Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، پرویز یزدان‌پناه در گفت‌وگو با شبکه سلامت به وضعیت استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: در ۳ ماهه آغاز این بیماری از اسفند تا خرداد به دلیل رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی کمترین میزان بروز بیماری و همچنین کمترین میزان مرگ و میر را در سطح استان شاهد بودیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: از این تاریخ به بعد که محدودیت‌ها برداشته و مردم به فعالیت‌های خود بازگشتند میزان بروز بیماری زیاد شد در نتیجه میزان مرگ و میر هم افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از ۱۵ خرداد تاکنون میزان بروز بیماری افزایش یافت و استان در پیک بیماری است البته سایر استان‌ها در مرحله و خیز سوم بیماری هستند در حالی که پیک سوم سایر استان‌ها پیک اول در کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود.

این مسئول به میزان بالای بروز بیماری کرونا در استان نسبت به کشور اشاره کرد و گفت: در کهگیلویه و بویراحمد میزان بروز بیماری ۱۹ در یک هزار نفر است در حالی که در کشور ۸ نفر در یک هزار نفر است.
یزدان‌پناه عنوان کرد: بالا بودن میزان بروز بیماری جنبه مثبتی که دارد اینکه میزان بیمار یابی و تست‌ها تاکنون خوب بوده است و این روند کماکان هم ادامه دارد.

یزدان‌پناه به دلائل افزایش کرونا و جنبه منفی بالا بودن بروز بیماری اشاره کرد و افزود: از مرداد ماه شاهد برگزاری موارد زیادی از عروسی‌ها بودیم، سایر تجمعات از جمله تشییع جنازه‌ها وسیع برگزار شد، قبرستان‌ها شلوغ بود و از سوی دیگر محدودیت‌ها برداشته شد و همین عوامل موجب افزایش مرگ و میرهای کرونایی در شهریور و مهر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هم‌اکنون ۳ شهرستان بزرگ استان در وضعیت سیاه کرونا هستند، افزود: ۳ شهرستان دیگر استان قرمز و ۳ شهرستان هم زرد هستند.از دو روز پیش محدودیت‌هایی در مناطق سیاه و قرمز اعمال شده است که امیدواریم با همکاری مردم از این بحران عبور کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر کمبود اکسیژن برای بیماران بستری در بیمارستان معین یاسوج گفت: در بیمارستان شهید دکتر جلیل مشکل اکسیژن داشتیم اما با خرید دستگاه ۶ تنی از استان تا حدودی مشکل برطرف شد، ضمن اینکه درخواست ۳ دستگاه اکسیژن داده شده که تا اوایل آذر ماه نصب خواهند شد.

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید سلامت کهگیلویه و بویراحمد میزان بروز بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده

آفتاب‌‌نیوز :

محققان سیستم بهداشتی کوه سینا، در مطالعه پیشگامی، اهمیت گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و جلوگیری از التهاب در حین ترمیم زخم، را بررسی کرده اند. یافته‌های پژوهشگران، می‌تواند بینش بیشتری را درباره پیشگیری و درمان بیماری‌های التهابی روده (IBD) ارائه دهد.

گونه‌های فعال اکسیژن، مواد شیمیایی بسیار واکنش پذیری هستند که از اکسیژن تشکیل شده اند. ترشح گونه‌های فعال اکسیژن در روده برای حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و ترمیم زخم ضروری است. با این حال، می‌تواند اثرات التهابی نیز ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی، عوامل کلیدی که باعث ایجاد تغییرات غیرطبیعی سلول‌های بنیادی می‌شوند را یافته اند که نقش مهمی از گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ روده‌های سالم را نشان می‌دهد.

دانشمندان گفته اند: واضح است که تنظیم اکسیژن و گونه‌های فعال اکسیژن نقش مهمی در بیماری‌های مزمن، و به طور خاص IBD ایفا می‌کنند. این مطالعه پیشرفت بزرگی را در تعریف نقش کلیدی گونه‌های اکسیژن در حفظ یک سد مخاطی سالم برای IBD ارائه می‌دهد.

تیم تحقیقاتی نقش گونه‌های فعال اکسیژن و NOX۱، پروتئین مورد استفاده برای تولید این مواد شیمیایی، را مورد مطالعه قرار دادند. به گزارش سیناپرس، پژوهشگران، مقدار گونه‌های فعال اکسیژن را اندازه گیری کرده و مشخصات بیان ژن سلول‌های سد روده را از موش‌ها و انسان‌های مبتلا به کولیت اولسراتیو، یکی از زیرگروه‌های IBD، تجزیه و تحلیل کردند.

 سلول‌های سد کننده روده، سطح روده را می‌پوشانند و به هضم غذا، جذب مواد مغذی و جلوگیری از هجوم باکتری‌های روده کمک می‌کنند. محققان، داده‌های بیان ژن را در بافت‌های ملتهب و غیر ملتهب روده بزرگ مقایسه کردند.

دانشمندان دریافتند:ترکیبی از NOX۱، از دست دادن عملکرد -که منجر به کاهش گونه‌های فعال اکسیژن می‌شود، به علاوه وجود ماده‌ای به نام TNF که باعث التهاب می‌شود، منجر به افزایش غیرطبیعی سلول‌های میکروفولد می‌شود. سلول‌های میکروفولد، که به عنوان سلول‌های M نیز شناخته می‌شوند، برای تنظیم پاسخ ایمنی روده بسیار مهم هستند.

تیم تحقیقاتی، این افزایش غیرطبیعی در تعداد سلول‌های M را در نتیجه از دست دادن گونه‌های فعال اکسیژن در سلول‌های بنیادی یافتند. به گزارش سیناپرس، این افزایش در سلول‌های M اپیتلیال باعث افزایش جذب سلول‌های ایمنی در موش‌ها می‌شود. محققان توانستند با درمان سلول‌های روده به کمک گونه‌های فعال اکسیژن، نقص اولیه به دنبال از دست رفتن این گونه‌های اکسیژن در طول التهاب، را معکوس کنند.

پژوهشگران اظهار داشته اند: اکسیژن فعال، که توسط سلول‌های بنیادی آزاد می‌شود، برای حفظ یک روده سالم از طریق حفظ تعادل مناسب انواع سلول‌های سد روده، حیاتی است.

یافته‌های تحقیقاتی، در مجله Gut منتشر شده اند.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در یاسوج+تصاویر
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟