Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:48:21 GMT

برنج هندی دوباره در راه بازار ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۹۵۴۶

رئیس انجمن صادرات برنج هند اعلام کرد که صادرات برنج باسماتی به ایران به زودی از سر گرفته می‌شود. ناطقان: از آنجا که ایران اعلام کرده که ممنوعیت واردات برنج هندی را برداشته و گفته است و قصد دارد بدهی شرکت‌های صادر کننده برنج هندی را که قرار بود سال گذشته پرداخت کند،‌ تسویه کند به زودی صادرات برنج باسماتی به این کشور از سر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نبود یک نظام پرداخت کارآمد باعث شده تا شاهد کاهش شدید صادرات برنج هند به ایران باشیم.

ایران بزرگترین وارد کننده برنج هندی در جهان است و یک سوم کل صادرات برنج هند را وارد می‌کند.

وینوت کائول، دبیر انجمن صادر کنندگان برنج هند، می‌گوید بین ماه‌های آوریل تا آگوست سال جاری صادرات برنج به ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 36 درصد کاهش یافته است که دلیل اصلی آن توقف پرداخت‌های حواله‌ای بوده است.

وی البته گفت که اخیرا شاهد اتفاقات مثبتی نسبت به حل مشکل پرداخت که از دسامبر سال گذشته رخ داده هستیم.

از طرف دیگر دولت ایران هم ممنوعیت فصلی واردات برنج را یک ماه زودتر از انتظار برداشته که خبر خوبی برای صادر کنندگان هندی است.

انجمن صادر کنندگان هند از دولت این کشور خواسته تا یک مکانیزم پرداخت ایمن ایجاد کند و موضوع استفاده از مکانیزم پرداخت کشور ثالث به دلار یا درهم امارات را مورد بررسی قرار دهد.

هند و ایران تا پیش از بروز مشکل از طریق یک حساب در بانک UCO هند مبادلات تجاری خود را به روپیه انجام می‌دادند؛ به گونه‌ای که ایران به هند نفت صادر می‌کرد و پول آن به این حساب واریز می‌شد و از محل اعتبار آن صادر کنندگان هندی کالاهای خود را به کشورمان صادر می‌کردند اما از آنجایی که هند واردات نفت خود از ایران را متوقف کرده و از می سال 2019 هیچ پولی به این حساب واریز نشده است در پرداخت پول برنج وارداتی به طرف هندی مشکل ایجاد شده است.

صادر کنندگان هندی می‌گویند در حال مذاکره با طرف‌های ایرانی هستند و انتظار دارند شاهد افزایش صادرات باشند.

یک صادر کننده برنج هندی می‌گوید ما منتظر تعیین تکلیف ارزی از طرف بانک مرکزی ایران و دولت هند هستیم تا مسیر دریافت پول‌مان مشخص شود.

ما باید قراردادهای مربوط به تحویل برنج برای ماه ژانویه را خیلی زود امضا کنیم. منبع: خبر انلاین برچسب ها: برنج هندی ، بازار ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برنج هندی بازار ایران صادر کنندگان هند صادرات برنج برنج هندی برنج هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز ۱۰۰ برابر نرخ انرژی را باید جریمه پرداخت کنند+ فیلم
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود