Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس اتاق استان کرمان با بیان اینکه لازم است کارهای جهادی کوتاه مدت انجام شود گفت: بانک‌ها صنایع کوچک را زیاد نمی‌بینند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سید‌مهدی طبیب‌زاده امشب در نشست رزم‌حسینی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان کرمان با بیان اینکه امروز افتخار بخش خصوصی است که فردی از بخش خصوصی وزیر صنعت، معدن و تجارت شده است اظهار داشت: در شرایط سخت و بحرانی این مسئولیت را پذیرفته‌ و پناهگاهی برای بخش خصوصی شده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فعالان بخش خصوصی مدت‌ها رها شده بودند اما امروز امیدوار شده‌اند گفت: انباشت کالاها در گمرکات موضوع مهمی بود که ترخیص این کالاها توسط وزیر صمت پیگیری شده و جای قدردانی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه لازم است کارهای جهادی کوتاه مدت انجام شود افزود: قوانین ما عادی است و باید با قوانین عادی در شرایط جنگ اقتصادی فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه لایحه نحوه اداره بنگاه‌های اقتصادی در شرایط بحرانی توسط وزیر صمت به مجلس داده شود گفت: بانک‌ها صنایع کوچک را زیاد نمی‌بینند و نیاز است به این نکته توجه شود.

وزیر صمت: عده‌ای به فعالیت رانتی عادت کرده‌اند؛ آنها را حذف می‌کنیم/ مهلت 3ماهه به معادن غیرفعال و برخورد با امضاهای طلاییوزیر صمت: شعار ما می‌توانیم در پروژه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران محقق شدرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: محدودیت‌های بانک مرکزی و کارت‌های بازرگانی با حضور وزیر صمت در کرمان بررسی می‌شود

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه صنایع بزرگی در استان کرمان داریم که لازم است کالاهای مورد نیاز خود را از صنایع کوچک داخل استان تهیه کنند افزود: سایه دستگاه‌های نظارتی باعث شده تا مدیران از فعالیت در شرایط بحرانی ترس داشته باشند و ریسک نکنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان بیان کرد: معادن سنگ آهن استان کرمان باید با قیمت پایین مواد اولیه به شرکت‌های فولادی بدهند اما فولاد گران به دست مردم می‌رسد.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استان کرمان صنایع کوچک بخش خصوصی رئیس اتاق وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور