Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - پس از تأیید اولیه تأثیر یک نوع داروی گیاهی برای درمان بیماری کرونا در کرمانشاه، مراحل تحقیقاتی لازم توسط سازمان غذا و داروی کشور انجام خواهد گرفت. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، اواخر هفته گذشته در نشست بررسى بهره‌مندی از ظرفیت‌های طب ایرانی برای درمان کرونا، مسئولان وزارت بهداشت از صدور مجوز تولید برای چهار داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا و کسب جایگاه پنجم جهان توسط ایران در حوزه طب سنتی خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دکتر کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو از داروهای گیاهی تأیید شده توسط وزارت بهداشت برای درمان کمکی کرونا خبرداد و گفت که برخی از این داروها سبب کاهش مدت بستری شده‌‌اند، برخی دیگر سبب بهبود اکسیژن‌‌رسانی، کاهش سرفه و بهبود علائم بیماران کرونایی شدند.

در استان کرمانشاه نیز پرفسور علی مصطفایی یک داروی گیاهی را پدیدآورده است که به گفته وی در مراحل اولیه بیماری کرونا، تأثیر درمانی دارد و این دارو که با نام MAB 98 نامگذاری شده است، پس از تأیید اولیه در انتطار اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو برای تولید انبوه است.

نشست بررسی رفع موانع و مشکلات اجرایی اخذ مجوز و تولید داروی گیاهی MAB 98 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونان درمان، غذا و دارو و تحقیقات و فناوری و تولیدکننده این دارو پس از ارائه گزارش نهایی توسط داوران و تأیید علمی دارو در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در این نشست بیان شد که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دنبال اخذ مجوزهای لازم برای تولید انبوه این دارو در سازمان غذا و دارو است.

محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست گفت: تولید این دارو و تأیید آن از سوی مراجع مربوطه افتخاری بزرگ را نه تنها برای پدیدآورنده آن، بلکه برای دانشگاه علوم پزشکی، استان کرمانشاه و کشور جمهوری اسلامی رقم می‌زند.

توضیح جهانپور درباره دلایل عدم معرفی داروهای گیاهی درمان کروناتشریح تأثیر داروهای گیاهی تأییدشده توسط وزارت بهداشت در درمان کرونا"داروهای گیاهی" در درمان کرونا بسیار مؤثرتر از برخی داروهای پرعارضه شیمیایی

وی خاطرنشان کرد: واحدهای مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تمام اقدامات لازم را برای اخذ تاییدیه نهایی دارو انجام خواهند داد و پیگیری‌های لازم برای تسریع این فرایند در مراجع کشوری به طور پیوسته در حال اجرا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: چنانچه این دارو بتواند موافقت‌های نهایی را از سازمان‌های مربوطه دریافت کند، در اسرع وقت و به صورت گسترده برای درمان بیماری کووید 19 بکار خواهد رفت.

پرفسور علی مصطفایی سازنده و پدیدآورنده این دارو نیز گفت: این دارو در مرحله نهایی تأیید قرار دارد و توانست در مراحل اولیه و نمونه‌های بررسی شده، توفیق کسب کند که نکته مثبت این دارو گیاهی بودن آن است و تاکنون هیچ عارضه‌ای جانبی در  بیماران به همراه نداشته است.

وی افزود: استفاده از این دارو در مراحل اولیه بیماری سبب بهبود 100 درصدی بیماران می‌شود اما در مراحل پیشرفته بیماری کووید19 نیز کاربرد دارد.

پس از تولید اولیه دارو که توسط دکتر مصطفایی عضو بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پدید آمد، مراحل تحقیقاتی لازم توسط سازمان غذا و داروی کشور انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام/831/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه دانشگاه های علوم پزشکی سازمان غذا و دارو ویروس کرونا استانداری کرمانشاه دانشگاه های علوم پزشکی سازمان غذا و دارو ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سازمان غذا و دارو داروهای گیاهی داروی گیاهی درمان کرونا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۸۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران