Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@15:24:27 GMT

گرم تر شدن رادياتورها با فناوري نانو

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۶۹۶۴

گرم تر شدن رادياتورها با فناوري نانو

خبرگزاری آریا- رادیاتورهای پوشش داده شده با مواد نانو فناوری بومی سازی شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محمد رضا محرابی، مدیر کیفیت کارخانه تولید تاش رادیاتور با بیان اینکه در سال های گذشته با تلاش متخصصان خارجی خط تولید رباتیک تولید رادیاتور را راه اندازی کردیم، گفت: چندی نگذشت که با شروع تحریم ها، شرکت های خارجی از ارائه خدمات خودداری کردند و تمام فرآیند تولید در حال تعطیلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای محرابی به عزم راسخ متخصصان داخلی اشاره کرد و افزود: با پشتوانه علمی موجود و توان جوانان داخلی، خط تولید را در کوتاهترین زمان راه اندازی کردیم و به تولید رادیاتور ادامه دادیم.
وی در خصوص استفاده از فناوری نانو در رادیاتورها، گفت: از زمانیکه پکیج ها وارد خانه ها شد، شاهد عدم گرمادهی رادیاتورهای آلومینیومی بودیم که با مشورت با متخصصان به این نتیجه رسیدیم، باید جنس رادیاتورها به فلزی تغییر کند تا واکنش مواد معدنی در داخل رادیاتور کم و عمر مفید بالاتر برود.
آقای محرابی در ادامه افزود: در این میان یک شرکت دانش بنیان حوزه فناوری نانو پیشنهاد استفاده از یک ماده نانو فناوری در پوشش دهی رادیاتور ها را داد.، استفاده از این مواد در خط تولید هم مصرف آب برای شستشوی محصول را کاهش داد و میزان رنگ پذیری سطح رادیاتورها را چند برابر کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: رادیاتورهای پوشش داده شده با فناوری نانو ، بازده حرارتی بالاتری دارند و در عین حال انرژی کمتری هم مصرف می کنند. امروز تمام نیاز کشور را با مواد کاملا داخلی برطرف می کنیم و نیازی به فناوری وارداتی نداریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گرم رادیاتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان