Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت و اظهار نظر چهره‌های سیاسی در خصوص اتفاقات جاری کشور را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بسته سیاسی به ارائه گزیده اخبار منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته می‌پردازد:

اعزام تعدادی از تجهیزات زرهی به مناطق مرزی شمال غرب کشور

بخشی از تجهیزات زرهی قرارگاه عملیاتی لشکر ۱۶ زرهی قزوین با استفاده از تعدادی از خودروهای ترابری و تانک بر تولید و بهینه شده توسط نیروی زمینی ارتش با حضور معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مسئولان استانی به مناطق مرزی شمالغرب اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرتیپ دوم علی پور معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این مراسم با اشاره به نقش نیروهای مسلح در تأمین امنیت اظهار کرد: خط قرمز نیروهای مسلح کشور، امنیت و آسایش ملت ایران است و نیروهای مسلح برای حفظ این دو مؤلفه مهم در هر مکان و در کسری از زمان برای نقش آفرینی در میدان حضور پیدا خواهند کرد.

معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی تاکید کرد: در این مأموریت همچنین سرعت عمل و کیفیت خودروهای ترابری سنگین این نیرو که در مراکز تحقیقاتی و بهینه سازی نیروی زمینی، تولید و نوسازی شده اند در اجرای مأموریت واگذاری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چه تأثیری بر انتخابات ایران دارد؟

روزنامه شرق نوشت: اصلاح‌طلبان چند مدتی است تأکید می‌کنند که ریاست‌جمهوری بایدن از هر نظر به نفع ایران خواهد بود، زیرا در صورت تغییر دولت آمریکا امکان مذاکره با این کشور وجود خواهد داشت؛ هرچند مذاکره در شرایطی که به هر حال تحریم‌های گسترده‌ای از سوی آمریکا علیه ایران وضع شده، قدری سخت است و به‌نظر می‌رسد که مدتی طول بکشد تا این تحریم‌ها رفع شود و در شرایطی مانند آنچه پیش از خروج ترامپ از برجام شاهد بودیم، ایران و آمریکا بتوانند در فضایی به دور از تهدید مذاکره کنند.

با همه اینها به نظر نیروهای اصلاح‌طلب، حضور بایدن در کاخ سفید می‌تواند باعث گشایش روزنه‌هایی شود که در صورت انتخاب مجدد ترامپ همان روزنه اندک هم بسته می‌شود. برای مثال روز گذشته علی صوفی، وزیر دولت اصلاحات، در گفت‌وگو با سایت «فردا» گفت: «با انتخاب بایدن روند مذاکره تسریع می‌شود و راحت‌تر خواهد بود. اکنون در معرض ظالمانه‌ترین تحریم‌های آمریکا قرار داریم و شرایط دو کشور به گونه‌ای است که مذاکره را ضروری می‌کند». یا چندی پیش ابراهیم اصغرزاده در گفت‌وگو با روزنامه «شرق» گفته بود: «بین بایدن و ترامپ شاید در رابطه با ایران فرق زیادی وجود نداشته باشد، اما منش دموکرات‌ها نشان داده است لااقل به دیپلماسی پایبند هستند. البته این مزیت دولت روحانی بود که توانست با استفاده از ابزار دیپلماسی و مذاکره با گروه ۱+۵، سایه جنگ را از سر کشور دور کند و پرونده ایران را از شورای امنیت بیرون بیاورد و اجماع جهانی علیه ایران را به اجماع مدافع ۲۲۳۱ تبدیل کند؛ همین‌طور به منش وزیر خارجه آمریکا و اوباما برمی‌گردد. به‌قدرت‌رسیدن ترامپ به ضرر منافع ملی ایران و متفاوت با بایدن است». یا احمد نقیب‌زاده چندی قبل گفت که «اگر بایدن به ریاست‌جمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد، یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد». یا حسین مرعشی اعلام موضع کرد و گفت: «در انتخابات آمریکا فعلاً فرض غالب این است که آقای بایدن برنده انتخابات می‌شود. بایدن و دموکرات‌ها چون برجام را کار خودشان تلقی می‌کردند، رسماً اعلام کردند که به برجام بازمی‌گردند و این یک فرصت خیلی خوب است. اگر آمریکایی‌ها به برجام برگردند، ایران نیز در چارچوب ۱+۵ می‌تواند گفت‌وگوهایش را ادامه دهد».

عباس عبدی نیز با ابراز تمایل به ریاست‌جمهوری بایدن گفت: «شخصا دوست دارم بایدن انتخاب شود؛ به دلیل اینکه نظام جهانی را به جایگاهی که قبلاً بود، برگرداند و کمی از این فضای تنش بیرون بیاورد».

اسماعیل گرامی‌مقدم هم گفت: «اگر دموکرات‌ها برنده انتخابات ۲۰۲۰ باشند، در ایران نیز امید به مردم برمی‌گردد و احتمالاً یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب یا اعتدال‌گرا انتخاب خواهد شد».

اقدامات نظارتی مجلس؛ از ۱۱۱۲ تذکر به وزرا تا کارت زرد به زنگنه

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، ضمن تاکید بر تقویت بعد نظارتی مجلس، اظهار کرد: مجلس یازدهم با این رویکرد که ضعف مدیریت و ناکارآمدی عامل اصلی بروز بسیاری از مشکلات در کشور است، نظارت را اولویت خود تعیین کرده است.

وی در همین راستا افزود: تاکنون مجلس با استفاده از ابزارهای نظارتی خود از جمله تذکر شفاهی و کتبی، تحقیق و تفحص و، سوال و استیضاح اقداماتی را در جهت نظارت بر فعالیت‌های دولت و مسئولان اجرایی داشته است.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه در مدتی که از فعالیت مجلس سپری شده ۹ طرح سوال از وزرا دولت مطرح شده است، گفت: در نتیجه بررسی این تعداد سوال از وزرا، بیژن زنگنه وزیر نفت از نمایندگان کارت زرد گرفته و در جریان سوال از وزیر جهاد کشاورزی نیز نمایندگان به صورت مشروط از توضیحات وی قانع شدند.

حجت‌الاسلام سلیمی با بیان اینکه تذکر شفاهی و کتبی یکی از ابزارهای نظارتی نمایندگان است، اظهار کرد: در حدود ۶ ماهی که از عمر مجلس یازدهم گذشته نمایندگان در حدود ۱۱۱۲ تذکر به مسئولان اجرایی را مطرح کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در این مدت مجلس با دعوت از وزرا از آنها گزارشاتی را در زمینه‌های مختلف دریافت کرده است، اضافه کرد: تاکنون ۵ طرح تحقیق و تفحص نیز در جلسه علنی پارلمان بررسی شده است.

نماینده مردم محلات در مجلس گفت: نظارت کمیسیون اصل ۹۰ بر خصوصی‌سازی‌های مسئله‌دار تا مسئله ویلموتس و تصمیمات سرنوشت‌ساز دیوان محاسبات از خلع ید مالک هفت تپه تا ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان نیز از دیگر اقدامات نظارتی مجلس در این مدت بوده است.

رایزنی جامعه روحانیت با تشکل‌های اصولگرا درباره انتخابات ۱۴۰۰

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور، عضو شورای مرکزی و معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز پس از برگزاری نشست مشترک جامعه روحانیت با احزاب و تشکل‌های انقلابی که صبح پنجشنبه ۱۵ آبان برگزار شد، با اشاره به استمرار این نشست‌ها که در ادامه جلسات سال گذشته برگزار می‌شود، گفت: راهبرد جامعه روحانیت بر اساس آنچه که در شورای مرکزی به تصویب رسیده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال ۱۴۰۰، راهبرد حضور مشترک فعال خواهد بود.

وی با بیان اینکه ما با عنایت به اصل خرد جمعی و همگرایی و تقویت انسجام نیروهای انقلاب در صحنه حضور خواهیم داشت، تاکید کرد: جامعه روحانیت مبارز این حرکت را به نحوی جدی دنبال خواهد کرد و از تمام ظرفیت‌ها و نیروهای درون گفتمان انقلابی و ولایی برای دستیابی به تصمیمات و اقدامات مشترک بهره‌گیری خواهیم کرد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز همچنین با اشاره به اینکه جامعه روحانیت مبارز اقدامات خود را با حضور تمام نیروهای انقلابی و ارزشی فعال در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی آغاز کرده، افزود: برنامه ریزی و رایزنی برای ایجاد یک تشکیلات فراگیر و فعال‌سازی یک ساختار هدفمند در انتخابات پیش روی ادامه دارد. نشست مشترک امروز نیز در ادامه رایزنی با کنشگران سیاسی برگزار شد و مقرر شد که احزاب و تشکل‌های انقلابی و ولایی نمایندگان و اعضای منتخب خود را برای عضویت در هیئت مؤسس ساختار جدید به جامعه روحانیت مبارز معرفی کنند. بدیهی است که بر اساس برنامه زمانبندی، پس از تشکیل هیئت مؤسس، سایر ساختارهای اجرایی برای انتخابات پیش رو شکل خواهد گرفت.

کد خبر 453731

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انتخابات آمریکا انتخابات آمریکا 2020 آخرین نظرسنجی انتخابات آمریکا پیشتاز انتخابات آمریکا اخبار جدید از انتخابات آمریکا تاثیر انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران تاثیر انتخابات آمریکا بر بورس ایران تاریخ انتخابات آمریکا تاثیر انتخابات آمریکا بر قیمت طلا برنده انتخابات آمریکا پیروز انتخابات آمریکا تاثیر انتخابات آمریکا بر بورس اصلاح طلبان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جامعه روحانیت مبارز ریاست جمهوری نیروی زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای از سابقه فکر کردنش به خودکشی و رفتنش به سراغ روانپزشک صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یک برنامه رادیویی فاش کرد که در گذشته به سبب مرگ همسر اولش، «نیلیا» و دختر ۱۳ ماهه او، «نائومی» دچار افسردگی و افکار روانپریشانه همچون خودکشی و معتاد شدن به مشروبات الکلی شده بود.

به نوشته پایگاه اینترنتی «هیل» بایدن در این مصاحبه که عمدتا با موضوع اتفاقات زندگی شخصی و دوره ریاست جمهوری او برگزار شد درباره افکار خود پس از مرگ آنها که در دسامبر ۱۹۷۲ رخ داد، گفت: «من می‌نشستم و به این فکر می‌کردم که فقط مشروب بخورم و معتاد به الکل شوم.»

بایدن در ادامه با گفتن اینکه فکر خودکشی نیز به سرش زده بود، گفت: «برای اینکه خودکشی کنید لازم نیست دیوانه باشید.»

او ادامه داد: «من به این فکر می‌کردم که به پل یادبود دلاوِیر بروم و از آنجا به پایین بپرم.»

رئیس جمهور آمریکا که در ماه‌های گذشته بارها گاف‌ها و رفتارهای غیرعادی و عجیب از او در برابر انظار عمومی سر زده و سلامت جسمی و روانی خود را زیر سوال برده در این مصاحبه مدعی شد کسانی که فکر خودکشی دارند را تشویق به روان درمانی می‌کند.

جو بایدن که لقب پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده را به خود اختصاص داده، بیش از هر زمان دیگری به دلیل نزدیک‌تر شدن به انتخابات ۲۰۲۴ و هم‌چنین گاف‌های بی‌پایانش زیر ذره‌بین قرار دارد.

جو بایدن از ابتدای شروع ریاستش تاکنون گاف‌ها و حرکات نمایشی مضحکی را در مقابل حضار و بینندگان پخش زنده انجام داده است؛ این موارد از اشتباهات لفظی گرفته تا افتادن روی صحنه و هم‌چنین هذیان‌گویی شهرت و محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا را به خطر انداخته است.

نشریه انگلیسی «سان» اخیرا با استناد به یک نظرسنجی تازه نوشت بسیاری از رای‌دهنگان آمریکایی نگرانند که «جو بایدن» پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا در صورت پیروزی مجدد در دور بعدی انتخابات، حین ریاستش فوت کند.

نشریه سان در این مطلب با اشاره به اظهارات رای‌دهندگان آمریکایی ‌نوشت:«بسیاری از آمریکایی‌ها خواستار پیروزی ترامپ هستند زیرا معتقدند او نسبت به بایدن قادر به انجام کارها است. آن‌ها به طور کلی رئیس‌جمهوری را می‌خواهند که به لحاظ ذهنی سالم باشد و بتواند پا به پای رهبران جهان قدم بردارد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!