Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه حمل و نقل بزرگ‌ترین منبع تولید آلودگی هوای پایتخت است، گفت: تهرانی‌ها در مقابل آلودگی هوا حساس شده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حسین شهیدزاده، مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره آلودگی هوای پایتخت گفت: با اعلام اینکه از بیستم تا بیست و هفتم مهر امسال، ۸ روز پشت سر هم، باد مؤثری که بتواند آلودگی را از هوای تهران خارج کند نداشتیم، افزود: در این ۸ روز به علاوه یک روز دیگر در مهر، متوسط روزانه سرعت وزش باد در تهران دو متر بر ثانیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه به همین علت، آلاینده‌های هوای تهران انباشته شده و غلظت آلودگی بالا رفت، اظهار کرد: مهر امسال با ۹ روز ناسالم برای گروه‌های حساس، هوای تهران نسبت به پارسال آلوده‌تر بود، اما در ده سال گذشته، چهار مهر دیگر داشتیم که وضعیت هوا نامطلوب‌تر از مهر امسال بود و روز‌های ناسالم حتی به ۲۰ روز می‌رسید.

شهیدزاده با بیان اینکه قبلاً شهروندان در مقابل آلودگی هوا خیلی حساس نبودند، مگر اینکه شاخص آلودگی هوا از ۱۵۰ رد می‌شد و شرایط برای همه ناسالم می‌شد، تصریح کرد:، اما الان به محض اینکه شاخص از ۱۰۰ رد شده و شرایط برای گروه‌های حساس ناسالم می‌شود، همه حساس می‌شوند که البته از این حساسیت و مطالبه مردمی استقبال می‌کنیم و آن را یک دست آورد مثبت می‌دانیم.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین منبع تولید آلودگی هوای پایتخت، حمل و نقل است که بیش از ۶۰ درصد ذرات معلق هوای تهران را تولید می‌کند، خاطر نشان کرد: پاییز امسال، به دلیل حذف ۲۵ درصدی سفر‌های آموزشی در مجموع سطح شهر، مقداری کاهش تراکم ترافیک داشتیم، اما در محدوده مرکزی شهر به خاطر کاهش زمان طرح ترافیک و ورود ماشین‌های بیشتری به محدوده این طرح به دلیل شرایط کرونا و الزامات ناشی از از آن، نسبت به قبل افزایش تراکم ترافیک داشتیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی هوای آلودگی هوای پایتخت آلودگی هوای پایتخت هوای تهران آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا

گزارش جدید «انجمن ریه آمریکا» از «کیفیت هوا» در ایالات مختلف این کشور نشان می‌دهد افزایش حجم آلاینده‌های کشنده طی ۲۵ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، در گزارش ۲۰۲۴ این سازمان تاکید شده است مردمِ ایالات متحده طی ۲۵ سال گذشته بیشترین تعداد روزهایی با هوای «بسیار ناسالم» و «خطرناک» را به دلیل افزایش انتشار آلودگی ناشی از ذرات معلق تجربه کردند.

همچنین در مجموع این گزارش نشان می‌دهد که ۱۳۱ میلیون نفر (۳۹ درصد) در مناطقی با سطوح ناسالم آلودگی هوا زندگی می کنند.

گزارش امسال شامل جدیدترین داده‌های کیفیت هوای تضمین‌شده از سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ میلادی و به‌روزرسانی شده است تا استاندارد سالانه آلودگی ذرات جدید را که آژانس حفاظت از محیط‌ زیست ایالات متحده (EPA) در فوریه ۲۰۲۴ نهایی کرد، منعکس کند.

«هارولد ویمر»، رئیس و مدیرعامل انجمن ریه آمریکا در این باره گفت: ما از ۲۵ سال گذشته تاکنون که این تحقیق را دست گرفتیم در زمینه پاکسازی هوا پیشرفت‌هایی داشتیم که بخش عمده ای از آن به دلیل اجرای قانون هوای پاک است با این حال، زمانی که تهیه این گزارش را شروع کردیم، تیم ما هرگز تصور هم نمی کرد که در این بازه زمانی بیش از ۱۳۰ میلیون نفر همچنان هوای ناسالم تنفس می کنند.

وی افزود: تغییرات اقلیمی نیز در این زمینه بی تاثیر نیست. هر روز که سطوح ناسالم ازن یا آلودگی ذرات معلق وجود دارد به این معنی است که شخصی – کودک، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو یا مادر – در تقلای نفس کشیدن است. ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم تا اطمینان حاصل شود که همه هوای سالم تنفس می‌کنند.

همچنین این گزارش نشان داد از هر ۱۰ نفر تقریبا چهار نفر در منطقه ای زندگی می کنند که حداقل در یک معیار آلودگی هوا امتیاز منفی دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی انجمن ریه آمریکا، آلودگی هوا با ذرات ریز که به عنوان PM۲.۵، آلودگی ذرات یا دوده نیز شناخته می شود، می تواند کشنده باشد. این ذرات از آتش سوزی جنگل ها، اجاق های چوبی، نیروگاه های زغال سنگ، موتورهای دیزل و منابع دیگر می آیند. این ذرات میکروسکوپی می توانند حملات آسم، حملات قلبی و سکته مغزی را تحریک کرده و باعث سرطان ریه شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس!
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروههای حساس
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس