بیش از ۳۰ هزار رأی رسیده است.

بنابراین اوضاع هنوز گیج کننده و برای ترامپ به طور فزاینده ای ناامید کننده است، از این رو این نگرانی وجود دارد که او به سراغ دیگر گزینه های مخالفت رفته و اوضاع را بدتر کند.  روبیو به عنوان اولین سیاستمدار ارشد جمهوری خواه ، به این احتمال اینگونه پاسخ داده است: دفاع از شمارش عادلانه و بدون مخالفت آشکار با ترامپ.

در همین حال فاکس نیوز شبکه مورد علاقه جمهوری خواهان نیز با احتیاط از ترامپ فاصله می گیرد. این شبکه به عنوان تنها کانال تلویزیونی پخش کننده نتایج انتخابات ، بایدن را بعنوان برنده در آریزونا اعلام کرده است، گامی که طرفداران ترامپ را رنجانده و انتقادات سختی را از سوی آنها به دنبال داشته است.

همچنین «کریس والاس» مجری برجسته این شبکه، حضور ترامپ در شب انتخابات را اقدام نسنجیده ای دانسته که رئیس جمهور در یک موقعیت فوق العاده و شرایط قابل اشتعال مرتکب شده است.

اگر ترامپ بتواند روند انتخابات را در شمارش آرا یا در دادگاه برگرداند ، نه فاکس نیوز و نه روبیو ناراحت نمی شوند. اما ظاهراً آنها نمی خواهند در برافروختن تنش سیاسی که ترامپ سازماندهی می کند مشارکت کنند. هر چند از منظر حزب جمهوری خواه تقلای ترامپ یک تلاش شکست خورده است.

اینکه جمهوریخواهان اکنون چه گزینه هایی دارند به واکنش های ترامپ بستگی دارد. آیا آنها با مبارزه ترامپ علیه شمارش آرا همراه می شوند یا در برابر رهبر حزب قبلی خود می ایستند؟ پاسخ این سوال به این بستگی دارد که عموم مردم مبارزه را قانونی بدانند یا با آن به مخالفت برخیزند.

عامل ترامپ سازگاری جمهوری خواهان را پیچیده تر می کند اما به نظر نمی رسد افرادی مانند روبیو بخاطر روحیه پرخاشگرانه ترامپ مایل باشند انتخابات را زیر سوال ببرند. از دیگر سو «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا روز گذشته و قبل از کنفرانس مطبوعاتی ترامپ گفت که مراجعه و طرح شکایت در دادگاه کاملاً طبیعی و در ایالات متحده امریکا بسیار رایج است. هنوز برخی دیگر مانند سناتور «میت رامنی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری پیشین در این مورد اظهار نظری نکرده اند.

روبیو که در سال ۲۰۱۶ برای ریاست جمهوری علیه ترامپ کاندید شد، آینده ای بدون او را برای جمهوری خواهان پیشنهاد می کند. روبیو ۴۹ ساله باید در انتخابات دو سال دیگر از کرسی خود در سنا دفاع کند. در صورت موفقیت وی یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در برابر بایدن خواهد بود. به نظر می رسد نگاه او به شرایط کنونی، همان نگاهی است که حزب جمهوری خواه برای آینده سیاسی خود در نظر گرفته است.

برچسب‌ها حزب جمهوری خواه آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حزب جمهوری خواه آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن حزب جمهوری خواه آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن اخبار کنکور حزب جمهوری خواه جمهوری خواهان شمارش آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد