Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و رقابت شدید نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، برخی نامزدهای دیگر نیز هستند که معمولا در حاشیه قرار می‌گیرند و کمترین آراء را به خود اختصاص می‌دهند اما با این حال، به خوبی می‌توانند خود را با کمپین انتخاباتی به مردم شناسانده و مشهور کنند.

به گزارش خبر فوری در انتخابات 2020 نیز در اوج رقابت دونالد ترامپ و جو بایدن برخی از این نامزدها خود را معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این اشخاص "جو یورگنسن "  نامزد حزب "لیبرترین" است.

 

عقاید بانوی لیبرترین؛ از مخالفت با بهداشت دولتی تا خلع سلاح پلیس

یورگنسن متولد سال 1957 و استاد دانشگاه کلمسون است که با عقاید لیبرالیستی جزم گرایانه خود مشهور است. او را می‌توان یک نمونه افراطی از جمع جمهوری‌خواهی و دموکرات بودن دانست.

یورگنسن مخالف نهاد بهداشتی متمرکز و دولتی است و تاکید دارد که اگر خدمات پزشکی و دارویی و بهداشتی به دست افراد و مراکز خصوصی بیفتد، این نهادها می‌توانند به آرامی هزینه درمانی را کم و اختلاف طبقاتی را نیز کاهش دهند. از این جهت یورگنسن در مقابل چهره‌های چپ‌گرایی مانند  برنی سندرز قرار می‌گیرد که به بیمه همگانی و خدمات پزشکی رایگان دولتی معتقدند.

یورگنسن به طور کلی به حذف تدریجی نهاد دولت از زندگی شهروندان قائل است. او این نگاه را در تمام وجوه زندگی دنبال می‌کند. به جز مساله بهداشت که در بالا به آن اشاره کردیم، در مساله بازار نیز او دنباله رو این مکتب است. یورگنسن معتقد است دست نامرئی بازار بدون دخالت دولت به صورت کاملا طبیعی می‌تواند باعث نابودی فقر و رشد اقتصادی شود؛ فقط کافی است بازار شکل طبیعی  و خصوصی خود را دنبال کند.

به همین جهت این نامزد لیبرال معتقد است دولت حتی در مساله تجارت دارو یا جنگ با قاچاق یا واردات و صادرات غیرقانونی کالاها نباید دخالت کند. یورگنسن مانند ترامپ معتقد است باید دخالت خارجی آمریکا به حداقل برسد. او انزواطلب است و مانند ترامپ به قوانین اجباری و ممنوعیت کرونایی اعتقاد ندارد. اما بر خلاف ئیس جمهور آمریکا مخالف شدید تحریم هر کشور و نهاد خارجی است. یورگنسن بر خلاف برخی جمهوری‌خواهان طرفدار پر و پا قرص مهاجرت است. او مخالف کشیدن دیوار به دور آمریکا است و مهاجرت را لازمه اقتصاد پویا و تجارت آزاد می‌داند.

یورگنسن همچنین مخالف تسلیح کردن نیروهای نظامی فدرال و ایالتی است. او به تبع نگاه نسبتا تندی که نسبت به سلطه و قدرت نهاد دولت (چه مرکزی و چه محلی) دارد از طرفداران سفت و سخت کاهش قدرت پلیس (به خصوص پلیس محلی) هم است.

عقاید جالب یورگنسن در مورد کرونا

یکی از جنجالی‌ترین عقاید این بانوی لیبرترین، نظریاتش در مورد کرونا است. او مخالف زدن اجباری ماسک، ممنوعیت رفت و آمد و به خصوص دخالت دولت در مساله اپیدمی است. در عوض او باور دارد که رقابت آزاد بازار به خوبی قادر است کشور و تجارت را به سمت سیاست زدن ماسک اختیاری سوق دهد و کاری ‌کند که خود شهروندان، بدون اینکه اجباری بالای سرشان باشد از ماسک استفاده کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دونالد ترامپ کمپین انتخاباتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح

گروهی متشکل از ۵۰ قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از دولت وی خواستند تا از همه ابزارهای موجود برای منصرف کردن تل‌آویو از آغاز عملیات تهاجمی در رفح استفاده کند.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده است: ما با فوریت می‌گوییم تهاجم اسرائیل به رفح در روزهای آینده کاملا غیرقابل قبول است. ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فوراً از ارائه برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به دولت اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که از قبل تایید شده است، خودداری کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.

به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها از جمله در روز سه شنبه تاکید کرده که ارتش این رژیم برای جنگ با سازمان فلسطینی حماس با یا بدون توافق بر سر اسرا وارد رفح خواهد شد.

نتانیاهو گفته: «اسرائیل چاره دیگری جز ورود به رفح ندارد.» در نامه قانون‌گذاران آمریکایی به دولت بایدن آمده است که «دولت اسرائیل طرحی معتبر و قابل اجرا برای محافظت از غیرنظامیان در جریان عملیات احتمالی در رفح، آنگونه که دولت بایدن درخواست کرده است، ارائه نکرده است.»

در این نامه آمده است که حمله به رفح خطر بازگرداندن منطقه به آستانه یک درگیری گسترده‌تر را دارد.

در اوایل این هفته، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که عملیات در رفح یک «تشدید غیرقابل تحمل» خواهد بود که هزاران غیرنظامی را کشته و صدها هزار نفر دیگر را مجبور به فرار خواهد کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از تل‌آویو خواسته که حمله‌ای به رفح انجام ندهد.

رسانه‌های اسرائیلی روز پنجشنبه گزارش دادند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به تل‌آویو پیام داده که حمله به رفح می‌تواند مانع از تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با عربستان سعودی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران