Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:18:33 GMT

سلامت زنان اولویت ما است

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۷۲۲۵

سلامت زنان اولویت ما است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: تلاش ما همواره این بوده تا سلامت زنان را از طریق داروهایی که تولید می‌کنیم افزایش دهیم. با توجه به اینکه بعضی بیماری‌ها مانند فشار خون و قند خون و غیره بین زنان و مردان مشترک هستند اما به دلیل اهمیت مساله سلامت زنان داروهای اختصاصی برای زنان تولید کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرضیه سنوئی محصل در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص فعالیت این شرکت دانش بنیان و برنامه‌های خود در زمینه سلامت زنان عنوان کرد: شرکت دانش بنیان اکسیر گل سرخ از سال ۱۳۸۴ در پارک علم و فناوری به عنوان یکی از شرکت‌های مراکز رشد فعالیت خود را با داشتن یک طرح فناورانه رقم زده است.

وی افزود: در آن زمان به دلیل وجود تجربه کار در محیط‌های کاری به دنبال ایجاد محیطی امن برای زنان برآمدم. به همین دلیل با همراهی ۲ دختر خود با این هدف کار را شروع کرده و  این شرکت  را راه اندازی کردم . از آنجایی که زنان توانمندی‌های بسیار بالایی دارند و با توجه به اینکه سعی داشتم محیط امنی را برای خانم‌ها ایجاد کنم، امروز بیشتر مدیران و پرسنل این شرکت را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

سنوئی تصریح کرد: این شرکت دانش بنیان در سال ۱۳۸۵ در پارک علم و فناوری به تولید فراورده‌های گیاهان دارویی از جمله اسانس و عصاره پرداخته و سپس شرکت بعد از گذشت چند سال به دلیل رسیدن به مرحله صنعتی در آن زمان در شهرک صنعتی توس مستقر شده و به فعالیت خود ادامه داده است. سپس با طرح توسعه داروهای گیاهی با هدف کمک به سلامت روحی و جسمی مردم کار را گسترش داده و در حال حاضر نیز تولید کننده فرآورده‌های گیاهان دارویی به عنوان ماده اولیه برای کارخانه‌های مواد غذایی از جمله لبنیات، پروتئین، شامپو ،صابون و غیره هستیم. علاوه بر این با کمک از تولیدات خودمان دارو نیز تولید می‌کنیم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان عنوان کرد: این شرکت در طول دوره فعالیت خود توانسته محصولات پایدار و خوبی را تولید و عرضه کند. این شرکت از سال ۱۳۸۵ یکی از تامین کنندگان طعم دهنده برای یکی از برندهای معروف مواد غذایی در ایران است. تولید طعم دهنده‌ها یکی از منحصر به فردترین کارهای این شرکت در ایران است  زیرا  از آنجایی که ممکن است گیاهان از بخش‌های مختلفی به دست آمده باشند این شرکت دانش بنیان توانسته است اسانس را بدون اینکه تغییر در عطر و طعم آن به وجود آید ایجاد کند.

سنوئی با اشاره به «اهمیت حوزه سلامت و بهداشت زنان» عنوان کرد: تلاش ما همواره در شرکت دانش بنیان اکسیر گل سرخ این بوده است تا سلامت زنان را از طریق داروهایی که تولید می‌کنیم افزایش دهیم. با توجه به اینکه بعضی بیماری‌ها مانند فشار خون و قند خون و غیره بین زنان و مردان مشترک هستند اما به دلیل اهمیت مساله سلامت زنان داروهای اختصاصی برای زنان تولید کرده ایم.

وی افزود: به همین منظور و با این هدف ۲ دارو از جمله شربت رازیانه برای کاهش دردهای قاعدگی و کاهش عوارض یائسگی زنان و قطره افزایش شیر برای کمک به مادران شیر ده تولید کرده‌ایم. شربت رازیانه به دلیل ترکیبات خاص خود می‌تواند به کاهش عوارض یائسگی از جمله تغییرات خلق و خوی کمک کند.

این مدیر عامل شرکت دانش بنیان در مورد چشم انداز و اهداف این شرکت در خصوص افزایش سلامت زنان گفت: بخش تحقیق و توسعه این شرکت در حال حاضر طرح خاصی را برای بهبود سلامت زنان در دست پژوهش دارد و به دنبال تولید محصول خاصی در زمینه درمان سرطان‌ها از جمله سرطان رحم و پستان است.

وی افزود: فعالیت‌های زیادی از طریق شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت و بهداشت زنان انجام نگرفته است زیرا در جامعه آنقدر که به سایر مسائل دیگر اهمیت داده می‌شود به حوزه سلامت زنان توجه ویژه‌ای نشده ولی چند سالی است که در حوزه زنان فعالیت‌ها بیشتر شده است منتهی زمینه خاصی در این مورد وجود ندارد.

سنوئی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط موجود در جامعه و همه‌گیری بیماری کرونا توجه به سلامت روان و بهبود روحیه در زنان بسیار اهمیت دارد. هر چه روحیه و روان زنان قوی‌تر باشد مقابله با امراض بهتر انجام می‌شود. زنان می‌توانند با پرداختن به ورزش، پیاده روی و... با رعایت موارد بهداشتی و دور از تجمعات کسب انرژی نموده و  از این طریق خود را برای مقابله با این بیماری آماده نمایند.

وی افزود: به نظر بنده قوی‌تر کردن روحیه و روان از قوی‌تر کردن جسم اهمیت بیشتری دارد. گرچه که هر دو لازمه یکدیگر هستند. همچنین همراه با فعالیت‌های بدنی مصرف ویتامین‌های توصیه شده از جمله ویتامین دی و آ و داروهایی که به افزایش سیستم ایمنی کمک کند می‌تواند موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنان شرکت دانش بنیان شرکت دانش بنیان گياهان دارويي شرکت دانش بنیان سلامت زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین