Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ترامپ فروش هواپیماهای بدون سرنشین (درون) 2.9 میلیارد دلاری به امارات را پیش می‌برد.

وزارت امور خارجه آمریکا به کنگره از برنامه‌اش برای فروش پهپاد مسلح  MQ-9B به امارات متحده عربی خبر داد. این دو کشور  بر سر خرید هواپیماهای بدون سرنشین قرارداردی به ارزش 2.9 میلیارد دلار امضا می‌کنند.

یک پهپاد بدون سرنشین "MQ-9 ریپر" نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی "اماری" در استونی- 1 ژوئن 2020.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوابردهای بدون سرنشین ایالات متحده برای پشتیبانی از ماموریت‌های جمع‌آوری اطلاعات ناتو در بالتیک در استونی مستقر شدند/ رویترز- عکس آرشیوی

 این اقدام وزارت خارجه آمریکا در پی اعلام هفته گذشته آمریکا برای فروش احتمالی جنگنده‌های F-35 به یک کشور خاورمیانه‌ای صورت گرفت.

این نخستین صادرات پهپادهای جنگی  آمریکا پس از بازخوانی و بازتفسیر توافق‌نامه تسلیحاتی دوران جنگ سرد بین 34 کشور امضا کننده است. این بازتعریف به پیمانکاران دفاعی آمریکا اجازه می‌دهد تا پهپادهای بیشتری را به متحدان خود بفروشند.

رویترز گزارش داده است که امارات متحده عربی از مدت‌ها قبل خواهان خرید هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی بوده است. این کشور پس از تغییر سیاست صادراتی آمریکا در تابستان  امسال در اول صف مشتریان برای خرید این هواپیماهای بدون سرنشین ایستاد.

دولت آمریکا روز سه‌شنبه از تصمیم خود برای فروش 4 هواپیمای بدون سرنشین و بدون تجهیزات جنگی " MQ-9B SeaGuardian"  به تایوان خبر داد و ارزش معامله را 600 میلیون دلار خواند.

این اعلام غیر رسمی برای فروش هواپیماهای بدون سرنشین مقدمه‌ای برای اعلام عمومی و رسمی وزارت خارجه به کنگره محسوب می‌شود.

کمیسیون امور خارجه سنا و کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان می‌توانند قبل از ارسال رسمی اعلامیه وزارت خارجه به بخش قانون‌گذاری، در روندی غیررسمی پیشنهاد دولت را بررسی کرده یا مانع  فروش سلاح شوند. اعضای این دو کمیته در سنا و مجلس نمایندگان پیشتر از نقش امارات در مرگ غیرنظامیان در جنگ داخلی یمن انتقاد کرده‌اند.

یکی از اعضای این کمیته‌ها گفت احتمالا وزارت امور خارجه برای اعلام رسمی به کنگره صبر خواهد کرد تا اعضای کنگره از ظرفیت‌های فروش پهپادها مطلع شوند. کنگره آمریکا پس از دریافت رسمی هر اعلام حدود 30 روز برای اعتراض به فروش فرصت خواهد داشت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به ایالت متحده گفت: به عنوان یک سیاست، ایالات متحده بدون اطلاع کامل به کنگره در مورد فروش و نقل و انتقال چنین توافقاتی اظهار نظرنکرده و آن را تائید نمی‌کند.

هواپیماهای بدون سرنشین و مسلح MQ-9B به رادارهای دریایی مجهز خواهند شد و تحویل آنها به امارات تا 2024 زمان خواهد برد.

 

بیشتر بخوانید: درخواست رسمی قطر از آمریکا برای خرید جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا: چین و روسیه در صورت فروش تسلیحات به ایران تحریم می شوند سی.ان.ان: آمریکا تجهیزات و نیروی نظامی بیشتر به خاورمیانه می فرستد لینک کوتاه: asriran.com/003AMO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ترامپ دولت هواپیمای بدون سرنشین دولت امارات هواپیماهای بدون سرنشین وزارت خارجه برای فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ آمریکایی‌ها غاز است!

از دید غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مهدوی‌زادگان در یادداشتی نوشت: دستگیری 900 دانشجو در دانشگاه‌های کالیفرنیا و تگزاس، ورود پلیس ضدشورش به حریم دانشگاه‌ها با اجازه رسمی از نهادهای قانونی قدرت در آمریکا، ضرب و جرح شدید دانشجویان توسط پلیس فدرال و وعده‌های انتخاباتی نامزدهای 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه (بایدن و ترامپ) مبنی بر اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی از دانشگاه‌ها و حتی در صورت امکان خاک آمریکا، جملگی تبدیل به تیتر رسانه‌های غربی شده‌اند. از سوی دیگر، تعمیم اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در آمریکا به کشورهای اروپایی، منجر به آن شده تا پلیس و نهادهای امنیتی کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد، فنلاند و دانمارک نیز مواضع مشابهی علیه دانشجویان منتقد نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مطرح کرده و با وعده سخت‌ترین مجازات‌ها به خیال خود از وقوع این اعتراضات پیشگیری کنند!

1- اگر چه تونل وحشت نهادهای سیاسی و امنیتی غرب برای دانشجویان نتوانسته آنها را از مسیر انسانیت و غیرت منحرف کند اما سکوت برخی جریانات سیاسی در داخل کشورمان در قبال آنچه در آمریکا و اروپا می‌گذرد، جای بسی تأمل و البته شرم دارد!

در جریان اغتشاشات سال‌های 78 و 88 و حتی در بحبوحه زمانی فتنه‌ای که سال 1401 با محوریت و مدیریت پشت پرده فمینیست‌های دوآتشه جریانات ضدانقلاب و برانداز داخلی و خارج‌نشین شکل گرفت، برخی احزاب اصلاح‌طلب و در راس آنها حزب اتحاد ملت به رهبری آذر منصوری (رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات) بدترین و سخت‌ترین مواضع ممکن را در اتهام‌زنی به نظام جمهوری اسلامی و ساختار حقوقی و امنیتی جاری در آن اتخاذ کرده و از هم‌افزایی با جریان‌های ضدانقلاب مانند سلطنت‌طلبان و منافقین تروریست ابایی نداشتند. آنها مدعی بودند به قداست حریم دانشگاه اعتقاد عمیق دارند و دانشجو آزاد است هر گونه می‌خواهد رفتار کرده و شعار دهد و کسی نیز نباید جلودار آن باشد. در این مجال قصد نقد این رویکرد و تفکر را نداریم اما سوال اساسی این است: اگر دانشگاه دارای چنین قداست ذاتی و حریم محکمی است، چرا هم‌اکنون از اردوگاه‌های رسانه‌ای روشنفکر و غرب‌زده داخلی صدایی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی مخالف نسل‌کشی کودکان فلسطینی مشاهده نمی‌شود؟!

2- صورت‌مساله مشخص است: از دید این غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت(!) به نظر می‌رسد خط قرمز اصلاح‌طلبان نه آزادی است، نه دانشگاه، نه آزادی بیان، بلکه این قداست(!) آمریکاست که خط قرمز آنها در تحلیل‌ها و گفتارهای رسانه‌ای و حزبی محسوب می‌شود! سکوت بسیاری از احزاب اصلاح‌طلب در قبال اعتراضات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی، جلوه‌ای از بدیهیات حاکم بر تفکر و مانیفست حزبی و دستور‌العمل سیاسی این گروه‌هاست. در اینجا ما با نوعی پارادوکس مدیریت شده مواجه هستیم که در آن رفتارها و ارزش‌ها اصالت نداشته و این ساختارها هستند که حسن یا قبح یک رفتار یا گفتار را تعیین می‌کنند. گویا نظریه «ساختار - بازیگر» که توسط کنت والتز بر مبنای نگاه نئورئالیستی وضع شده، تبدیل به یک الگوی ثابت ذهنی و تحلیلی در میان اصلاح‌طلبان و حامیان فتنه شده است! جایی که ساختار نسبت به بازیگران اصالت داشته و بازیگرانی که نخواهند در قالب آن بگنجند، جایی در آن ندارند.

آنگونه که اصلاح‌طلبان  تندرو و روشنفکران غرب‌زده نسبت به ساختار جاری قدرت در غرب ارزش و احترام قائل هستند، خود شهروندان و حتی برخی سیاستمداران غربی نیستند! پلیس فدرال و دیوان عالی آمریکا، در این نگاه مسموم دارای ارزش هستند زیرا متعلق به ساختار قدرت در غرب هستند؛ آنها می‌توانند هزاران دانشجو را سرکوب کرده و آنها را تا آنجا که می‌توانند ضرب و جرح کنند و بعد هم با تحسین مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر روبه‌رو شوند. این همان سیکل معیوبی است که ورودی و خروجی آن هر 2 بر اساس «غرب‌پرستی» به جای «بها دادن به اصالت‌ها و ارزش‌ها» در آمریکا و اروپا شکل گرفته و البته، از سوی جریانات واداده داخلی نیز مورد کرنش و احترام واقع می‌شود.

منبع:‌ وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • پیروزی بدون جنگ
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند